Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

öpüldünüz kızlar ben kaçtım eve gidem koçiş yok yorgunu uyuyo sonrada mantı yemeğe yuppiii

yok artık o kadar takmıyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum canım sizler nasılsınız sohbet koyu bakıyorum dazemuszemus

sohbet koyu canım konuşuyoruz kızlarla ev işlerinden yemeğe kocişlere kadar herşey konuşuluyo zaman çabuk geçiyo burda ...

bugun test alicam yarin sabah yapicam dua edin arkadaslar ya bir umutum var saglicakla hayirlisiyla olsun istitorum gecen hafta persembe test yaptim negatifdi ertesi gun silik cizgiyi gordum.heyecanliyim sanki sinava girecem

ben yemek işini hallettim oğluşumla yadik...biyandada çayımı içiyom buyrun kızlar beraber içelim beklerim kaydirigubbakcemile5

bugun test alicam yarin sabah yapicam dua edin arkadaslar ya bir umutum var saglicakla hayirlisiyla olsun istitorum gecen hafta persembe test yaptim negatifdi ertesi gun silik cizgiyi gordum.heyecanliyim sanki sinava girecem

hayırlı olsun canmm inşallah hamilesindir :lepi:

ben yemek işini hallettim oğluşumla yadik...biyandada çayımı içiyom buyrun kızlar beraber içelim beklerim kaydirigubbakcemile5

ayyy nasıl özeniyorum bi bilsen benimde bi oğlum olsada tüm zamanımı ona ayırsam Allah uzun ömür versin ona canım bizlerede en yakın zamandada nur topu gibi bebişler versin inşallah ... :Saruboceq:

aynı testde bi gün sonramı ikinci çizgi belirdi canım yoksa başka bi test yaptın da ikinci çizgi silikmı çıktı :uhm:

ayyy nasıl özeniyorum bi bilsen benimde bi oğlum olsada tüm zamanımı ona ayırsam Allah uzun ömür versin ona canım bizlerede en yakın zamandada nur topu gibi bebişler versin inşallah ... :Saruboceq:

ahh canımm benim inşallah olcak merak etme...burdan hepberaber paylaşıcaz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…