selam hoşgeldinn
hoşbulduk canım nasılsınız
Ahu hayat ve Özgecay sİzİnde bebeklerİnİz hayırlı olsun canlarım allah hepİmİze kolay hamİlelİkler geÇİrmek nasİp etsİn. Doktor teyzesİ benİm bebİŞİme daha 4+3 lÜk dedİ sİzİnkİler ne kadarlık.
iyiyim canım dün doktora gittim herşey temiz yumurtalıklarda rahimde temiz içim rahatladı fakat rahim ağzında hafif kanama başlamış oda çok önemli bişideğilmiş ilaç verdi iki hafta sonra kontrole gitcem sen nasılsın bebişten belirtiler varmı?
canım ya benimki de 3+4 lük...
Allah hayırlı hamilelikler sağlıklı bebekler versin işallah hepimize..
tüm isteyenlere de en kısa zamanda versin hayırlısıyla inşallah..
:Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar adet oldummmmmmafoldumbenhaber veriyim dedim.önümüzdeki aya bakacaz artık..
çok sevindim canım senin içinopuyorumnanaktanben aynıyım ya dün akşam çok ağrım vardı ama şimdi iyiyim
teşekkür ederim canımm bu ay benden ümit kesilmişti zaten kasımada ümidim kalmadı inşallah senin meleğinde bu ay seninle birlikte olur kırmızıları hiiiiiçççç görmezsinn
kızlar adet oldummmmmmafoldumbenhaber veriyim dedim.önümüzdeki aya bakacaz artık..
Özgecay kantestİ yaptırdınmı cnm yaptırdıysan deĞerİn kaÇ Çıktı
Anladım cnm bende adet gÜnÜmde yanı 06,10,2009 da yaptırdım 69,97 Çıktı. DÜn doktor tekrar ıstedı 139 Çıktı bu kez normal bı gebelık dedı haftaya cumartesı gel kalp atıŞlarınıda dınleyelım dedı allahın ıznıyel cumartesıyı beklıyorum cnm ama Çok gÜzel telaŞlar bunlar allahım ısteyen herkeze nasıp etsın ınŞallah.tebrikler canım :teytey:hyırlısıyla kucağına al inş.opuyorumnanaktan
canım zaten hastanede çalıştığım için kan testi falan benim için kolaylık oldu..
ben şüphelerim çok artınca, adete 4 gün kala kan testi yaptırdım, değerim 8,39 çıktı. doktorla konustum sonra, normal dedi, 21 inde gel keseye bakalım dedi.
canım ya 21 derken ayın 21 i mıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?