Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

iyiym pelıncımm ıyım azızecım ıyıyım pısoncum saolun arkadaslarımm:) bole onmesenmek ınsanın gercekten cok hosuna gıdıorr...esım annem bıraktı benı yarın gelıcek galıoba ınsallah hersey yoluına gırer..suan kafama takmıorum bıseyı esımın elınde ew katologu gordum hesap kıtap yapıorudu..falda da cıktı zate esının sana surprızı war dıe:):) ınanmam ama ole dedı kadınn

tamam azizecim sana oglunla iyi yürüyüşler bende seni öptüm görüşmek üzereopuyorumnanaktan

neysee kıslarrr yaaa bendee birass çıkıyımm sonraa yinee gireeriimm öptümmm hepiniziii görüşürüzzzz
görüşürüzz cnmm
evet ekliyim canım bakıyorum ama sadece cok tatlı bir bebek resmi görüyorum hemde iyice acıyorum gözlerimi:1shok:kaydirigubbakcemile3

sen şimdi o tatlı bebegın üstüne çift tıkl açılcak cnmm

sen şimdi o tatlı bebegın üstüne çift tıkl açılcak cnmm[/QUOTE]

gördüm canım sende cok güzelsin nazar degmesin

selcancım senin resimlerine de şimdi baktım cok güzelmişsin nazar degmesin bu k.k bayanlarının hepsi güzel bende en yakın zamanda ekliycem

mirage1983
Krizantem
Mesaj gönder Kullanıcı Listesi
Son Aktivite: Bugün 17:19
Şimdiki Aktivite: Konu Okuyor Bebek fikrini aklımızdan atamadık ve burdan devam etmeye karar verdik

DUYDUK DUYMADIK DEMEYIN MİRAGE ÇIKIYORUM İŞLERİM VAR DEDİ GEZDİGİ YERLERE BAKIN BELGELERLE KARŞINIZDA MİRAGEEEEE:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…