iç canım keçiboynuzu başka şeylerede faydası varrrr.
ama kaynayan suya atcan 3 dk kaynacan sadece.
20 dk dinlendircen tatlım.sora süzcen
kürlerin yapılışı önemlii.20 dk kaynamıcakkkk
valla bitanemm yaa ben bunları yaşadımm inşallah sen yaşamazsın ama sen kanaman bittikten sonra tekrar kontrole gitmişsinn beni hiç kontrole bile çağırmadıı ama hastanede iki uzman doktor muayene etti tek başlarına karar vermediler ama doktorum bir saat kürtajın ne kadar gerekli olduğunu anlatıp içimizi rahatlattı bazı hekim arkadaşlarım kürtaja gerek duymuylar onlara saygı duyarım ama dedi sen düşük yaşamışsın rahim etkilenmiş en azından temizlenmesi gerek bence dedi
bende bi başlık bulduum : GENÇ ANNELER OLMAK İÇİN BİRLİKTEYİZ-BİRBİRİMİZE DESTEĞİZZ
bu geldi aklımaaa
yakında tekrar görünecektim zaten canım gittiğimde sorarım aklıma takılmaz en azından çok sağol canım bilgilenmiş oldum yerimseniben
ama kızlar sapmak yok bi oraya bi buraya olmasın.
öle olcaksa hiç oynamayalım yerimizden ne dionuzzz
canım öğretmenimizi terk etmioz ki oda gelcek tabikiiiii
canımm ya valla bi ara başka topiğe falan baktım burdaki muhabbet yokk dediğin gibi sadece bi yerde olalımm ve hiç bırakmayalım birbirimizi herşeyimizi birbirimizle paylaşalımm
ewet canım doğru sölüosun parçalanmıyalım.o yüzden herkesin kararı önemli.bi tane istemeyn çıkarsa başka topik açmayalım
ben bi yerde okudum kızlar sayfa çok olunca yeni yere taşınıooo.
bide yeni topik yeni umut ve uğur olsun dedim.
ewet canım doğru sölüosun parçalanmıyalım.o yüzden herkesin kararı önemli.bi tane istemeyn çıkarsa başka topik açmayalım
ben bi yerde okudum kızlar sayfa çok olunca yeni yere taşınıooo.
bide yeni topik yeni umut ve uğur olsun dedim.
inşallah çiçekcim ya yenı umutlar yeni bebeklerrrr olsun:lepi:
slm tatlışlarrr ben geldimmm opuyorumnanaktan
kızlar bizim burda nasıl büyük büyük kar yagıyo anlatamam bu ara meteroloji ne diyosa çıkıyo valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?