Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

tamamdır yemeklerımı yaptımmmm
ama menuyu degiştirdim
etlı nohut
bulgur pilavı salata yaptım
nohutum pişiyo digerleri hazır ohhh deymeyin keyfime:icecream:

Ben yeni koydum ocaga yesilfasulye.dunden kalan nohut yemegi ve pilav var salatayida sonra yaparim;yaa bana fazla testi olan varsa gonderebilir ben daha eczaneye gitmedim ya utaniyom valla her ay her ay eczaneci nufusuna aldiracak yakinda

merhaba kızlar ben 1.5 yıllık evlıyım 28 yasındayım vajınusmustum ocagın 17 sınde yendım yumurlama donemım 15 ocaktı ama ıcımde bır hamılelık hıssı vardı ama adet oldum kızlar adetımın 6 gunu sızce hamıle olabılır mıyım ıcımde sankı gergınlık sıskınlık kızlar acaba anne olmak cok ıstıyorum ondan mıdır adetımde cokgeldı

şimdi geldim canmm.bende ara ara giriyom oğluşumla koklaşıyoz canı kudurmak istiyoo sırnaşık şey

öncelıkle aramıza hoş geldın cnm sonracıgıma seni tebrik ederim vajinismusu yendigin için
adet olduysan hamıle degilsindir canım inşallah bu ay gönlune göre verir rabbim....zemuszemus

kıslar ay ben kopamıom sizden kocişte ben varken bilgisayarla ilgilenme dioooooo yaaa
şimdi kaçak girdim heyy heyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…