ayyy benım kafam sulandı herhal geçen gördügümüz kızıl saçlıyım deyıp sonra resım de öyle diyen sen miydin mirage miydi çiçegem yaakannehir
amin canım.
seni kaybetme korkusu yetmiştir
aksam biraz konusmustuk tatlim hatirlarsan, yaza kayinimin dugunu olcak ve nisanlisini gormek bile istemiyorum demistimya, simdi dugun tarihini kesmisler beni kandirmaya gelcekler yani o konu hakkinda konusmaya, ve tel ettiklerinden beri icime sIkIntilar girdi. ne olcakki gelsinler diceksiniz ama o kiz benim dugunumu zehir etti en guzel aylarimi zehir etti nefret ediyorum ben ondan ya
yaaa benımde çıkmam gerekıcek cnm yemek falan yapcam şimdiden öpüyorum ay parçam benımyafff kıslarrr yaa ayrılık vaktii yaklaşıyoo eşim 6 da gelcekk bi 10-15 dk sonra çıkarımm benn
okiş cnmyerimsenibencanım senin icinin güzelligi yüzüne yansımıs bende evime gectigimde eklerim sizde beni görürsünüz bakalım nasıl bulcaksınız beni
hmmmm anladımmmaksam biraz konusmustuk tatlim hatirlarsan, yaza kayinimin dugunu olcak ve nisanlisini gormek bile istemiyorum demistimya, simdi dugun tarihini kesmisler beni kandirmaya gelcekler yani o konu hakkinda konusmaya, ve tel ettiklerinden beri icime sIkIntilar girdi. ne olcakki gelsinler diceksiniz ama o kiz benim dugunumu zehir etti en guzel aylarimi zehir etti nefret ediyorum ben ondan ya
söleriz oda profile eklesin buraya ekleyince kaçıranlar oluoo.
bende bi ara profile koyarım.hepimiz doya doya bakalım birbirimize.
umarım ordan silemk kolaydır.
dün buraya eklediğimi silene kadar canım çıktııı
bendim ama ben doğuştan kızıl saçlıyım canım.
yanımdaki arkdaşım kızıl değil .o foto da öle çıkmış dedim.
koyarım bi ara bakarsın iyice.
unutmuşsun benii
yafff kıslarrr yaa ayrılık vaktii yaklaşıyoo eşim 6 da gelcekk bi 10-15 dk sonra çıkarımm benn
evet canım cok pişman oldu yalvardı agladı ben de dayanamadım tabiki evime dönüyorum cok özledim evimi allah bir daha böyle bişey cıkarmasın karşıma:Saruboceq:
eminimki sende çok güzelsindir bitanemm rabbim hepimizi ayrı bi güsel yaratmışş
yaaa benımde çıkmam gerekıcek cnm yemek falan yapcam şimdiden öpüyorum ay parçam benım
yarınn yine buluşmak üzere canımcımm yarına kadar kendinee çook iyi bakkk kocaman öpüldünn mucckkkkkkkk
bende görmek istiyom ya
cicekcim ben seni görmedim şimdi ekleyebilirmisin göreyim seni de canım
bendim ama ben doğuştan kızıl saçlıyım canım.
yanımdaki arkdaşım kızıl değil .o foto da öle çıkmış dedim.
koyarım bi ara bakarsın iyice.
unutmuşsun benii
benimde çıkmam lazım zaten az daha durim de
ay cnm rabbım hıç birimizi evimizden uzak koymasın inşallah :Saruboceq:
yarın sakin bi saatte eklerim canım profile.çok yavaş şuan.
hemen silmem bakarsın canım.tamam mııııııııııııııııııııı
yarın sakin bi saatte eklerim canım profile.çok yavaş şuan.
hemen silmem bakarsın canım.tamam mııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?