saol canım benim.sen nasılsın?
ne zaman eve dönüosuuun
geldim geldim canim.. esim geldi yemek yedik gitti simdi.
of icim sikiliyo ya, kayinvalidem aradi kayinpederimle oturmaya gelceklermis aksama. cok sukur kotuluklerini gormedim ama neden geldiklerini bildigim icin icime sIkInti girdi patlicam sanki. oysa carsiya cikarim diye dusunuyodum burda indirimler daha yeni basladi
ayyyy bayılcımm şimdi maşallah maşallah süpersin ya adam dügünü iki ay önce yapmakta çok haklıymış cnm ya
ayyyy valla çok tatlısın ya eşin sana bakmaya doyamıyodur emınım cnm benım yazemuszemussağol canımm benimm eşimle resmimide koydumm evimi temizliğe gittiğimizde çekinmiştik o fotoyuu kaldırıyorum artık bitanemm
niye geliyolar cnm... bu arada orda saat kaç suangeldim geldim canim.. esim geldi yemek yedik gitti simdi.
of icim sikiliyo ya, kayinvalidem aradi kayinpederimle oturmaya gelceklermis aksama. cok sukur kotuluklerini gormedim ama neden geldiklerini bildigim icin icime sIkInti girdi patlicam sanki. oysa carsiya cikarim diye dusunuyodum burda indirimler daha yeni basladi
sağol canım benimm bu topiğin kızlarının maşallahı var zatenn
canım ben biraz daha iyiyim yarın eve dönüyorum inşallah benim icin hayırlısı budur benim icin sizlerde bana cok destek oldunuz cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
yarencim cok güzelsin canım nazar degmesin
bende senin fotolarina baktim sende supersin tatlim. bisey sorayim bu profilindeki fotolari kimler gorebiliyo? herkesmi?
hayırlısı olsun canım.doğrusunu yapıosun ama gözünü üstünden ayırma.
biz herzman birbirimize desteğiz güzel arkadaşlıklar oldu burdaa
mirage gittimi ya bi tek onu görmedik.
oda ne zman foto eklense kaçırıoooo
evet canım bundan sonra gözüm üstünde olcak inşallah böyle bişeyi bir daha yaşatmasın allahım:Saruboceq:
mirage gittimi ya bi tek onu görmedik.
oda ne zman foto eklense kaçırıoooo
sağol bitanemm rabbim iç güzelliği versinn canımm eminimki sende çok güzelsinn inşallah evine geçince sende eklersinn bisde seni görürüss
nie geliolar canımm
canım senin icinin güzelligi yüzüne yansımıs bende evime gectigimde eklerim sizde beni görürsünüz bakalım nasıl bulcaksınız beni
evet canım yaa bende görmedimm hiç rastlamadımm onun fotolarına
yok tatlım sadece arkadaş listendekiler ve modorotör mur ne karın agrısı ise onlar işte sen de koy hadikaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?