daha güzel anam bol bol altın takarsın işte sempatiksalakcinni
yok kız takmıııom
kızlar ben kaçtım sonra devam ederiz.
hepinizi öpüorum kocaamnaaa
geçmişe dönemiyom kuşlar ne yaptınız bugün varmı bi değişiklik nohutçum pilavcığım sen ne yaptın
ikinci çizgim silik çoıktı kan tahlılındede negatıf çıktı canım ama kan tahlıl sonucunu 6 dk içinde verdikleri için pek güvenmıyorum bilmiyorum yani
sen naptın götürdün dimi mantıları löpür löpür...
ben altın takmayı pek sevmıyom canım ama her gittigim de yüzügümü kolyemi küpe mi degitiriyom yeni ne varsa takıyom sonra degiştiriyom iyi oluyo yani..
bende sevmem canım yüzük yada sade kolye ucu takarım ancak başka da bişy takmam kolyede nadirdir şimdi bile sadece evlilik yüzüğünü takıyorum söz yüzüğünü bile takmıyorum abartı duruyo diye a.s
hadi ya kuşum çok sevindim 6 dk da kan sonucumu olur be ben kan sonucumu kendim beklemiştim bi defasında laboratuarda 20 dk sürdü kötükedihüso yok canım bu akşama kaldı misafir geldi iptal ettik bu akşam götürcem valla burnuma kokusu geliyo
neye sevındın kız olumlu bırşey yok henuz tek olumlu henuz adet olmadım.....
afiyet olsun cnm
bende sevmem canım yüzük yada sade kolye ucu takarım ancak başka da bişy takmam kolyede nadirdir şimdi bile sadece evlilik yüzüğünü takıyorum söz yüzüğünü bile takmıyorum abartı duruyo diye a.s
çevredekiler bazen soruyo senın bilezigin yokmu diyolar
sevmiyorum diyorum inanmıyolar altında birşey arıyo kötü niyetlı şeyler:hulya:
canım olsun silik çıkmış işte allahım utandırmasın :lepi:sositososito
çevredekiler bazen soruyo senın bilezigin yokmu diyolar
sevmiyorum diyorum inanmıyolar altında birşey arıyo kötü niyetlı şeyler:hulya:
ayyy aynen her tarafa var demek öyleleri takmayınca sen yeni evlisin elin kolun niye boş diyolar çıldırıyorumsanki onlara ne :mymeka:
ayyy aynen her tarafa var demek öyleleri takmayınca sen yeni evlisin elin kolun niye boş diyolar çıldırıyorumsanki onlara ne :mymeka:
olsun kız zengin gösterir alkisalkisalkisdelikafadulden:mymeka:
aynen ya.....gıcıklar işte .laelaelaelaelae
bu devırde zengın olmak dan bıle korkuyoz artık bızı nerde kıstırıp da oldürürler acaba diye düşünmekdenboshayallersmileolsun kız zengin gösterir alkisalkisalkisdelikafadulden:mymeka:
bu devırde zengın olmak dan bıle korkuyoz artık bızı nerde kıstırıp da oldürürler acaba diye düşünmekdenboshayallersmile
benim koçiş her özel günde altın alıyo ya bende onları geri verip gümüş al diyorum sarı sarı sevmiyom alyansım bile gümüş :lepi:
iyiyiz canımcım.
neler yapıosun
olsun kız zengin gösterir alkisalkisalkisdelikafadulden:mymeka:
yok kız o ne öyle, kuyumcu gibi ortalıktamı dolaşılırmış delikafadulden valla komik geliyo bana sırnaşık şey seven varsa saygım var tabi ama ben oldum olası sevmem düğünümde bile takmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?