valla canım görünme ihtimali var ama, sen yine de garantiye al bugünden bi 10-12 gün sonra falan git. ben zaten hastanede olduğum için o gün görünmezse 2 gün sonra, 3 gün sonra falan her zaman gitme şansım var..
senin için hastaneye gitmek zorsa garantiye al 15 gün sonra falan gitmiş ol adetten..
aaa canım yaa inşallah adet olmazsıınnn... :Saruboceq: :1hug:
adetin ne zaman canım?
canım aslında kan testı yaptırmadıgım ıcın o kadar beklemıyım dıyorum.beklenen adet tarıhınden 1o gun sonra yanı ayın 16 sında gıdıyım dıyorum.
teşekkür ederim berru89 ama malesef 6 haftalıkken düşük yaşadım,henüz 10 gün oldu.bende buralarda takılarak arkadaşların yazdıklarından güç toplamaya çalışıyorum.imşaallah herşey daha güzel olacak:)
teşekkür ederim berru89 ama malesef 6 haftalıkken düşük yaşadım,henüz 10 gün oldu.bende buralarda takılarak arkadaşların yazdıklarından güç toplamaya çalışıyorum.imşaallah herşey daha güzel olacak:)
özgecim ve ahucum nasılsınız bakalım bebişler nasıla.s
teyzoşlarından çokkkk selam öpüyorum onları kocaman
özgecim bizede dua edin hamişlerin duası kabul olur
inşlhhh bende veririm haftaya cuma güzel haberi sizlere:sm_cool:
inşllhh ya kızlar bişey sorucam ben hafta içi dktra gitmeyi düşünüyorum tsh az çalışıyomuş bu yüzden
ilaç yazılacak ve cuma günü regl günüm ben pzrtsi veya salı kan testi ile hamilelik varmı yokmu diye
öğrenip öyle dktra gideyim diyorum ona ilaç verir
sizce çıkarmı yaaa kafam karıştıkafamçokkarıştı
benimde 15-16 sı ama haftasonu atlatırım artık atlatmayada pzts salı dayanamayıp testi yaparım gibi geliyo....
hmm doğru canım o zaman öyle yap, olmazdı bir 15 gün sonraya tekrar çağırır zaten[/QUOT
olmazdı ne demek canım anlayamadım.a.s.:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?