olurmu hiç öyle şey bak kızdırma beni oklava geliyorrklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oklavan kaçıyım bari ben hemen:hulya:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şimdi oldu galiba.
evet canımmm sende çok güzelsin
Şimdi oldu galiba.
teşekkür ederim canım sende öyle sende çok güselsinn keşke yakın olabiseydik birbirimize tanışır görüşürdük
valla ne yalan söyliyim bende delikafadulden
tatlımm yerim seni ben...ablasının güzeliopuyorumnanaktan
Şimdi oldu galiba.
herkes çok güsel çok şeker falla.. zaten seviyodum sizleri, şimdi görünce daha bi sevdim opuyorumnanaktan
kızlar bana müsade azcık gidip işlerimi yapıyım sonra görüşürüz
mersinlimisin canım orası silifke kız kalesi... bende mersinliyimde hemen tanıdım...
Ya ilk defa böyle şeyler yaşıyorum, hissediyorum. Çok tuhafmış, her ay beklemek ama beklersen stresin zarar vereceğini bilmek, ama gene de kendini tutamayıp beklemek. Olmayınca üzülmek, daha üzülmek için erken diye teslli etmek kendini... Her ay heyecanlanmak, bütün o hayalleri baştan kurmak... Hem güzel, hem zor. Şimdi bir de sizlerin gününü bekleme heyecanı sardı, kendi heyecanıma zor dayanırken. :))
Yok canım iş için bulunmuştum Mersin'de, kısa değil birkaç ay kaldım. Çok severim Mersin'i..
keşke canım yaaben azizecim ile görüşeceğim inş. böyle birbirimizi görmeden harika dostluklar kuruyoruz tanıdığımızda görüştüğümüzde süper dostlar olacağımıza eminim. inş sende istanbula gelirsen görüşürüz bigün.
tatlışlarr ben çıkıyım artık valla işler öyle duruyo.
oğuluşumda okuldan gelcek...hepinizi çokkkkk öpüyorumm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
bende 17 ekimi bekliyorum ama nedense pek umutlu değilim sol yumurtalığımdaki ağrı devam ediyor üşüttüysem bebiş zor olur sanırım hayırlısı artık çok umutlanmak isytemiyorum zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?