Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nese kıslarr ben şimdilik çıkıyımm birazdan gelir misafirlerim kendinizee çoook iyi bakınnn kocaman öpüyorumm sizi

canımcım benim 3 bebişin kalbi durdu.
şu an yumurtlama dönemimdeyim.bu ay korunmayı bıraktık.3 aydır korunuoduk.
Hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullancaz.
Böle canım.bilmiomuydunnn ?

biliyom canım yumurtlama nası gidiyo diye sorayım dedim doktora gidiyodun ya

günaydın,
belki bi süpriz olur .

ah keşke keşke ne sevinirim bi bilsen ondan daha güzel bi haber olamaz benim için :Saruboceq: ama olmayacagını biliyorum çünkü belirti filanda yok artık öncekinde azda olsa bi kaç belirti vardı yalnız adet düzenleyici kullanmama rağmen bu kadar gecikmesi çok ilginç CADIARZU kist falan çıkmasa bari :1no2:

kan testi yaptırman çok iyi canım.haberlerini beklioruzzz

yaptırdım canım testi burda bi gün sonra veriyorlar malesef sonucu yarın öğleden sonra alacam sonucu bişey çıkmıycak ama en azından regl olur yine başlarım çalışmalara sırnaşık şey

yaptırdım canım testi burda bi gün sonra veriyorlar malesef sonucu yarın öğleden sonra alacam sonucu bişey çıkmıycak ama en azından regl olur yine başlarım çalışmalara sırnaşık şey

CANIM EN Azından varmı yokmu diye soru işareti kalmaz hadi hayırlsı

CANIM EN Azından varmı yokmu diye soru işareti kalmaz hadi hayırlsı

ay evet ya sorma canım test yapıp negatifi görünce amaan yok işte boşuna bekliyorum artık düşünmiycem hamile falan değilim işte diyorum ertesi gün oluyo acaba pozitifleşmişmidir dur bi daha bi test yapim ne kaybederim diyorum kaydirigubbakcemile3 hamile kalcaz derken bozduk valla iyice yumurtlamayı hesapla regli bekle test yapıp dur belirtileri kendini dinle kafayı yedim kaydirigubbakcemile3

TAKMA KAFANA OLCAK ELBET Bİ SORUNUMUZ YOK ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR zemuszemus

selam kizlar arkadasliginiz ne guzel burda, insallah bende sizlerin arasina girebilirim ben dun yeni katildim araniza tabi kabul ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…