Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

OFF CANIM YA BİZE MORLA ÇÖKÜNTÜSÜ YAPIYO HEP 29-30 DA ALIRDIK HALA PARAMIZI BİLE VERMEDİ PARASI YOKMUŞ klava:kötükedihüso
çalışmaya gelince iş var para vermeye gelince para yok :uhm:
azize abla hoş geldınnnn
hoşbuldumm canmm zemuszemus
sayfalar ilerleyyince yavaşlıo bide başlığı değiştirelim dioruz.
sen açmak istiosan aç.
başlık önerilerimiz var

burası eylül ayından beri devam ediyo adı eylül ayında hamile kalmak isteyenlerdi. hep sayfa başlarındaydı o yüzden site yöneticileri adını değiştirdi. aralık,ocak ve şubat topici yaptılar. burda tanıştığım okadar çok arkadaşım varki şimdide bir çoğu hamile.bence burası gittiği yere kadar gitsin alıştı herkez buraya hiç bozmayalım derim olumunekankayizsmile

tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kocişe biraz cilve yapıp eve yeni bişeyler almak için ve evi değiştirmek için ikna ettim yehuuuuuu delikafadulden

biz zaten parçalanmak istemioooz kiiii sadce taşınalım dedik.

yakamoz iyisin hadi yine cnm sizi gidi cilveliler sizilülülülülülü

kaç gündür konuşuyodum evi değiştirelim hem odaları yeniden dekore eder eksikleride alırız diye böyle iyiydik nerden çıktı şimdi falan diyodu baktım olacagı yok kolları sıvadım, az önce biraz cilve biraz işve hallettim hehe tamam dedi delikafadulden delikafadulden delikafadulden Erkekleri iknanın tek yolu cilveden geçiyo galiba sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…