- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
slm canım benımde evlenecegim aklıma gelmezdi ama 2 sene peşimden koşunca dayanamadım artık evlendim iyiki evlenmişim kocişimleŞeniz bi de bebişim olsa allahın izniyle cok güzel olcak:Saruboceq:
slmmmmmmmmmmmmm canım huşgeldin.gaflet anı haaaaa d:d:d:d
yaa ben çocuk istemioom die ağlıyodum
şimdi çocuk istiorum die ağlıorum :d düşünüorum da şaka gibi
kayıp yaşayınca daha çok istioooo insnklava:
anacım bizim ayarımız yokki koca istemiyoz diyoz evleniyoz bebiş istemiyoz diyoz niye olmuyo diye ağlıyoz kızım bi bakıma girmemiz lazım
benimde benimde şekercim ben kendimden umutlu değilim ama inş.sen hamişsindirzemuszemus
KAÇAN KOVALANIR HESABI CANIM İNŞ.BEBİŞLE TAÇLANDIRIRSINIZzemuszemus
Anam bİz bİtaneyİ doĞurtamadık eltİm geÇen ay dÜŞÜk yaptı galİbam gene hamİŞ mİdİr nedİr dedİkodu yapayım sİze İnŞ.dÜŞmez de tutar bebİŞİ eĞer varsa tabİ
Amaaaan napalım nazcım allahtan umut kesİlmez
evet canım aynen öyle. Inşallah dedigin gibi olur allahım isteyen her keze versin hayırlısıyla tabi banada cok istiyorum ne zaman hamile kalcam diye düşünmekten bıktım hele de bu ay cok ümitlenmiştim olmayınca hayal kırıklıgına ugradım düşünmeyim diyorum ama olmuyo malasef aklımdan cıkaramıyorum:sinifsinif:
düşünme kız ben geçen ay düşünmekten yumurtlamadım biliyonmu aman takma hiç herşey olucağına varır
düşünme kız ben geçen ay düşünmekten yumurtlamadım biliyonmu aman takma hiç herşey olucağına varır
canım yaaa yumurtlamadığın nerden bilinio?doktor kontrolümü
yumurtlasam bu ay mahsul olurdu kaydirigubbakcemile2 doktorum bile tıp dedi artık konuşmuyo hihoyyyt
hııııııııııııııım.oke.
önümüzdeki ay mahsullerimiz çok olsun inşallaaaaaaaah
bu ay bişey kullanmıyorum dinlendiriyo bakalım bidahaki ay tekrar başlıycaz tedaviye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?