Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm canım benımde evlenecegim aklıma gelmezdi ama 2 sene peşimden koşunca dayanamadım artık evlendim iyiki evlenmişim kocişimleŞeniz bi de bebişim olsa allahın izniyle cok güzel olcak:Saruboceq:

KAÇAN KOVALANIR HESABI CANIM İNŞ.BEBİŞLE TAÇLANDIRIRSINIZzemuszemus

anacım bizim ayarımız yokki koca istemiyoz diyoz evleniyoz bebiş istemiyoz diyoz niye olmuyo diye ağlıyoz kızım bi bakıma girmemiz lazım

KAÇAN KOVALANIR HESABI CANIM İNŞ.BEBİŞLE TAÇLANDIRIRSINIZzemuszemus

evet canım aynen öyle. inşallah dedigin gibi olur allahım isteyen her keze versin hayırlısıyla tabi banada cok istiyorum ne zaman hamile kalcam diye düşünmekten bıktım hele de bu ay cok ümitlenmiştim olmayınca hayal kırıklıgına ugradım düşünmeyim diyorum ama olmuyo malasef aklımdan cıkaramıyorum:sinifsinif:

Anam bız bıtaneyı doĞurtamadık eltım geÇen ay dÜŞÜk yaptı galıbam gene hamıŞ mıdır nedır dedıkodu yapayım sıze ınŞ.dÜŞmez de tutar bebıŞı eĞer varsa tabı

Anam bİz bİtaneyİ doĞurtamadık eltİm geÇen ay dÜŞÜk yaptı galİbam gene hamİŞ mİdİr nedİr dedİkodu yapayım sİze İnŞ.dÜŞmez de tutar bebİŞİ eĞer varsa tabİ

aynen canım ya benim eltimde ikinciye hamile bi de sipraylını cıkardıgı ay hemen hamile kaldı bense kac aydır ugraşıyorum olmuyo olmuyo...

düşünme kız ben geçen ay düşünmekten yumurtlamadım biliyonmu aman takma hiç herşey olucağına varır

YUMURTA TAKıBı CANIM 4 ay falan oldu net olarak temmuzdan beri gidiyorum ama ilk ya intihaplanma vardı onun tedavisini gördüm 2.ay böbreklerim rahatsızlandı kum döktüm bişi yapamadık net olarak 4 yada beş aydır takip yaptırıyorum ocak ayındada ara verdik bu ay hamiş kalamam galiba çalıştık ama şubatta tekrar başlıycaz işte adet olduğumda arıycam bakalım klomen mi menagon iğneylemi başlıycam

bu aralar pek giremedimm lojman pek bi yoğun hemen hemen hergün geziyoruz bugunde sıra bende birasdann misafirlerim gelcek sabahtır koşturuyorum şimdi işlerim bitti bi bakıyım nasılmış bisim kıslar dedim hadi sizde gelin kıslar yaa hep beraber otururuz hazırlıklarda tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…