ve yine sizlerin sayesinde, bebişe kolay kolay sahip olamasam da fazla üzülmeyeceğim.. çünkü bileceğim ki yanımda beni anlayan birileri olacak.. opuyorumnanaktan
istanbulda ablam var evlenmeden önce çok gelirdim ama bakalım artık ne zaman gelebilirim...ama gelirsem görüşmeyi tanışmayı çok isterimm
tatlışlarr ben çıkıyım artık valla işler öyle duruyo.
oğuluşumda okuldan gelcek...hepinizi çokkkkk öpüyorumm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.
ya ille üşüttünüz diye bebek olmayacak diye bişi yok bence yaa.. millet ne şartlarda çocuk doğuruyo..
sokaklarda yaşayan insanlar bile patır patır doğuruyo..
o yüsden ne olacağı hiiç belli olmaz...
selam kizlar nasilsiniz?
kızlarrr slm ben geldimm hepinize iyi dilekleriniz için saolun dualarım sızınle allah isteyen herkeze tattırsın bu guzel duyguyu hayırlısıyla
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gıdıyor
kızlarrr slm ben geldimm hepinize iyi dilekleriniz için saolun dualarım sızınle allah isteyen herkeze tattırsın bu guzel duyguyu hayırlısıyla
ya ne biliyim kızlar banada öle dediler bide iltihap falan olursa zor oluyomuş aslında dediğiniz gibi ne koşullarda hamile kalanlarda var inş. bizimde olur..
canım yaa valla bak ailecek çok sevindik.. hihoyyyt
benim de 5 günüm falan kaldı bakalım yaa..
senin belirtilerin nelerdi ki acep
canım ya ben adet gunumden 2 gun once canım sırke çekti ve sankı adet olmuşta rahatlamış gıbıydı gergınlıgım falan yoktu artı sık ıdrara cıkıyorum normalde tatlı yerdım hep ve o gun gebelık testı aldım ikinci çizgi silik çıktı artı bulantılarım vardı. gece uzanırken ve sabah ama bende hiç kahverıngı bır leke gelmedı
ya ne biliyim kızlar banada öle dediler bide iltihap falan olursa zor oluyomuş aslında dediğiniz gibi ne koşullarda hamile kalanlarda var inş. bizimde olur..
sirkeyi hatırladım evet sırnaşık şey
pekiii karnında böyle hafif bir ağrı var mıydı CADIARZU
vardı ama sıklıkla degıl hanı boyle hasta olucak gıbı olursun ya oyle karın agrısı ve çok üşüuordum o agrılar gunum gectıkten sonra daha sıklastı mesela dun vardı bugun daha yaşamadım karın agrısı canım
vardı ama sıklıkla degıl hanı boyle hasta olucak gıbı olursun ya oyle karın agrısı ve çok üşüuordum o agrılar gunum gectıkten sonra daha sıklastı mesela dun vardı bugun daha yaşamadım karın agrısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?