Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

nie geliolar canımm

sağol canımm benimm eşimle resmimide koydumm evimi temizliğe gittiğimizde çekinmiştik o fotoyuu kaldırıyorum artık bitanemm
ayyyy valla çok tatlısın ya eşin sana bakmaya doyamıyodur emınım cnm benım yazemuszemus
niye geliyolar cnm... bu arada orda saat kaç suan
sağol canım benimm bu topiğin kızlarının maşallahı var zatenn

canım ben biraz daha iyiyim yarın eve dönüyorum inşallah benim icin hayırlısı budur benim icin sizlerde bana cok destek oldunuz cok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım.doğrusunu yapıosun ama gözünü üstünden ayırma.

biz herzman birbirimize desteğiz güzel arkadaşlıklar oldu burdaa

hayırlısı olsun canım.doğrusunu yapıosun ama gözünü üstünden ayırma.

biz herzman birbirimize desteğiz güzel arkadaşlıklar oldu burdaa

evet canım bundan sonra gözüm üstünde olcak inşallah böyle bişeyi bir daha yaşatmasın allahım:Saruboceq:

sağol bitanemm rabbim iç güzelliği versinn canımm eminimki sende çok güzelsinn inşallah evine geçince sende eklersinn bisde seni görürüss

canım senin icinin güzelligi yüzüne yansımıs bende evime gectigimde eklerim sizde beni görürsünüz bakalım nasıl bulcaksınız beni

nie geliolar canımm

aksam biraz konusmustuk tatlim hatirlarsan, yaza kayinimin dugunu olcak ve nisanlisini gormek bile istemiyorum demistimya, simdi dugun tarihini kesmisler beni kandirmaya gelcekler yani o konu hakkinda konusmaya, ve tel ettiklerinden beri icime sIkIntilar girdi. ne olcakki gelsinler diceksiniz ama o kiz benim dugunumu zehir etti en guzel aylarimi zehir etti nefret ediyorum ben ondan ya

söleriz oda profile eklesin buraya ekleyince kaçıranlar oluoo.
bende bi ara profile koyarım.hepimiz doya doya bakalım birbirimize.
umarım ordan silemk kolaydır.
dün buraya eklediğimi silene kadar canım çıktııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…