Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin kizlar!
ewet aynen öle olupta düşünce yaşadığın acı başka oluo.sen yinede şükür et.
ama doktorada git canım.bi görün bakalım.
tatlım günaydın,
ama benim çıkmam lazım
gesmee gitcem bugün.havada güzeeeel
çok öpüoruuum.kızlara slmm bayanssulusmile
günaydın pison opuyorumnanaktan
gunaydin canim nasilsin? bende erken kalktim bugun butun islerimi bitirdim kahvaltimi yaptim geldim:)
okuyamadim gecmisi tam olarak adet gecikmenmi var senin canim?
oo sen hamaratsın. ben kaç gündür uyuyamıyorum. hiç bi işde yapmadım sabahdan beri bilgisayar başındayım.
canım 14 gün gecikti adetim. 2 kere test yaptım negatifti.
dün lekelenme oldu. şükür adet oldum dedim. bugunde aynı .. az bişey gelmiş. önceki aylarda 1 gün öncesinde öyle lekelenme olunca sabah kalktığımda çook adetim oluyodu bu sefer böyle olmamış.
hiç bu kadarda gecikmemişti
bu ay bende bişeyler var ama nee bilmem...
doktora gitmeyi düşünüyorum ama ondanda çekiniyorum alttan bakılması canımı sıkıo :bbo:kafamçokkarıştı
selam kizlar...
hepiniz burda ilk hamilelik icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim ikinci ama.. araniza alirmisiniz????
hic sorma be tatlim benim adetlerimde korunmayi biraktigimizdan beri allak bullak oldu. ilk ay 56. gun geldi:) sonra sogan kuru yaptim gecen ayda 30. gun geldi. bu ay ne olcak bakalim? bu ayda olmassa bende tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum, ama adetliken gitmek gerekirmis nasil gidicem hic aklim almiyo..
bu arada siz kac aydir korunmuyosunuz? adetlerin duzenlimidi normalde?
:1hug:
10 aydır korunmuyoruz.
yasmin doğum kontrol hapı kullandım. ben bıraktıkdan bikaç ay sonra hamile kalırım diye düşünüyodum bu kadar bekliceğimi bilmiyodum
adedim en fazla 3-4 gün gecikirdi bukadar uzun süre gecikmemişti hiç..
sen nekadardır istiyosun bebek
ne farkeder canim birinci veya ikinci bebek, sonucta hepimiz bebk icin ugrasiyoruz, aramiza hosgeldinolumunekankayizsmile
kac aydir deniyonuz tatlim?
bizim 3. ayimiz tatlim ilk ay dedigim gibi 56. gun geldi, sonra 30 simdi ne olack acaba. normalde 33 gunde falan gelirdi simdi bu ay hangi gunu hesaplasam bilmiyorum.
bu ay corekotu bal tarcinda yedim ama sanki yumurtlama olmadi gibime geliyo. aynen benimde kafam cok karisik. kistmi oldu acaba? bende senin gibi hadi ilk ay olmadi ikinci ay olur diyodum, ama kist olduysa iki ay daha atacak galiba
ama madem hap kullaniyomussun biraktiktan sonra zaten 3 ay hamile kalamaman cok normal ondan endiselenme sakin bu ay olmassa gelicek ay olur insallah
bizim 3. ayimiz tatlim ilk ay dedigim gibi 56. gun geldi, sonra 30 simdi ne olack acaba. normalde 33 gunde falan gelirdi simdi bu ay hangi gunu hesaplasam bilmiyorum.
bu ay corekotu bal tarcinda yedim ama sanki yumurtlama olmadi gibime geliyo. aynen benimde kafam cok karisik. kistmi oldu acaba? bende senin gibi hadi ilk ay olmadi ikinci ay olur diyodum, ama kist olduysa iki ay daha atacak galiba
ama madem hap kullaniyomussun biraktiktan sonra zaten 3 ay hamile kalamaman cok normal ondan endiselenme sakin bu ay olmassa gelicek ay olur insallah
Haklisin valla.. Tesekkürler canim :1hug: ben 200 yilinda bir kizim oldu... gecen 10 yasina basti2006 dan beri de ikinciyi istiyoruz ama... maalesef 4 düsügüm oldu...
bende yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bılmıyorum iice kafam karıştı walla..
bende geçen ay bal çörek otu karışımındn yedim ondanmı oldu gecikmem acaba dedim..
canım benim hapı bırakalı 10 ay oldu... 1 sene olmaması normalmiş ama ben çok istiyorummm
canim benim sen yurtdisindami kaliyorsun... eger almanyadaysan,,, sana bir tavsiyem var. Agnucaston bitkisel bir ilac ve adet i düzene sokuyor. eger doktora gittiysen ve belirli birsey bulunamiyorsa bunu bi dene derim... arkadasim da öyle birsey bulunamiyordu kac sene bekledi sonra bu ilaci bir ay kullandi hemen hamile kaldi...
oo gecmis olsun tatlimbilmiyorumkismile
neden oluyoki bu dusukler arastirilmistir heralde nedeni bulundumu?
adet tarihin ne zaman canim bu ay icin calismaniz oldumu?
bizde bekliyoruz iste 15 subat adet tarihim bakalim ne olacak
canim bence sende bir doktora görün... utanmana gerek yokki. olmassa kadin doktor bakarsin. yani erkek olmaz. sana bir yumurta takibi yapar ne zaman yumurta catlar söyler sana... hatta bir igneyle yumurtani da catlatir eger kendiliginden catlamiyorsa. a.s.