Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin canımmmm
nerlerdesiiiiin?

sen nerelerdesin yazmışsın yaa ben nasılsınn anlıyorummm uykudan yeni kalktımya göremiyommmmmmmm kaydirigubbakcemile3 valla canımcımm yyaaa bu aralar pek bi yoğundumm kar yağdı ya buralara hemen hemen hergün arkadaşlarla beraberdik gündüzden buluşuyodyk akşamda kocişler geliyoduu kar topu oynuyodukk kardan adam yaptıkk birde ben örgüye başladımmm daha bebiş yok ama ben öğrenmek için bebek yeleği örcemm pek anlamıyooommm öre söke yapıyomm iştee örgüyü öğrencem die çok sık buluştukk...

iyiyiiiim canım teşekkür ederim.
bulut hamilemiymiş ama ben tanımıoorum.
bislerden de daha yok tatlım
bende çalışmalardayım halaaa

çalışş çalışşş iyi değerlendirrr haa ayyy bide benim çalışmalara başlıcam gün gelseydiii yafff çiçekcimmm yaa doktor bana 3 ay dedi ama ben ikinci adetimi gördükten sonra artık çalışmalara başlamak istiyommm bi sorun olurmu aceppp bilmiyorumkismile

gez canım gez en güzeliiii
örgüyü bende istiorumaslında ama çevremde yapan kimse yok.teşvik eden birileri olmalıııı.
ellerine sağlık şimddiden.hem terapii olur:hulya:

gez canım gez en güzeliiii
örgüyü bende istiorumaslında ama çevremde yapan kimse yok.teşvik eden birileri olmalıııı.
ellerine sağlık şimddiden.hem terapii olur:hulya:

sağolsun arkadaşım biliyomuş örgüyü hem kızından bir sürü örgü örnekleri var anane babanne çok yapmışş ve o arkadaşım şuan 6 aylık hamilee oğlu olcakkk beraber örüyosss o oğluna örüyoo ben şuan boşaaa ama sakla samanııı gelir zamanıı dimii

canımm bence hiç bi sorun olmaz.
ben bebişlerin bi tanesini öle yaptım hatta kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm sonra hamile kaldım.daha çabuk gebe kalıosun kürtajdan sonraaa.
kalbi durdu ama o zamn testlerimizi yaptırmamıştık tek hatamız oyduu.
şimdi kan suandırıcı iğne kullancaz.keşke o zmanda bilseydik.
yeterki bebiş sğlıklı olsun.
sen test filan yaptırmışmıydın sebebi belli mi canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…