slm azize ablacımm nasılsınnn bende adet oldumm dünn çokk şükürr 29.uncu günde oldumm adetimiii ikinciyide görüyümm çalışmalara başlıcam inşallah ikincidee 5 martt ablacımm inşallah ondan sonra yola devamm
alkisalkisalkis gözün aydın canmm ohh rahatlamişsındır kaydirigubbakcemile2
seni mart ayına ekliyom ozaman :lepi: bende şubatta olucam 2.adetimi inşallah...
bende başlıcam :Saruboceq:
sormaa ablacımm yaa hemen annemi arayıpp müjde veriyorummm ilk defa adet olduğuma bu kadar sevindimmm sana zahmettt olcak ama 5 martt yenii ümitle gelmesi beklenen tarihimmm sonraaaa hızlaa yollaaa devam inşallahh sen kontrole gittin mi ablacımm gitcem diyodunn
ooo canmm ekledim bile :lepi:
bende tv izliyom bide sizlere bakıyom canmm :hulya:
ellerine sağlık ablacımmmm bugunn burda hava bi güsellddiii biz bugun arkadaşlarla pikniğe gittikk sanki yaz gibiydii bi güneşdi ki
ohh negüzell yaaa kaydirigubbakcemile2 burda yağmur var dı halada yağıyo :bbo:
hep evdeydik canmm...yarın okullar açılıyo hazırlık yaptım okul kıyafetleri falan ütüledim.
sabahta 6:30 da kalkıcam kahvaltı hazırlıcam erene allahtan yemeğini yer oğluşum.
yemek yemeyen çocukta çok zor yaa zorla yedirmeye falan çalışırlar...ben hiç böyle zorlanmadım erenim beni hiç bi konuda üzmez ve zorlamaz :Saruboceq: çok şükür rabbime boshayallersmile
azize abla eşin gerçekten yaşını göstermiomuş.
foto nuzu gördüm şimdiii.çok yakışmışsıznı.
seninde inşallah bi kızın olurda saana benzer.
inşallah canımm yaşıcan tabi...
hepsi gelip geçiyo ikinci bile isteniyo bebek özledim valla...
insan evladı için herşeye katlanıyo hiçbişey zor gelmiyo yeterki iyi olsun diyosun.
evet canmm çok içti zor ayırdık valla gece benle yatıyodu meme içerek uyurdu hep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?