Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yakamoz pardon canım sen ne kadarlıkken düşük yaptın benimde aynı dönemde doğacaktı fakat benimki kimyasal gebelik oldu yani çok küçüktü

3. aya girmek üzereydi iki ay bitmişti canım mafoldumben aklımdan çıkmıyo ama hala unutmuş gibi yapıyorum sadece :gitme:

inşAllah canım inşAllah gerek kalmazz bekletmeden gelir bebişin...
aşılamadan önce mutlaka rahim filmi çektir ama yoksa boşu bşuna hırpalanırsın

evet canımm bende haziran anneleri topicine çok girdim bende şuan 4aylık olcaktım bebeğim gitmeseydi...insan unutamıyo benim hep aklımda. şimdi cinsiyetini bile öğrenmiştim.:gitme:

evet unutmuş gibi yapıyorum ama aklımdan çıkmıyo yenisi gelirse ancak unuturum heralde, başka türlü geçmez bu acı :1no2:

evet canmm yenisi gelirse yeni heycan ayyyy inşallah...benim şubatta da adet olmam lazım belki marttada olurum sonra bebek çalışmalarına başlarım allahın izninble.

gelsin :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :Saruboceq:

evet canmm yenisi gelirse yeni heycan ayyyy inşallah...benim şubatta da adet olmam lazım belki marttada olurum sonra bebek çalışmalarına başlarım allahın izninble.

başlarsın tabi canım az kaldı hadi hayırlısı ilk ay hamile kalırmışsın alkisalkisalkis canım bu arada beni 24 ocaktan silmeyi unutmuşsun sanırım, 2 marta yazacaktın ya hani karıştırmıştık ikimizde günleri kaydirigubbakcemile3

bugün mobilyacıya gittim bi tv ünitesi tasarımı yaptık siyah beyaz onu yaptırıyorum benim salonda siyah beyaz güzel bişey olacak gibi ya bakalım bilmiyorumkismile ya bu defada mobilyacı ( mobilya tasarımcısı) ünite yaptırma sadece tv sehpası ve rafları olsun daha şık olur dedi onda karar veremedim bilmiyorumkismile odaları değiştirecem ünite gelmeden ama eşim mızmızlık yapıyo yok olmazmış öyle yemek odası ayrı bi odada çirkin dururmuş gönlü olsun diye yapmsam da karışık duracak hiç olmaz napacagımı şaşırdım iki hafta vaktim var bende bilmiyorum napacagımı ikna edersem öyle yapim diyorum kaydirigubbakcemile5 başka alternatif de yok sempatiksalakcinni

aman senin canın nasıl istiyosa öyle yap canmm...nolcakmış yemek odası ayrı dursa negüzel salonunuz açılır rahat olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…