Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

valla ben akşam yemeği yemiyodum bu seneye kadar koçiş resti çekti sen yemezsen bende yemiycem diye artık akşam yemeği yiyorum güzel bişeymiş benim akşam yemeğim meyveydi yatarkende pekmezli sütümü içerdim okadar cokacimcoook

bi kadınında en büyük sorunu yemek.senin de öle bi probm yok

kocişler de hkıyamas bizlereee
hele hamile kalıncaa oooooo çok keyifli oluoo
ama daha 2.ayı aşamadık.inşallah 9. aylarıda görürüüüüs hepberaberrrr

neeeeee :1shok: ayy akşam yemeksiz yaşanırmı kızzz...cokacimcoook yatmadan önce bile yemek yiyom valla
bi kadınında en büyük sorunu yemek.senin de öle bi probm yok

evet canmm yaa rahatım o konuda...eşim canın ne istiyosa alın yiyin diyo uğraşma yemekle falan.

vallahi benimki dün evin bütün ağır işini yaptı daha fol yok yumurta yok yaptı sağolsun

neeeeee :1shok: ayy akşam yemeksiz yaşanırmı kızzz...cokacimcoook yatmadan önce bile yemek yiyom valla

evet canmm yaa rahatım o konuda...eşim canın ne istiyosa alın yiyin diyo uğraşma yemekle falan.

yok ya canım benim mide iflas etmişti 53 kiloydum hele evlenince 48 kiloya düştüm her öğünden sonra ksuyodum herkes hamile sanıyodu yersem akşam gece 3 yada 4 te yatmam gerekiyodu

ya ben geldim herkes gitmiş ben daha yemek yapmadım yaf benimki geç geliyo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

haziran anneleri topiğini okudum okudum ağladım düşük olmasaydı şimdi 20 haftalık olacaktı benimkiyle aynı zamanda doğacaklar kıyafetlerini falan paylaşmışlar kötü oldum mafoldumben :1no2: girmiycem bi daha mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…