Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ben cok israr ettim arastirilsin diye... yoksa doktorlar kendiliginden yapmiyorlar burda almanyada. bir cocugun var nasilsa diye bide zaten onlarin mantigina göre düsüklerin %50 dogadan gelen birseymis... ama en sonda cok iyi bir doktor buldum ve o buldu bende sorunu... insallah gercekten de ondandi... benim tiroid bezlerim az calisiyor... oda düsüge neden olabilirmis...
simdi ona karsi ilac kullaniyorum... insallah simdi bir daha hamis kalmayi bekliyorum
bu ay yumurta takibi ve catlatma ignesini vuruldum... bu ayin 12 sini bekliyorum. ama 10 dan sonrada test edebilirmisim hihoyyyt

çatlatma iğnesinden sonra hemen hamile kalınıyormu . o ay falan.. bu konuda hiç bilgim yok.

haklısın cnm. gözümü karartıp gidicem artık . evet dediğin gibi yumurtlama günlerini söyler iğne yapar belki o ay hamıle kalırım.
pazartesi gidicem inşallah vazgeçmezsem. inşallah sende 2. meleğine kavuşursun. bütün istiyenelre versin Allah :Saruboceq:

amiiiiinnnnnn.... ya kizlar benim kizim da cok istiyor... kuzenler hep 3 er yada 5 er kardestirler... oda cok üzülüyor... benimde yasim geciyorr... kizlar birinciyi dogurduktan sonra sakin demeyin aman vakti var simdi gerek yok diye. yada su isimiz de olsun yok bu isimizde olsun. biz diye diye...cok gec kaldik...

bende yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bılmıyorum iice kafam karıştı walla..
bende geçen ay bal çörek otu karışımındn yedim ondanmı oldu gecikmem acaba dedim..
canım benim hapı bırakalı 10 ay oldu... 1 sene olmaması normalmiş ama ben çok istiyorummm

bende cok istiyorum tatlim ya, ama boyle stres yaptikca dahada gecikicek bizim bebislerimiz galiba:(
herkes cok iyi diyor bu karisim hakkinda ama ben bu ay o uzayan akintiyi gormedim, buda yumurtlamadigimimi gosteriyor anliyamadim. oysa gecen ay gormustum o akintiyi ama o zamanda fazla calisamadik malesef o gunlerde. sadece birgun sancim oldu sol kasigimda. ben yumurtladimmi yumurtlamadimmi bunu bile bilmiyorum dahakafamçokkarıştı
senin sokuldumu adetin tatlim?

haklısın cnm. gözümü karartıp gidicem artık . evet dediğin gibi yumurtlama günlerini söyler iğne yapar belki o ay hamıle kalırım.
pazartesi gidicem inşallah vazgeçmezsem. inşallah sende 2. meleğine kavuşursun. bütün istiyenelre versin Allah :Saruboceq:

bu ayda olmadiysa tatlim bende gidicem adetimin 2. gunu hormon testlerini falanda yaptiricam. utanmakla olmuyor, gercekten baska bir sorun varsa bir an once tedavi olalim calismalara devam o zaman. ben ilk defa gittigim icin illaki kadina gidicem demistim ama hic memnun kalmadim, cok soguk oluyo bu kadinlar ya. bende cok cok utaniyorum ama sonucta hersey bebisimiz icin ve ben bunun icin herseyi yaparim artik

çatlatma iğnesinden sonra hemen hamile kalınıyormu . o ay falan.. bu konuda hiç bilgim yok.

canim benim doktor %100 garanti vernmiyor tabii... ama söyle yumurtladigini kesin biliyorsun ve hangi saatlerde de oldugunu biliyorsun... yani ayiptir söylemesi doktor sana tam saatlerini söyleyebiliyor... ve tabii hangi günlerde yada saatlerde calisman gerektiginide. ben bu ay ilk defa yaptim yumurtlama ignesini. yani tutma olasiligi ne kadar bilmiyorum. görecez bu ay. ama acik söylim.. biz sadece adamin dedigi günde yaptik. keske bir sonraki ve gün falan daha yapsaydik...neyse bakalim
hayirlisi

bu ayda olmadiysa tatlim bende gidicem adetimin 2. gunu hormon testlerini falanda yaptiricam. utanmakla olmuyor, gercekten baska bir sorun varsa bir an once tedavi olalim calismalara devam o zaman. ben ilk defa gittigim icin illaki kadina gidicem demistim ama hic memnun kalmadim, cok soguk oluyo bu kadinlar ya. bende cok cok utaniyorum ama sonucta hersey bebisimiz icin ve ben bunun icin herseyi yaparim artik

canim ben o kadar cok doktor dolastim ki artik. gercekten doktorun cok iyi olmasi lazim... onun icin ben erkek veya kadin bakmiyorum. tercihim kadin di ama... bulamayinca su an bir erkek doktor dayim...

ben cok israr ettim arastirilsin diye... yoksa doktorlar kendiliginden yapmiyorlar burda almanyada. bir cocugun var nasilsa diye bide zaten onlarin mantigina göre düsüklerin %50 dogadan gelen birseymis... ama en sonda cok iyi bir doktor buldum ve o buldu bende sorunu... insallah gercekten de ondandi... benim tiroid bezlerim az calisiyor... oda düsüge neden olabilirmis...
simdi ona karsi ilac kullaniyorum... insallah simdi bir daha hamis kalmayi bekliyorum
bu ay yumurta takibi ve catlatma ignesini vuruldum... bu ayin 12 sini bekliyorum. ama 10 dan sonrada test edebilirmisim hihoyyyt

inanmiyorum ya ne demek bir cocugun varsa, zamanin ne getirecegi bellimi olur belki ben 3-4 tane istiyorum dimi ama? tabiki dogadan olabilir ama senin 3 tane dusugun var bu da bir sorun oldugunu gosterir. sastim kaldim vallahi.
insaalah sorun odur tatlim ve cozulmustur ve bu ay guzel haberini aliriz. az kalmis senin gunune ne guzel

canim benim doktor %100 garanti vernmiyor tabii... ama söyle yumurtladigini kesin biliyorsun ve hangi saatlerde de oldugunu biliyorsun... yani ayiptir söylemesi doktor sana tam saatlerini söyleyebiliyor... ve tabii hangi günlerde yada saatlerde calisman gerektiginide. ben bu ay ilk defa yaptim yumurtlama ignesini. yani tutma olasiligi ne kadar bilmiyorum. görecez bu ay. ama acik söylim.. biz sadece adamin dedigi günde yaptik. keske bir sonraki ve gün falan daha yapsaydik...neyse bakalim
hayirlisi

anladigima gore senin hamile kalamama gibi sorunun yok tatlim tabi catlatma ignesi dahada kolaylastirmistir . zaten sperm 48-72 saat yasiyor ondan endiselenme, tabi bir sonraki gunde yapsaydiniz kotu olmazdi. hadi bakalim hayirlisi. kizizin kardesi yoldadir belki. 4 gun kalmis test gunune hicbir belirti hissediyomusun genelde olmayan?

inanmiyorum ya ne demek bir cocugun varsa, zamanin ne getirecegi bellimi olur belki ben 3-4 tane istiyorum dimi ama? tabiki dogadan olabilir ama senin 3 tane dusugun var bu da bir sorun oldugunu gosterir. sastim kaldim vallahi.
insaalah sorun odur tatlim ve cozulmustur ve bu ay guzel haberini aliriz. az kalmis senin gunune ne guzel

Insallah canim... Rabbim hepimize nasip etsin insallah saglikli ve hayirli bebisler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

anladigima gore senin hamile kalamama gibi sorunun yok tatlim tabi catlatma ignesi dahada kolaylastirmistir . zaten sperm 48-72 saat yasiyor ondan endiselenme, tabi bir sonraki gunde yapsaydiniz kotu olmazdi. hadi bakalim hayirlisi. kizizin kardesi yoldadir belki. 4 gun kalmis test gunune hicbir belirti hissediyomusun genelde olmayan?

az kalmis evet... ama ben ölüyorum meraktan... ve eger hamis te kalirsam yine icim rahat olmaz... sükür ederim tabikide ama ist düsük korkusu olur... neyse düsünmiyecem o kadarini. belirtilerim hic yok canim benim sadece yumurtlama dönemimden baslayip adet gelene kadar hep böyle damar atmasi gibi olur karnimin alt bölgesinde... agri degildir ama. ama dedigim gibi bunu her zaman hissediyordum. hamile kaldigim zamanlardada ve adet oldugum zamanlardada... ya test gününü iple cekiyorum...
sizinde cok degil. 15 di senin de dimi???

YARENn senin günün ne zaman peki????

az kalmis evet... ama ben ölüyorum meraktan... ve eger hamis te kalirsam yine icim rahat olmaz... sükür ederim tabikide ama ist düsük korkusu olur... neyse düsünmiyecem o kadarini. belirtilerim hic yok canim benim sadece yumurtlama dönemimden baslayip adet gelene kadar hep böyle damar atmasi gibi olur karnimin alt bölgesinde... agri degildir ama. ama dedigim gibi bunu her zaman hissediyordum. hamile kaldigim zamanlardada ve adet oldugum zamanlardada... ya test gününü iple cekiyorum...
sizinde cok degil. 15 di senin de dimi???

cogu zaman adet belirtileriyle hamilelik belirtileri ayni gibi zaten. hayirlisi olsun tatlim, Allah isteyen herkese versin bebislerini.
ben simdi cikiyorum canim carsida biraz isim var. artik bu topikteysen yine gorusuruz.

alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz

mirage................... ocak

2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

nohutlupilav...........2 şubat
greemaan..............2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
remainder..............6 şubat
gulanne.................8 şubat
selennur................9 şubat
cesu.....................9 şubat
laubali...................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
pison....................15 şubat
yarencik60...........15 şubat
lover1984.............16 şubat
mervam...............16 şubat
cicek8182............16 şubat
sutbeyaz..............17 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
askizi...................20 şubat
bembeyazev..........20 şubat
bafo......................23 şubat
pelin67..................23 şubat
canyakomoz..........24 şubat
naaz.....................26 şubat
gokcegokce..........27 şubat
azize1..................27 şubat
denizdeni..............27 şubat
destina25..............30 şubat

2010 mart ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

yakamozzz........................2 mart
neva_.................................6 mart

süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis

:nazar:ozlemcano...............tebrikler alkisalkisalkis
b.u.l.u.t...................tebrikler
:nazar:demetnur.................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:crystal_im................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:pembehera...............tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:htcyz.......................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:ashemez..................tebrikler alkisalkisalkis
:nazar:sleepy80..................tebrikler alkisalkisalkis

:ecrin_bebek: gelsin bebişlerrr :emir_bebek:

kan degerım 71 çıktı kızlar pozıtıf yanı ama dr pazartesı tekrar kan alacak düşük olma rıskıne karşı kan degerının yukselıp yukselmedıgıne bakacak lütfen dua edın kızlar hayırlısı için lütfan görüşürüz....

kan degerım 71 çıktı kızlar pozıtıf yanı ama dr pazartesı tekrar kan alacak düşük olma rıskıne karşı kan degerının yukselıp yukselmedıgıne bakacak lütfen dua edın kızlar hayırlısı için lütfan görüşürüz....

canımm çok sevindimm yaa tebrikler...inşallah herşey tam kesinleşir canmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

insallah hayirlisi olur tatlim bebegin seninledir, dualarimiz seninle. sen bol bol dinlen simdi, bizide habersiz birakma sakin haopuyorumnanaktan

Back
X