günaydım çiçek nasılsın
bu arada azıze abla yanlış hatırlamıyorsam bulut da hamıle...
günaydınnnlarrrr benn geldimmmmmmmmmm
hoşgeldin canımmmm
nerlerdesiiiiin?
iyiyimm çiçekcimmmm sen nasılsınn uzun zamandır giremedimm bi değişiklik varmı hamilele haberleri falan?
hoşgeldin canımmmm
nerlerdesiiiiin?
iyiyiiiim canım teşekkür ederim.
bulut hamilemiymiş ama ben tanımıoorum.
bislerden de daha yok tatlım
bende çalışmalardayım halaaa
günaydınnnn hanımlar çalışmalara balşadık bakalım hayırlısıysa olacak.hesaplamalarım doğrudur inşallah.
sen nerelerdesin yazmışsın yaa ben nasılsınn anlıyorummm uykudan yeni kalktımya göremiyommmmmmmm kaydirigubbakcemile3 valla canımcımm yyaaa bu aralar pek bi yoğundumm kar yağdı ya buralara hemen hemen hergün arkadaşlarla beraberdik gündüzden buluşuyodyk akşamda kocişler geliyoduu kar topu oynuyodukk kardan adam yaptıkk birde ben örgüye başladımmm daha bebiş yok ama ben öğrenmek için bebek yeleği örcemm pek anlamıyooommm öre söke yapıyomm iştee örgüyü öğrencem die çok sık buluştukk...
senin adetin geçti canmm yeni tarihini verirsin eklerim...
gez canım gez en güzeliiii
örgüyü bende istiorumaslında ama çevremde yapan kimse yok.teşvik eden birileri olmalıııı.
ellerine sağlık şimddiden.hem terapii olur:hulya:
bu arada 1. yılınız kutlu olsuuun tatlım
nasıl geçtiii
GÜNAYDINLAR HERKESE zemuszemus
çalışş çalışşş iyi değerlendirrr haa ayyy bide benim çalışmalara başlıcam gün gelseydiii yafff çiçekcimmm yaa doktor bana 3 ay dedi ama ben ikinci adetimi gördükten sonra artık çalışmalara başlamak istiyommm bi sorun olurmu aceppp bilmiyorumkismile
gunaydıın hayırlı gunler herkeseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?