Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bugün çok iyiyimm ablacım.temizlik yapmıcam artık pislikten kokcaaaz.

yemeğide düşündüm.yine tavuklu şehriye çorabası yapim dedim yanına da makarna

herkes yemeği sölesinnn kızlar fikir oluo

boşver canmm temizliği sen kendine bak...sonra çalışmalar aksar aklinialirimsmile

bende köfte,pilav bide patatez kızartırım oğlum bunları istedi buğün.

Ben annemlerdeyİm ablam dolayısıyla patlıcan yemeĞİ var nohut pİlav Çorba
nohutlu pılav mı:roflol::roflol::roflol:
kizlar hepinizin fotograflarini gordum ve dicek bisey bulamiyorum. herbiriniz seciliptemi buldunuz bu topigi? bi nazar boncugu koyalim topigimizin biryerine. siz cocuk mocuk birakin gidin bir guzellik yarismasina katilin valla:))
valla sizleri görünce bende ole düşündüm maşşallahınız var hepınızınnkaydirigubbakcemile5

boşver canmm temizliği sen kendine bak...sonra çalışmalar aksar aklinialirimsmile

bende köfte,pilav bide patatez kızartırım oğlum bunları istedi buğün.

afiyet olsun ablacım.çocukların en sevdiği yemek.
benim koca bebekte çok severrrrr.
ay bu arada ben çöp gibiyim ama benim kocada azcık şişko bilionuz muuuuuuuuuu :roflol:

ya arkadaşım bende gebe kalmak istiyorum fakat ben senin mesajını tam olarak anlayamadım.son adet tarihim 22 ocak 2010 beni biraz bilgilendirirmisin.

KIZÇEM SEN KENDİNE BAK MAŞALLAH ALLAHIM HEPİMİZİ ÖZENEREK YARATMIŞ BİZDEN ÇOK GÜZEL HAMİŞ OLUR OLMAKSA GÖRSEK O GÜNLERİ delikafadulden:lepi::Saruboceq:sositosositoopuyorumnanaktan:CüvCüv:

insallah canim cok yakinda gorucez o gunleride. hamis hamis fotograflarimizida koyariz. bakalim kilolari alinca nasil olucaz, ben kendimi bildim bileli hep ayni kilodayim.

insallah canim cok yakinda gorucez o gunleride. hamis hamis fotograflarimizida koyariz. bakalim kilolari alinca nasil olucaz, ben kendimi bildim bileli hep ayni kilodayim.

bende öyleyim canmm evlendim doğum yaptım hep aynı fiziğim hiç değişmedi...
eşim hep der seni gördüğüm ilk günkü gibisin diyo...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…