BEN GELDIM SEN ÇIKTIN ŞİMDİ GİRDİN İŞİN Mİ VARDI CNM ONUN İÇİN DEDİMne zamn kaçtımmmm ki
canımmmmm yaaa çoook sevindimmmm bitanemmm artık bundan sonra rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsinnn benimde boş gebelikte değerimm 18,2 iydi ama dr.um değerin çok düşük boş gebelik olabilir kendine dikkat et demişti hakikatenn öğrendikten 4 gün sonra kürtajjjj maleseffff ama seninki geç döllenmedir canımmmm yaa tekrardan hayırlııı olsunnn kendinee çoook dikkat ettt :lepi:
bende bu sabah ilk msj da yazmıştım canım gelen görsün diee.
güne çok güzel bşladık devamı gelir inşallah canım yaaa
BEN GELDIM SEN ÇIKTIN ŞİMDİ GİRDİN İŞİN Mİ VARDI CNM ONUN İÇİN DEDİM
YA BEN ŞU KIMYASAL GEBELIK DİYOLAR YA ONDAN DA KORKUYORUM YA BİLMİYORUM YARIN IKIYE KADAR BENI ÇEKECEKSINIZ ARTIK BENIM TEREDDÜTLERİM BİTMEZ:uhm:
kızlar burda bugün bahar havası var çok güzel bi günnnn
ben foto eklicektim ekleyimde gelim tamam mıkızlar
inşallah sırayla duyarız inşallah peşine mirageden sonraaaa tabiki sendennnn canımmm bu mübarek cuma günlerinde rabbim dualarımızı kabul etsinn
AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...
DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni
AMİNNNNNNNNNNN....
RABBİM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜNÜN EN GÜZEL VAKTINDE ETTIGIMIZ DUALARIN HEPSİNİ KABUL ET YARABBİM..YUVAMIZI HUZURSUZLUKTAN AİLEMİZİ HASTALIKTAN KORU YARABBİM...BU TOPIK DE LISTADE SIRALI OLAN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZIN HAMILELIK HABERLERİNİ TEZ ZAMAN DA DUYUR BİZE YARABBİ... VE SAGLICAKLA BEBİŞLERİMİZİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ET RABBİM...SEN BİZE HAYIRLI EVLAT VE HAYIRLI BİR GELECEK NASİP ET YARABBİM.... AMINNNNN...
DİP NOT:hamış kaldıktan sonra bu topıc e ugramayanların bilgisayarını acıcık boz ALLAH ım ama acıcıksempatiksalakcinni
yaaa resimlerin boyutundan galibaa olmadı.küçültüp eklemem lazım.
şimdi uğraşamıcam.bugün eklerim ama
hmmm ben görün sanım cnmmmmmkaydirigubbakcemile5amiiiiiiiiiiiiiiin canımmmm.
nohudum ben seni görmedim ki.kimse yok die not attım çıktımm
burda da eh işte bi hava varboshayallersmilekızlar burda bugün bahar havası var çok güzel bi günnnn
evet cnm en önemlısı o zaten herşeyin hayırlısı inşallah...:Saruboceq:tabi bitanem çekmek ne demek o nası söz öleee bitanemmm bak bugun cuma rabbime bol bol dua ett canımm rabbim korusunn boş gebeliğimdee dr.umm bana değerin çok düşük dediğindee valla mmkün olduğuncaa abdestli yatıp kalktımm sürekli rabbim hakkımda hayırlısını ver diye diye gezdim ve 3 gün sona kürtaja girdimm eğer kürtaja girmesem geçen düşüğümden içerde parça kaldığı için ben zehirlencekmişimm rabbimm çokk büyükk her zaman hakkında hayırlısını versinnn canımm sen ona güven içini rahat tutt
beklıyozzzzz:1shok:ben foto eklicektim ekleyimde gelim tamam mıkızlar
elımde degıl kı canım ya bı yarın olsun hyrılısı ileboshayallersmilenohutlu pilavımm canımmm biliyorumm çok heyecanlısınn ama bebişşşinnn seninlee bitanemm sen hep buna inan olumsuz düşünme tatlımm
burdayım kısssss yetışemıyom sizr:hulya:nohutlu pilavımm sen nerdesinn kısss
nohudum dip notuna bayıldıııımm:
ugras kısımmm beklıyozz burdaayaaa resimlerin boyutundan galibaa olmadı.küçültüp eklemem lazım.
şimdi uğraşamıcam.bugün eklerim ama
kan sonucu neden o kadar geç çıkıyoo canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?