Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ve yine sizlerin sayesinde, bebişe kolay kolay sahip olamasam da fazla üzülmeyeceğim.. çünkü bileceğim ki yanımda beni anlayan birileri olacak.. opuyorumnanaktan

evet canım aynı hisleri bende paylaşıyorum. bak 1 senedir olmadı ama çok rahatım. tek ben olmadığımı biliyorum en azından sonra sizlerden destek alıyorum. iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

istanbulda ablam var evlenmeden önce çok gelirdim ama bakalım artık ne zaman gelebilirim...ama gelirsem görüşmeyi tanışmayı çok isterimm

geldiğinde mutlaka görüşelim tatlım

tatlışlarr ben çıkıyım artık valla işler öyle duruyo.
oğuluşumda okuldan gelcek...hepinizi çokkkkk öpüyorumm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

görüşürüz canımmmmmmm

ya ille üşüttünüz diye bebek olmayacak diye bişi yok bence yaa.. millet ne şartlarda çocuk doğuruyo..
sokaklarda yaşayan insanlar bile patır patır doğuruyo..
o yüsden ne olacağı hiiç belli olmaz...

ınŞ.canım ya benım Çatlamıyo zaten yumurtalarım Çok stres yapıncada olmazmıŞ dedı doktor

kızlarrr slm ben geldimm hepinize iyi dilekleriniz için saolun dualarım sızınle allah isteyen herkeze tattırsın bu guzel duyguyu hayırlısıyla

ya ille üşüttünüz diye bebek olmayacak diye bişi yok bence yaa.. millet ne şartlarda çocuk doğuruyo..
sokaklarda yaşayan insanlar bile patır patır doğuruyo..
o yüsden ne olacağı hiiç belli olmaz...

Doğru valla da sakınılan göze çöp batar ya. Bir de iki gün sistit için antiseptik kullandım, gebelik kategorisi B diyor. Yani hamile iken kullanılmamalı. Ama bilerek kullandım daha hamilelil ihtimali yokken kullanayım ki hamile kalırsam sistit tekrarlarsa kullanamam diye. Çünkü benim sistit antibiyotiklere direnç kazandı, bir de antibiyotik kullanınca sistitm geçse bile bu sefer mantara yol açıyor. Yoksa ilaç gerektirecek kadar ağır değildi ama, gene de demek ki üşüttüm. Aman hayırlısı ne diyeyim. Geleceği zamanı biliyordur herhalde yavrucaklar.

kızlarrr slm ben geldimm hepinize iyi dilekleriniz için saolun dualarım sızınle allah isteyen herkeze tattırsın bu guzel duyguyu hayırlısıyla

canım yaa valla bak ailecek çok sevindik.. hihoyyyt

benim de 5 günüm falan kaldı bakalım yaa..
senin belirtilerin nelerdi ki acep

ya ne biliyim kızlar banada öle dediler bide iltihap falan olursa zor oluyomuş aslında dediğiniz gibi ne koşullarda hamile kalanlarda var inş. bizimde olur..

canım yaa valla bak ailecek çok sevindik.. hihoyyyt

benim de 5 günüm falan kaldı bakalım yaa..
senin belirtilerin nelerdi ki acep

canım ya ben adet gunumden 2 gun once canım sırke çekti ve sankı adet olmuşta rahatlamış gıbıydı gergınlıgım falan yoktu artı sık ıdrara cıkıyorum normalde tatlı yerdım hep ve o gun gebelık testı aldım ikinci çizgi silik çıktı artı bulantılarım vardı. gece uzanırken ve sabah ama bende hiç kahverıngı bır leke gelmedı

sirkeyi hatırladım evet sırnaşık şey

pekiii karnında böyle hafif bir ağrı var mıydı CADIARZU

sirkeyi hatırladım evet sırnaşık şey

pekiii karnında böyle hafif bir ağrı var mıydı CADIARZU

vardı ama sıklıkla degıl hanı boyle hasta olucak gıbı olursun ya oyle karın agrısı ve çok üşüuordum o agrılar gunum gectıkten sonra daha sıklastı mesela dun vardı bugun daha yaşamadım karın agrısı canım

canım ben ovulasyon testı kullandım onun faydasını çok gordum ben 5 aydır calışıyordum ama 15. gun yumurtlama gunum degılmış megerse bunu ovulasyon testı kullanarak ogrendım gecen ay ovulasyon testı kullandım bu ay hamıleyım

hmm bakalım benim de son 2-3 gündür adet olacam gibi karın ağrım ve bel ağrım var ama bakalım kısmetse bizim de olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…