Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hemde ne rahatlamak ınanırmısın ben hala hamıole olduma ınanamıyorum bebısımı hıssedene kadarda ınanmıcam herhalde sankı 8 aydır ben ugrasmıyomusum gıbı yaa
ınanmıyorum halala okadar acayıp bı duygukı anlatılmıyo bıle hıssetmedıgın bıseyın varlıgını bılıyosunuz ama hıssetmedıgınız ıcın ınanamıyosun bu guzel duyguyu allahım hepınıze nasıp etsın ınsallh en kısa zamanda bebıslerınızın haberlerını alırsın bu guyguyu yasamanızı yurekten ıstıyorum allahım nasıp etsın sızede

kız sende kendini paralamışsın yazık valla bu akşam naz yap koçişe
bencede bencede uzat ayaklarını masaj falan yaptr ben çok yorulunca yaptırıyom valla
sağol pelincim dinlenince geçioo.
nohotum benim ,sizler hiç dedikodu yaparmısınız
şuan yanımda olsanız tek tek bağrıma basardım sizlerrrrrii iyiki varsınız

cnm benımolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

amınnnnnnnnnnn yrabbım duy bu tatlı hamişin sesiniiiiiii:Saruboceq:

çok yavaş gerçekteeeen ama netten değil topikte sayfalar çok olunca böle oluomuşş.geriye dönüp okuyamadım o yüzden 2 saat açılmıooo

pison nerdesın kız......:icecream:

geldim geldim canim.. esim geldi yemek yedik gitti simdi.
of icim sikiliyo ya, kayinvalidem aradi kayinpederimle oturmaya gelceklermis aksama. cok sukur kotuluklerini gormedim ama neden geldiklerini bildigim icin icime sIkInti girdi patlicam sanki. oysa carsiya cikarim diye dusunuyodum burda indirimler daha yeni basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…