Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim canım sende öyle sende çok güselsinn keşke yakın olabiseydik birbirimize tanışır görüşürdük

keşke canım yaa ben azizecim ile görüşeceğim inş. böyle birbirimizi görmeden harika dostluklar kuruyoruz tanıdığımızda görüştüğümüzde süper dostlar olacağımıza eminim. inş sende istanbula gelirsen görüşürüz bigün.

herkes çok güsel çok şeker falla.. zaten seviyodum sizleri, şimdi görünce daha bi sevdim opuyorumnanaktan

valla ne yalan söyliyim bende delikafadulden

Ya ilk defa böyle şeyler yaşıyorum, hissediyorum. Çok tuhafmış, her ay beklemek ama beklersen stresin zarar vereceğini bilmek, ama gene de kendini tutamayıp beklemek. Olmayınca üzülmek, daha üzülmek için erken diye teslli etmek kendini... Her ay heyecanlanmak, bütün o hayalleri baştan kurmak... Hem güzel, hem zor. Şimdi bir de sizlerin gününü bekleme heyecanı sardı, kendi heyecanıma zor dayanırken. :))

çok güzel ama değil mi...
seninle aynı düşünceleri paylaşan, seni anlayan insanlarla konuşmak, dertleşmek, fikir danışmak... valla içim açılıyo, sizlerin sayesinde günlerim daha kolay geçiyor..

ve yine sizlerin sayesinde, bebişe kolay kolay sahip olamasam da fazla üzülmeyeceğim.. çünkü bileceğim ki yanımda beni anlayan birileri olacak.. opuyorumnanaktan

istanbulda ablam var evlenmeden önce çok gelirdim ama bakalım artık ne zaman gelebilirim...ama gelirsem görüşmeyi tanışmayı çok isterimm

tatlışlarr ben çıkıyım artık valla işler öyle duruyo.
oğuluşumda okuldan gelcek...hepinizi çokkkkk öpüyorumm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

GUNAYDIN ARKADAŞLAR BENDE 17 EKıMı BELKıYORUM HALA TEDAVı GÖRÜYORUM YUMURTAM ÇATLAMIYOR YADA BU SEFER BELKı ÇATLAR TEMBELLıK VARMIŞ C.TESı VURULDUM DÜN GENE ÇATLATMA ıĞNESı VURULDUM C.TESı KONTROL OLMADIYSA ARTIK BıTıYO ZATEN BU AY:çok üzgünüm:

bende 17 ekimi bekliyorum ama nedense pek umutlu değilim sol yumurtalığımdaki ağrı devam ediyor üşüttüysem bebiş zor olur sanırım hayırlısı artık çok umutlanmak isytemiyorum zaten...

bende 17 ekimi bekliyorum ama nedense pek umutlu değilim sol yumurtalığımdaki ağrı devam ediyor üşüttüysem bebiş zor olur sanırım hayırlısı artık çok umutlanmak isytemiyorum zaten...

Bak bunu bilmiyordum, hala yaz gibi çorapsız efil efil geziyorum. Sistit de oldum, üşüttüğüm kesin yani.Bir ay daha kaldı desene, ne yapalım daha yolun başındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…