Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nohutlu pilavım bence ikinci kan testi için biraz daha sabret belki çok yenidir o yüzden çıkmamıştır

ya ben halılarla bozdum şimdide ben evde yokken kocacım sağolsun yemek yapmaya çalışıp her tarafı berbat etmiş kahve de dökmüş lekede kalıcılaşmış kosla falan geçirmiyo ne yapcam ben bilmiyorumkismile

dün ben yokken resim eklemişsiniz ama bende istiyorum banane şimdi ekleyin ben görmedimmm haksızlık :kedi:

canım dün bunun üzerine gerginlik bile olduu.geri kendin silemiosun galibbaaa
pilavınkini azize abla sildiiii.

hadi ya bilmiyodummm neden ki bilmiyorumkismile neyse ben ekliyim o zaman en küçüğünüz benmiyim 24 ten küçük varmı aramızda yarende 24 dü sanırım, sen 27ydin çiçekcim Azize abla en büyüğümüz sanırım, nohutlu pilav kaç yaşında

teşekkür ederim canım da lens onlar kaydirigubbakcemile3 söylemeyi unuttum olsun ben yapısına iltifat ettin diye kabul ediyorum kaydirigubbakcemile3 ne de mütevaziyim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni şaka yapıyorum canım teşekkürler senide görürüm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…