Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Valla geçen ay ben şehirdışında olduğum için pek çalışamadık ama ondan önceki ay bu belirtilerin hepsi bende de vardı, başım bile dönüyordu. ınsan psikolojisi ne kadar güçlü, ciddi ciddi hamile sandım kendimi ve bütün belirtilerini yaşadım. :kedi: Umarım hepimiz bu ay gül00 gibi tüm belirtileri sahiden yaşarız.

hmm kaçıncı günmüş canım yaa..

bakalım bu ay olmazsa ben de kullanırım..

biz de bakalım 10. günden 20. güne kadar gün aşırı çalışma yaptık. tutar inşallah delikafadulden

amin canım dualrım sızınle bende çok oyle yasadım ama benım kurtarıcım ovulasyon testı oldu

amin canım dualrım sızınle bende çok oyle yasadım ama benım kurtarıcım ovulasyon testı oldu

Nasıl kullanılıyor o, bir de ne kadar denedikten sonra testi kullanmaya karar verdiniz? Biz daha iki aydır deniyoruz ve dediğim gibi geçen ay ben tam yumurtlama günlerimde yoktum evde. Daha erken mi sence böyle şeyler denemek için?

kizlar ovulasyon testti nezaman kullaniliyor? Yani simdi ben adet oldum bugün. Bittikden sonrami yapcam?

arkadaslar benide listeye eklermisiniz ekimde ama tarih bilmiyorum ama kesin olurum ekim:? tesekkürler

gül00 tekrar tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sırada bekleyenlerede en kısa zamanda bebiş versin :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

o sana kalmış bişey aynen ıdrar gebelık testı gibi kullanılıyor 2.çizgıyı gordugun yumurtlamanın başlayacagını belırtıyor gun iki gun ust uste ılışkıye gırıyorsun ben oyle yaptım

Teşekkür ederim. Bu ay denemem daha herhalde, bir ik ay daha geçsin bakalım. Sen neler yapıyorsun? İlk günlerin heyecanı nasıl geçiyor?

hamiş olduğumuzu 1 hafta öncesinden fisfisfisgösterecek hiç bir belirti yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…