Valla ben paramı da alırım konuŞurumda aynıya ÇalıŞamam gİbİme gelİyo
çalışmaya gelince iş var para vermeye gelince para yok :uhm:OFF CANIM YA BİZE MORLA ÇÖKÜNTÜSÜ YAPIYO HEP 29-30 DA ALIRDIK HALA PARAMIZI BİLE VERMEDİ PARASI YOKMUŞklava:kötükedihüso
hoşbuldumm canmm zemuszemusazize abla hoş geldınnnn
sayfalar ilerleyyince yavaşlıo bide başlığı değiştirelim dioruz.
sen açmak istiosan aç.
başlık önerilerimiz var
slm kizlar, nasilsiniz??
işin zor mirage ya bu patron bozmaları tek kendileri ev geçindiriyor diye düşünüyorlar herhlde...
hakkını ara tabi kuzuuuu
ARIYCAM YA OLMAZSA ÇIKARIM YENİ EV ALDIM AMA KİRAYA VERİRİM VERSİN TAZMİNATIMI BEBİŞ TE YAPARIM OHH RAHAT RAHAT BAKARIM laelaelaelaelaeohaoldumsmile
ÖYLE VALLA KUŞUM AĞLAMAYA GELİNCE BENDEN ÇOK AĞLAR BİDE BU ARADA BUGÜN NOHUTLU PİLAV YEDİM KIZ ZORLAM AŞERTİYOSUN İNSANI :dance:delikafadulden
çalışmaya gelince iş var para vermeye gelince para yok :uhm:
hoşbuldumm canmm zemuszemus
burası eylül ayından beri devam ediyo adı eylül ayında hamile kalmak isteyenlerdi. hep sayfa başlarındaydı o yüzden site yöneticileri adını değiştirdi. aralık,ocak ve şubat topici yaptılar. burda tanıştığım okadar çok arkadaşım varki şimdide bir çoğu hamile.bence burası gittiği yere kadar gitsin alıştı herkez buraya hiç bozmayalım derim olumunekankayizsmile
anam nedir benim bu nıck den çektigim özel mesaj atıyolar canımız çekti diye biliyon mu:dance:
anam nedir benim bu nıck den çektigim özel mesaj atıyolar canımız çekti diye biliyon mu:dance:
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kocişe biraz cilve yapıp eve yeni bişeyler almak için ve evi değiştirmek için ikna ettim yehuuuuuu delikafadulden
ohohoooo süper fikirmişşş:lepi:
hoşgeldin tatlımma.s.
TÜKAN AÇ TATLIM HEPıMıZ GELıRıZ SENDEN NOHUTLU PıLAV YERıZ cokacimcoook ANAM BENıMDE NE GÖZÜM AÇ BU AY
yakamoz iyisin hadi yine cnm sizi gidi cilveliler sizilülülülülülü
kızlar akşam menüsü zamanı geldiiiiiii.ne yapyonuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?