pelın gözun aydın tatlım hoşgeldın evınee
ohh tamızlıkte yapmışsın mıs gıbı temız temız huzur lu bı sekılde oturmayı nasıp etsın rabbım inşallahbı tanede şu hareketlı bebeden versın sonra ohhhh degme keyfınee:icecream:
avcılar tarafındayım cnm özel hastanede yaptırdım kan alarak yaptı hızlı testı 20 dk içinde sonuç verıyor
yok kızz tek kırmızıı:):):) cıkmaz heralde dımı daha adetıme 10 gun war cunku
yok kızz tek kırmızıı:):):) cıkmaz heralde dımı daha adetıme 10 gun war cunku
ya sanırım hamıleyım ama yarın kesınleşicek şimdi emin olmdıgım için ne sevinebılıyom nede net bışey söyleyebılıyommeyvahedigeldismilecok sagol canım hoşbulduk amin tatlım hepimizi huzurlu mutlu oturmak nasip etsin allahım inşallah hepimizibu hariketli bebekten nasip etsin allahım:Saruboceq:canım sende varmı bişeyler gecmiş yazıları okudum ama anlamadım hamilemisin yoksa:ecrin_bebek:
aaa sende mı avcılardasın... esenyurt yol üzerinde avrupa tıp merkezı var ora yaptırdım cnmboshayallersmilecanım bende avcılarda oturuyorum ama hıc bole kanda hızlı test 20 dk bole bısey duymadım hangı hastane burası yaa merak ettım sımdı
ya sanırım hamıleyım ama yarın kesınleşicek şimdi emin olmdıgım için ne sevinebılıyom nede net bışey söyleyebılıyommeyvahedigeldismile
tek belırtı bur hamılelıgımde oldugu gibi çok fazla gaz probleım var bıde sık idrara çıkm ama bilemiyorum hamılelık habercısımıCADIARZUinşallah hamilesindir canım hayırlısı olsun test yaptınmı ne cıktı kac gün gectin adetini belirtiler varmı...
tek belırtı bur hamılelıgımde oldugu gibi çok fazla gaz probleım var bıde sık idrara çıkm ama bilemiyorum hamılelık habercısımıCADIARZU
tek belırtı bur hamılelıgımde oldugu gibi çok fazla gaz probleım var bıde sık idrara çıkm ama bilemiyorum hamılelık habercısımıCADIARZU
gögüslerım ilk hamılelıgımde çok şişmişti ama suan öyle bi durum yok:1shok: bakımmm gayet normal görunuyolar-tatlicadiarzu-ayy bendede o gaz vardı canım bi şişkinlik patlıcak gibiydim sen bence hemilesin içime öyle doğuyoo kaydirigubbakcemile2 göğüslerde değişiklik varmı canmm?
çok masumumdur çokkk teşekkurler cnm görüşürüz iyi gezmeler:lepi:bu arada bana makyaj yakışmıyo diyom herkez kızıyodu demekkı yakışmıyo bende dogal halımı daha çok begenırım..opuyorumnanaktan
nohutlupilavim yeni fotolarinada baktim hepsi super. bende diger arkadaslar gibi dogal olanini begendim en cok, cok masum cikmissi:)
ben simdi cikiyorum biraz gezeyim aksama burdayim yine. gorusmek uzere
anladım canım inşallah hamilesindir yarınmı doktara gitcen güzel haberlerle dönersin inşallah
kızlar ben çıkıyom oğluşla dışarı çıkıcaz biraz yürüyüş yapalım sonrada yemek yapıp yeriz artık akşama görüşürüz güzellerrr hepinizi çooookk öptümmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?