Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

arkadasım merak etme sen hıc unuturmuyum butun hamılelıgım boyunca ve sonrasındada allahım butun ısteyenlere ver dıye dua edıcem dualarım butun bebiş ısteyenlerle.a.s.:teytey:

evet canım bendede mıde yanması olmustu bırde akıntı adet gunume az kala kesıldı sımdı yenıden baslıyor bu ıkı belırtımız aynıymıs:sm_cool::teytey:

merhaba arkadaşlar

en son 8 eylülde adetim olmuştu

düne kadar adetim olmadı ve daha fazla bekleyemedim iki tane idrar testi yaptırdım ikise çift çizgiydi hemen gidip kan testi yaptırdım hamilesin dediler.dünden beri çok garibim.ayrıca internette satılan pahalı erken gebelik testlerine sakın inanmayın(fortel) ben yaptım hiç bişey çıkmadı.

allah sağ sağlim sonunuda göstersin inşallah ve hepinize nasip etsin yarın doktor gidicem

Ahuhayat cnm senın kaÇ gÜnlÜk bebeĞın yada kan deĞırı kaÇ Çıktı.

Kadınolmak senınde hayırlı olsun .cnm allah kucaĞımıza da almayı nasıp etsın ınŞallah

evet canım ayın 21 inde çağırdı.. yani o gün beklenen adet günümden 10 gün fln sonrası oluyor...

canım ben henuz kan testı yaptırmadım saglık ocagında ıdrar testı yapıldı.benım beklenen adet tarıhım 6 ekım dı ben sımdı 16 ekımde gıtsem kese gorunurmu yanı.:teytey:

Ahuhayat cnm senİn kaÇ gÜnlÜk bebeĞİn yada kan deĞİrİ kaÇ Çıktı.

canım ben ıkı defa evde test yaptım sılık cıkmıstı ıkıncı cızgı.saglık ocagındada ıdrarda yaptılar orda daha belırgındı hamılesın dedıler kayıt falan yaptılar nedense onuda anlamadım. ya neyse.1 aylık daha.cok kucuk.sımdı bır hafta sonra dr gıdıcem.:teytey::dance:

canım ben henuz kan testı yaptırmadım saglık ocagında ıdrar testı yapıldı.benım beklenen adet tarıhım 6 ekım dı ben sımdı 16 ekımde gıtsem kese gorunurmu yanı.:teytey:

valla canım görünme ihtimali var ama, sen yine de garantiye al bugünden bi 10-12 gün sonra falan git. ben zaten hastanede olduğum için o gün görünmezse 2 gün sonra, 3 gün sonra falan her zaman gitme şansım var..
senin için hastaneye gitmek zorsa garantiye al 15 gün sonra falan gitmiş ol adetten..

benim beta hcg değerim 870,3 çıktı sizce nasıl bilgisi olan varmı

değerlere göre 5 haftalık canım

Son adet tarihinden itibaren

geçen hafta sayısı DEĞER

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

selamlar arkadaşlarrr Şeniz Şeniz ben akşamdan beri çok fenayım. göğüslerim taş gibi oldu akşam yan yatamadım :gitme: bi beden büyüdüm resmen kaydirigubbakcemile3 karnım acayip şiş gaz ishal ağrı herşey var. bi uyuşukluk var üstümde. adetten olmuyordur inş :Saruboceq: çok kötü hisediyorum kendimi. elim ayağım balon gibi oldu. adet öncesi şişlik oldu bakalım. şimdi adeti bekliyorum :gitme:

inş. gelmez canım kırmızılar :kedi:

inş. gelmez canım kırmızılar :kedi:

inş tatlişkom sadece göğüsler fena belki o belirti olabilir dedim. böyle hiç olmadım çünkü. eşim bile dedi noluyo sana diye onunda dikkatini çekmiş kaydirigubbakcemile3 ama geri kalanlar hep adet belirtisi. pazartesi belli olur bakalım

pzartesiyede birşey kalmadı rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:

slm şimdi açtım sayfayı senin hcg değerini gördüm.bende kan testi yaptırmıştım değer 839 çıkmıştı doktor hamilesin demişiti.2-3 hafta aralığında.inşaallah sen de hamilesindir

aaa canım yaa inşallah adet olmazsıınnn... :Saruboceq: :1hug:

adetin ne zaman canım?

slm şimdi açtım sayfayı senin hcg değerini gördüm.bende kan testi yaptırmıştım değer 839 çıkmıştı doktor hamilesin demişiti.2-3 hafta aralığında.inşaallah sen de hamilesindir

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…