Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

geldim kuzular geldim.
pelincim.arkadaşım uğradı.gitti.yemek yaptım geldim.herzaman ki gibi bekliom kocayuuuuuu

iyi yaptın canım bende senin gibi yemek yaptım şimdide k.k da sohbet ediyorum.burda sohbet etmek cok hoşuma gidiyo yanlız kalmıyorum sizinle zaman geciyo...

Kızlar ne yemek yaptınız aman bu kafı koparıp atıcam Şımdıcık koÇıŞe sarıyım barım akŞam ozaman geÇer belkım

KUŞUM GEL KONUŞALIM SEN NELER YAPIYOSUN KAÇ YAŞOINDASIN NEKADARLIK EVLİSİN NEKADARDIR BEBEK DENİYOSUNopuyorumnanaktan

valla daha yeni oldugum icin tam takip edemiyorum bu yuzden gec cvp veriyorum kusura bakmayin ben daha yeni bu ayin 15inde 24 oldum ve 1,5 yildir evliyim 4 aydir deniyoruz allah hayirlisini en kisa zamanda nasip eder hepimize insallah sizler kac yasindasiniz

kızlar bu araada ne yemek yaptığımızı söleyince süper oluoo.diğer günlere fikir açısından.

ben 1,5 yillik evliyim 4 aydir korunmuyoruz ama ben 3 yil dogum kont hapi kullandim adet duzensizligi ve agrisi nedeniyle baslamistim

dogum kontrol hapı kullananların biraz gec olabiliyomuş hapın etkisinin gecmesi lazımmış ama olur canım aklına takma allah her şeyin hayırlısını versin

canım bende 1,5 yıllık evliyim 3 düşüğüm var.kendini şanslı hisset bence.olur üzme kendini devam et canım.

dogum kontrol hapı kullananların biraz gec olabiliyomuş hapın etkisinin gecmesi lazımmış ama olur canım aklına takma allah her şeyin hayırlısını versin

evet onu bende duydum doktorumdan hapin etkisinin gecmesi gerekiyomus once ama allahtan hayirlisi insallah isteyen herkese nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…