en kısa zamanda tık tık duycaksın bebeğinin kalp atışlarını alkisalkisalkis meleğin artık olması gereken yerde gerisi sırasıyla gelir bakalım bis kacıncı ayımısda bu mutluluğu yaşıcass dua ederken bizleride unutma olurmuu.....
arkadaşlar hepinize teşk ederim belki size yardım cı olur diye bendeki belirtileri yazıyorum benim belirtilerim adetime 7 gün kala başlamıştı.
1) gaz şişkinliği ve buna bağlı karın ağrısı
2) aradabi mide yanması
3) akıntım adet günüme az kala tamamen kesildi şimdi yeniden başladı
4) ishalmiş gibi sürekli tuvalet ihtiyacım oluyodu
5) kasıklarımda batmalar olmaya başlamıştı adetime 3 gün kala
6) karnın alt kısımında bi hassaiyet oluyodu
BUNLAR BENDEKİ BELİRTİLERDİ İNŞ SİZLERDE BU YA HAMİLE OLURSUNUZ DUALARIM SİZİNLE KIZLARR:))
evet canım ayın 21 inde çağırdı.. yani o gün beklenen adet günümden 10 gün fln sonrası oluyor...
Ahuhayat cnm senİn kaÇ gÜnlÜk bebeĞİn yada kan deĞİrİ kaÇ Çıktı.
canım ben henuz kan testı yaptırmadım saglık ocagında ıdrar testı yapıldı.benım beklenen adet tarıhım 6 ekım dı ben sımdı 16 ekımde gıtsem kese gorunurmu yanı.:teytey:
benim beta hcg değerim 870,3 çıktı sizce nasıl bilgisi olan varmı
selamlar arkadaşlarrr Şeniz Şeniz ben akşamdan beri çok fenayım. göğüslerim taş gibi oldu akşam yan yatamadım :gitme: bi beden büyüdüm resmen kaydirigubbakcemile3 karnım acayip şiş gaz ishal ağrı herşey var. bi uyuşukluk var üstümde. adetten olmuyordur inş :Saruboceq: çok kötü hisediyorum kendimi. elim ayağım balon gibi oldu. adet öncesi şişlik oldu bakalım. şimdi adeti bekliyorum :gitme:
inş. gelmez canım kırmızılar :kedi:
inş tatlişkom sadece göğüsler fena belki o belirti olabilir dedim. böyle hiç olmadım çünkü. eşim bile dedi noluyo sana diye onunda dikkatini çekmiş kaydirigubbakcemile3 ama geri kalanlar hep adet belirtisi. pazartesi belli olur bakalım
pzartesiyede birşey kalmadı rabbim hayırlısını versin:Saruboceq:
selamlar arkadaşlarrr Şeniz Şeniz ben akşamdan beri çok fenayım. göğüslerim taş gibi oldu akşam yan yatamadım :gitme: bi beden büyüdüm resmen kaydirigubbakcemile3 karnım acayip şiş gaz ishal ağrı herşey var. bi uyuşukluk var üstümde. adetten olmuyordur inş :Saruboceq: çok kötü hisediyorum kendimi. elim ayağım balon gibi oldu. adet öncesi şişlik oldu bakalım. şimdi adeti bekliyorum :gitme:
slm şimdi açtım sayfayı senin hcg değerini gördüm.bende kan testi yaptırmıştım değer 839 çıkmıştı doktor hamilesin demişiti.2-3 hafta aralığında.inşaallah sen de hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?