- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
Azİzem ssk farkı 52 alıyolarmıŞ
yarencık nasılsın tatlım yaaa
dr bize dediki hangı test den yaptıracaksınız iki çeşit var dedi sayısal mı hızlı sonuç mu bizde sizce hangısı uygun dedik hızlı test yapalım olmazsa sonra yine sayısal testı yaparız dedı hızlı teste baktı düşük derecede pozitif büyük ihtimal gebelık var dedi..ama ben bu kanı labaratuvar a gönderıp sayısal degerını de ögrenıcem cumartesı halolur dedi canım bilmiyoru kibilmiyorumkismile
slm kızlarr
Salı gÜnÜne randevu aldım
hoş geldın canımmm naber nasıl gıdıyo yatıştımı sinirlerrrslm kızlarr
iyiim canımm yafff resimm yüklemeye calışıyorummdaaa son 3 tanee ekleyemedimmm offff
evet tatlım iyi olmuş...inşallah iyi geçer.
Ssk lı gidiyosan demiştim 4le5arası diye gidince hemen giremiyon canmm sıraya sokuyolar hastaları bekliyosun canmm.
bırı ıdrar testı yanı hızlı test bırı kan testı yanı sayısal test canım nerde oturuyosun sen ıstanbulda neresınde yanı sunu ogrenmeye calısıyorum nerde yaptırdın testı
Evet canım sskdan gİdİcem salı akŞamına randevu aldım İŞ ÇıkıŞı
hosbuldukk bebekımm.nasıl yarenn bayadır konusamıoruzz:)
ayyyyyy çok sevındımmm bende o gunlrı görurmuyum acepboshayallersmile hiçç umudum yok :1no2::)nohutlumm ben annemın ewındeyım:):) iyiym saoll:)..esım bıraktı benı buraya ama kıonustukklarım onunla ıse yaramıs olmalıkı buraya gelmeden ıonce elınde ew kataologu wardı
:) ew almayı dusunuo heralde :) dusunuoduk ama 2 veya 3 sene sonra falandı...
ay ınsallahh bu sadfece bakmakla kalmazz alırızz:) dua edın nolurr
ya kızlar bende az once test yaptımm:):):) daha 14 unde adet olcam ama yapıyım dedım aklımda kalmasın dıe:)
sonucc kırmızııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?