pelin yukarı gelsene kuzun nıye altdan bakıyon
israille türkiye durumuna düşmeyelım:icecream:
aşagıda altı kişi gözüküyo ben tek konuşuyom
çok mu gevezeyım acep:uhm:
kafanı dagıtmaya çelış pelıncım o konuya odaklanma yoksa durup durup üzülürsün bebemm
yok artık o kadar takmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum canım sizler nasılsınız sohbet koyu bakıyorum dazemuszemus
sohbet koyu canım konuşuyoruz kızlarla ev işlerinden yemeğe kocişlere kadar herşey konuşuluyo zaman çabuk geçiyo burda ...
ne güzel canım ya ben de konuşmak isterdim ama su an evimde degilim eger evime dönersem ben de sohbetinize katılırım canım
evet yakomoz zaman çabuk geçıyo gerçekten hatta ymek yapma saati bile gelmiş....
biz burdayız canım eve dönünce bol bol sohbet ederiz sıkma tatlı canını sositososito
bugun test alicam yarin sabah yapicam dua edin arkadaslar ya bir umutum var saglicakla hayirlisiyla olsun istitorum gecen hafta persembe test yaptim negatifdi ertesi gun silik cizgiyi gordum.heyecanliyim sanki sinava girecem
ben yemek işini hallettim oğluşumla yadik...biyandada çayımı içiyom buyrun kızlar beraber içelim beklerim kaydirigubbakcemile5
bugun test alicam yarin sabah yapicam dua edin arkadaslar ya bir umutum var saglicakla hayirlisiyla olsun istitorum gecen hafta persembe test yaptim negatifdi ertesi gun silik cizgiyi gordum.heyecanliyim sanki sinava girecem
ayyy nasıl özeniyorum bi bilsen benimde bi oğlum olsada tüm zamanımı ona ayırsam Allah uzun ömür versin ona canım bizlerede en yakın zamandada nur topu gibi bebişler versin inşallah ... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?