Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

dün ben sağ kasığım da gözle görülür bi şişkinlik demiyim de bi tümsek fark ettim. ne olabilir sizce? hamiş arkadaşlar kendinizde hiç böyle bişiy gördünüz mü??
yine kistim büyüdü diye çok korkuyorum.mafoldumben

hoşbulduk canım nasılsınız

iyiyim canım dün doktora gittim herşey temiz yumurtalıklarda rahimde temiz içim rahatladı fakat rahim ağzında hafif kanama başlamış oda çok önemli bişideğilmiş ilaç verdi iki hafta sonra kontrole gitcem sen nasılsın bebişten belirtiler varmı?

canım ya benimki de 3+4 lük...

Allah hayırlı hamilelikler sağlıklı bebekler versin işallah hepimize..

tüm isteyenlere de en kısa zamanda versin hayırlısıyla inşallah..

:Saruboceq: :Saruboceq:

çok sevindim canım senin içinopuyorumnanaktanben aynıyım ya dün akşam çok ağrım vardı ama şimdi iyiyim

çok sevindim canım senin içinopuyorumnanaktanben aynıyım ya dün akşam çok ağrım vardı ama şimdi iyiyim

teşekkür ederim canımm bu ay benden ümit kesilmişti zaten kasımada ümidim kalmadı inşallah senin meleğinde bu ay seninle birlikte olur kırmızıları hiiiiiçççç görmezsinn

Özgecay kantestı yaptırdınmı cnm yaptırdıysan deĞerın kaÇ Çıktı

Özgecay kantestİ yaptırdınmı cnm yaptırdıysan deĞerİn kaÇ Çıktı

canım zaten hastanede çalıştığım için kan testi falan benim için kolaylık oldu..
ben şüphelerim çok artınca, adete 4 gün kala kan testi yaptırdım, değerim 8,39 çıktı. doktorla konustum sonra, normal dedi, 21 inde gel keseye bakalım dedi.

Anladım cnm bende adet gÜnÜmde yanı 06,10,2009 da yaptırdım 69,97 Çıktı. DÜn doktor tekrar ıstedı 139 Çıktı bu kez normal bı gebelık dedı haftaya cumartesı gel kalp atıŞlarınıda dınleyelım dedı allahın ıznıyel cumartesıyı beklıyorum cnm ama Çok gÜzel telaŞlar bunlar allahım ısteyen herkeze nasıp etsın ınŞallah.

civciv hayırlısı olsun yaaa üzme kendini bi daha ki ay birlikte inş.zemuszemus

kızlar bende adet oldum bugüne kadar bigün şaşmamıştı 4 gün geçti ve boş:sinifsinif: hep dua ederdim bigün geçsin test yapayım die duamızı tam yapmalıymışız demek.Hamile arkadaşları tebrik ederim darısı başımıza inşallah dua edin bizede kızlar:sinifsinif:

canım ya 21 derken ayın 21 i mıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…