Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ewet aynen öle olupta düşünce yaşadığın acı başka oluo.sen yinede şükür et.
ama doktorada git canım.bi görün bakalım.

ewet aynen öle olupta düşünce yaşadığın acı başka oluo.sen yinede şükür et.
ama doktorada git canım.bi görün bakalım.

doktora gitmeyi bi kaç aydır istiyorum ama bi cesaret edip gidemedim kafamçokkarıştı
öğrenirim bişey varmı yokmu diye her ay böyle beklemekdense aslında gitmek mantıklı ama... çekiniyoorum nası gitçende adetliyken baktırcam ya offf ne zormuş yaaaa kaydirigubbakcemile:gitme:ohaoldumsmile

gunaydin canim nasilsin? bende erken kalktim bugun butun islerimi bitirdim kahvaltimi yaptim geldim:)
okuyamadim gecmisi tam olarak adet gecikmenmi var senin canim?

oo sen hamaratsın. ben kaç gündür uyuyamıyorum. hiç bi işde yapmadım sabahdan beri bilgisayar başındayım.

canım 14 gün gecikti adetim. 2 kere test yaptım negatifti.
dün lekelenme oldu. şükür adet oldum dedim. bugunde aynı .. az bişey gelmiş. önceki aylarda 1 gün öncesinde öyle lekelenme olunca sabah kalktığımda çook adetim oluyodu bu sefer böyle olmamış.
hiç bu kadarda gecikmemişti
bu ay bende bişeyler var ama nee bilmem...
doktora gitmeyi düşünüyorum ama ondanda çekiniyorum alttan bakılması canımı sıkıo :bbo:kafamçokkarıştı

selam kizlar...
hepiniz burda ilk hamilelik icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim ikinci ama.. araniza alirmisiniz????

oo sen hamaratsın. ben kaç gündür uyuyamıyorum. hiç bi işde yapmadım sabahdan beri bilgisayar başındayım.

canım 14 gün gecikti adetim. 2 kere test yaptım negatifti.
dün lekelenme oldu. şükür adet oldum dedim. bugunde aynı .. az bişey gelmiş. önceki aylarda 1 gün öncesinde öyle lekelenme olunca sabah kalktığımda çook adetim oluyodu bu sefer böyle olmamış.
hiç bu kadarda gecikmemişti
bu ay bende bişeyler var ama nee bilmem...
doktora gitmeyi düşünüyorum ama ondanda çekiniyorum alttan bakılması canımı sıkıo :bbo:kafamçokkarıştı

hic sorma be tatlim benim adetlerimde korunmayi biraktigimizdan beri allak bullak oldu. ilk ay 56. gun geldi:) sonra sogan kuru yaptim gecen ayda 30. gun geldi. bu ay ne olcak bakalim? bu ayda olmassa bende tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum, ama adetliken gitmek gerekirmis nasil gidicem hic aklim almiyo..
bu arada siz kac aydir korunmuyosunuz? adetlerin duzenlimidi normalde?

selam kizlar...
hepiniz burda ilk hamilelik icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim ikinci ama.. araniza alirmisiniz????

ne farkeder canim birinci veya ikinci bebek, sonucta hepimiz bebk icin ugrasiyoruz, aramiza hosgeldinolumunekankayizsmile
kac aydir deniyonuz tatlim?

:1hug:
hic sorma be tatlim benim adetlerimde korunmayi biraktigimizdan beri allak bullak oldu. ilk ay 56. gun geldi:) sonra sogan kuru yaptim gecen ayda 30. gun geldi. bu ay ne olcak bakalim? bu ayda olmassa bende tekrar doktora gitmeyi dusunuyorum, ama adetliken gitmek gerekirmis nasil gidicem hic aklim almiyo..
bu arada siz kac aydir korunmuyosunuz? adetlerin duzenlimidi normalde?

10 aydır korunmuyoruz.
yasmin doğum kontrol hapı kullandım. ben bıraktıkdan bikaç ay sonra hamile kalırım diye düşünüyodum bu kadar bekliceğimi bilmiyodum :delphin:
adedim en fazla 3-4 gün gecikirdi bukadar uzun süre gecikmemişti hiç..
sen nekadardır istiyosun bebek

:1hug:

10 aydır korunmuyoruz.
yasmin doğum kontrol hapı kullandım. ben bıraktıkdan bikaç ay sonra hamile kalırım diye düşünüyodum bu kadar bekliceğimi bilmiyodum :delphin:
adedim en fazla 3-4 gün gecikirdi bukadar uzun süre gecikmemişti hiç..
sen nekadardır istiyosun bebek

bizim 3. ayimiz tatlim ilk ay dedigim gibi 56. gun geldi, sonra 30 simdi ne olack acaba. normalde 33 gunde falan gelirdi simdi bu ay hangi gunu hesaplasam bilmiyorum.
bu ay corekotu bal tarcinda yedim ama sanki yumurtlama olmadi gibime geliyo. aynen benimde kafam cok karisik. kistmi oldu acaba? bende senin gibi hadi ilk ay olmadi ikinci ay olur diyodum, ama kist olduysa iki ay daha atacak galiba:(
ama madem hap kullaniyomussun biraktiktan sonra zaten 3 ay hamile kalamaman cok normal ondan endiselenme sakin bu ay olmassa gelicek ay olur insallah

ne farkeder canim birinci veya ikinci bebek, sonucta hepimiz bebk icin ugrasiyoruz, aramiza hosgeldinolumunekankayizsmile
kac aydir deniyonuz tatlim?

Haklisin valla.. Tesekkürler canim :1hug: ben 200 yilinda bir kizim oldu... gecen 10 yasina basti :-) 2006 dan beri de ikinciyi istiyoruz ama... maalesef 4 düsügüm oldu...

bizim 3. ayimiz tatlim ilk ay dedigim gibi 56. gun geldi, sonra 30 simdi ne olack acaba. normalde 33 gunde falan gelirdi simdi bu ay hangi gunu hesaplasam bilmiyorum.
bu ay corekotu bal tarcinda yedim ama sanki yumurtlama olmadi gibime geliyo. aynen benimde kafam cok karisik. kistmi oldu acaba? bende senin gibi hadi ilk ay olmadi ikinci ay olur diyodum, ama kist olduysa iki ay daha atacak galiba:(
ama madem hap kullaniyomussun biraktiktan sonra zaten 3 ay hamile kalamaman cok normal ondan endiselenme sakin bu ay olmassa gelicek ay olur insallah

bende yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bılmıyorum iice kafam karıştı walla..
bende geçen ay bal çörek otu karışımındn yedim ondanmı oldu gecikmem acaba dedim..
canım benim hapı bırakalı 10 ay oldu... 1 sene olmaması normalmiş ama ben çok istiyorummm

canim benim sen yurtdisindami kaliyorsun... eger almanyadaysan,,, sana bir tavsiyem var. Agnucaston bitkisel bir ilac ve adet i düzene sokuyor. eger doktora gittiysen ve belirli birsey bulunamiyorsa bunu bi dene derim... arkadasim da öyle birsey bulunamiyordu kac sene bekledi sonra bu ilaci bir ay kullandi hemen hamile kaldi...

Haklisin valla.. Tesekkürler canim :1hug: ben 200 yilinda bir kizim oldu... gecen 10 yasina basti :-) 2006 dan beri de ikinciyi istiyoruz ama... maalesef 4 düsügüm oldu...

oo gecmis olsun tatlimbilmiyorumkismile
neden oluyoki bu dusukler arastirilmistir heralde nedeni bulundumu?
adet tarihin ne zaman canim bu ay icin calismaniz oldumu?
bizde bekliyoruz iste 15 subat adet tarihim bakalim ne olacak

bende yumurtlama gününü nasıl hesaplıcam bılmıyorum iice kafam karıştı walla..
bende geçen ay bal çörek otu karışımındn yedim ondanmı oldu gecikmem acaba dedim..
canım benim hapı bırakalı 10 ay oldu... 1 sene olmaması normalmiş ama ben çok istiyorummm

canim bence sende bir doktora görün... utanmana gerek yokki. olmassa kadin doktor bakarsin. yani erkek olmaz. sana bir yumurta takibi yapar ne zaman yumurta catlar söyler sana... hatta bir igneyle yumurtani da catlatir eger kendiliginden catlamiyorsa. a.s.

canim benim sen yurtdisindami kaliyorsun... eger almanyadaysan,,, sana bir tavsiyem var. Agnucaston bitkisel bir ilac ve adet i düzene sokuyor. eger doktora gittiysen ve belirli birsey bulunamiyorsa bunu bi dene derim... arkadasim da öyle birsey bulunamiyordu kac sene bekledi sonra bu ilaci bir ay kullandi hemen hamile kaldi...

evet yurtdisindayim ama almanyada degilim canim. adetlerim duzensiz degil aslinda 33 gunde oluyorum sadece ilk ay korunmayi biraktigimiz zaman 56. gun geldi, sonrada normal geldi. ben ilk bebek dusunmeye basladigimiz zaman gittim doktora, hersey normaldi ama biraz ilgisiz bir doktor baska birsey soylemedi yani. sogan kuru yaptim o kadar gecikme olunca birde hayit tohumunu cok iyi duymustum ve burdada okudum adeti duzene sokuyomus, ama hayiti burda bulamadigim icin eczaneden hayitin tohumu kapsulleri aldim onu kullaniyorum. ayrica tavsiyen icin tesekkur ederim tatlim senin dediginide biryere not edicem birsuru akrabalarimiz var almanyada onuda getirttiririz ne olcak opuyorumnanaktan

oo gecmis olsun tatlimbilmiyorumkismile
neden oluyoki bu dusukler arastirilmistir heralde nedeni bulundumu?
adet tarihin ne zaman canim bu ay icin calismaniz oldumu?
bizde bekliyoruz iste 15 subat adet tarihim bakalim ne olacak

ben cok israr ettim arastirilsin diye... yoksa doktorlar kendiliginden yapmiyorlar burda almanyada. bir cocugun var nasilsa diye bide zaten onlarin mantigina göre düsüklerin %50 dogadan gelen birseymis... ama en sonda cok iyi bir doktor buldum ve o buldu bende sorunu... insallah gercekten de ondandi... benim tiroid bezlerim az calisiyor... oda düsüge neden olabilirmis...
simdi ona karsi ilac kullaniyorum... insallah simdi bir daha hamis kalmayi bekliyorum
bu ay yumurta takibi ve catlatma ignesini vuruldum... bu ayin 12 sini bekliyorum. ama 10 dan sonrada test edebilirmisim hihoyyyt

canim bence sende bir doktora görün... utanmana gerek yokki. olmassa kadin doktor bakarsin. yani erkek olmaz. sana bir yumurta takibi yapar ne zaman yumurta catlar söyler sana... hatta bir igneyle yumurtani da catlatir eger kendiliginden catlamiyorsa. a.s.

haklısın cnm. gözümü karartıp gidicem artık . evet dediğin gibi yumurtlama günlerini söyler iğne yapar belki o ay hamıle kalırım.
pazartesi gidicem inşallah vazgeçmezsem. inşallah sende 2. meleğine kavuşursun. bütün istiyenelre versin Allah :Saruboceq:

Back
X