Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım aslında kan testı yaptırmadıgım ıcın o kadar beklemıyım dıyorum.beklenen adet tarıhınden 1o gun sonra yanı ayın 16 sında gıdıyım dıyorum.

canım aslında kan testı yaptırmadıgım ıcın o kadar beklemıyım dıyorum.beklenen adet tarıhınden 1o gun sonra yanı ayın 16 sında gıdıyım dıyorum.

hmm doğru canım o zaman öyle yap, olmazdı bir 15 gün sonraya tekrar çağırır zaten

teşekkür ederim berru89 ama malesef 6 haftalıkken düşük yaşadım,henüz 10 gün oldu.bende buralarda takılarak arkadaşların yazdıklarından güç toplamaya çalışıyorum.imşaallah herşey daha güzel olacak:)

geçmiş olsun:çok üzgünüm:

adetim 3 gün geciktikten sonra evde test yaptım silik çıktı,aynı gün kanda test yaptırdım 839 çktı.ben çok umutlu değildim test yaptırırken belirtiler neredeyse adetle aynıydı.ek olarak göğüslerde normalden fazla hassasiyet vardı

bilmiodum canım ya çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin:Saruboceq:

özgecim ve ahucum nasılsınız bakalım bebişler nasıla.s
teyzoşlarından çokkkk selam öpüyorum onları kocaman

Allah isteyen herkesin gönlüne göre verir inşaallah,daha önce yazamıştım cesaret yeni geldi herhalde.doktorun dediği gibi 1-2 ay bekleyip tekrar denemeyi düşünüyorum .hakkımızda hayırlısı artık..

özgecim bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur
inşlhhh bende veririm haftaya cuma güzel haberi sizlere:sm_cool:

özgecim bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur
inşlhhh bende veririm haftaya cuma güzel haberi sizlere:sm_cool:

ahh canımm ediyorum sürekli hiç merak etme..
Allah en kısa zamanda size de nasip etsin inşallah... :Saruboceq:

benimde 15-16 sı ama haftasonu atlatırım artık atlatmayada pzts salı dayanamayıp testi yaparım gibi geliyo....

inşllhh ya kızlar bişey sorucam ben hafta içi dktra gitmeyi düşünüyorum tsh az çalışıyomuş bu yüzden
ilaç yazılacak ve cuma günü regl günüm ben pzrtsi veya salı kan testi ile hamilelik varmı yokmu diye
öğrenip öyle dktra gideyim diyorum ona ilaç verir
sizce çıkarmı yaaa kafam karıştıkafamçokkarıştı

canım benim 4 gün önce cıktı kan testiyle..

sen de yaptır. hatta garanti olsun diye salı yaptır

benimde 15-16 sı ama haftasonu atlatırım artık atlatmayada pzts salı dayanamayıp testi yaparım gibi geliyo....

benim zaten pazartesi belli olur canım olmazsa salı hemen test yaparım :))))) salı yapalım beraber adet olmazsak olur mu kaydirigubbakcemile5

ben zaten pzts olmam çünkü en erken adet tarihim 15 ekim perşembe ama yapalım salı testi belki erken çıkar silik falan ne olsa razıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…