Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yaw dün evi değiştirdim kaç saat boyunca onu oraya götür kaldır koy derken baya yorulmuşum geç girebildim ama siz yoktunuz :gitme: test yapmışsın canım kaç dakika sonra çıktı ikinci çizgi testin açıklamasını oku bi bazıları on dk dan sonraki sonuçları ciddiye almayın filan diyo seninkide öylemi acaba

kızlar niye hepiniz aşağıdan bakıyosunuz ya geçmişimi okuyosunuz yazın bişiler ... sempatiksalakcinni

ben annemlerın yanındayım tatılden dolayı..eşim trabzondan gelecek uçakla bayburtta gorev yapıoruz ya bız zemuszemus kuaföre gıdıcem az sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oooooooooo kavuşma var desene, süslen süslen kociş daha güzel görsün seni gece kaçışın olmaz ama benden söylemesi :kedi:

Oooooooooo kavuşma var desene, süslen süslen kociş daha güzel görsün seni gece kaçışın olmaz ama benden söylemesi :kedi:

suslendım suslendm brazdan da dediğim gbı çıkarım suslenır puslenırım benı annmlerden alacak kayınvalıdemlere gıdıcez gerçı orda da evımız ayrı olacak...yanı bu geceden çalışmalara başlıcam ben kızlar sositososito ole gun mun hesaplamıcam yanı adet olana kadar gunaşırı çalış babam çalış hayırlısıyla bayanssulusmilebayanssulusmile inş. bebeiş gelır bu ay :Saruboceq:

e hadi gözün aydın cnm hayırlısı...:lepi:

nohutlu pilavım bence s ende bişiler varrr
git sende adamakıllı kan testini yptır .
dedim ya benim de öle olmuştu bebiş vardııı
geç çıkınca yakamozun dediği gibi geçersiz die.
ama benim başıma bi kere geldi o yüzden ben senden umutluyum canım ya.
seviyen düşük olduğu için geç çıkıodur belkide.daha yeni die

yakamoz 5 dk sonra falan çıktı ya bilmiyorum kafam çok karışık...

allam yalnış anlamışım bi saat kendime güldüm çizgi mi 5 dk sonra çıktı kaydirigubbakcemile3 bende yakamoz çıktı diyosun sandım kaydirigubbakcemile3 canım 5 dk. sonra çıktıysa kesin hamilesin sen silik de olsa çıktıysa hcg yi algılamış demektir alkisalkisalkis

ya kızlar halı temizlemek için etkili bişey söyleyin bana ne lekesi diye sormayın bütün lekerli çıkaracak bişy olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…