Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ooooo bu topikk güsell olduğu kadar kızlarıda çookkk güselll yafff pelin olmasa resim koyduğunuzdanda haberim olmucakkk haaa sanadaaaaa maşalllaahhhhhhh çok güzelsinn bitanemmm

nie sen görmemişmiydin canım benim.sen sabah çıkmadan ekledim demiştim.
tüüüüüüüüh

nie sen görmemişmiydin canım benim.sen sabah çıkmadan ekledim demiştim.
tüüüüüüüüh

yookk kıss şimdi gördümmm hani resimm büyük geldi ekleyemedim demiştinn ben ondan sonra çıktımmm ama kocaman bi maşallahhhhh güsel arkadaşımm fakat resimde sarışınsınn canımm

hoşbuldukk ablacımmm nasılsınn yaptınmı kahveniii

iyidir bebişim kahvemide içtim oğluşumuda doyurdum akşam yemeğimde belli rahatım şimdi...sen nasılsın tatlımm...senin albümde foton var mı canmm?gerçi ben seni eylül ayında daha görmüştüm vayyy 5ay olmuş....

yokta koyarımm ablacımmm eklerimm şimdiii ee dün alışverişin nasıl geçtiii

yookk kıss şimdi gördümmm hani resimm büyük geldi ekleyemedim demiştinn ben ondan sonra çıktımmm ama kocaman bi maşallahhhhh güsel arkadaşımm fakat resimde sarışınsınn canımm

ondan sora eklemiştim.sen o sıra görmedin o zmannnnnnn.

sarışınsın die nohutta dedi
canım saçımın üsstlerine bi ara sarı attırmıştım.kendi rengime geri döndüm.has kızılım canım.yine koyarım bakarsınız.

benimde saçımda röfle var eylülde yapmıştım dipler çıktı baya tekrar yapsammı diyorum yoksa böylemi bıraksam karar veremiyom kızlarr yaaaa....offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…