Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar sanki sol kasığımda bişe batıyo gibi zonkluyo gibi hayırdır inşallah hayırdır inşallah.......

Kızlar selam, bugün yeni hamilemiz yok mu? Ben gün içinde aralıksız takip edemiyorum. Bugün girmedim bir baktım 30 sayfayı geçmiş yazılanlar. Herkes iyi mi?

azizecimmm ilk sayfada benim hamişliğim kırmızı görünmüyoo, böle red color fln yazıları görünüyooo.. orda bişiler kaymış galiba sanırsam :1rolleyes:

meraba arkadaşlar nasılsınız
ben yine yeniden test yaptım sonuç negatif paztsiye kadar gelmezse kan testi yaptırıcam artık

benim dün regl günümdü geçen ay yasmini bıraktım yani bu ilk ay ve ilk denememdi dün regl olmayınca akşam test yaptım negatifi.bu sabahta regl oldum umudum bu ay sonunda inşallah

hoşbuldukk canım iyiyimm...dün akşam balkonda bekledim ama geçmedin?

yaa inanmıyorum yaaaa bende unuttun sandım. tam 18:38 de dondurmacının ordaydım. 1-2 dk dikildim baktım apartmana ama kimse yok. dedim unuttu azize eve gittim tıpış tıpış akannehir sarmaşıklı apartman değil mi sizin ki canım yaaa??? yanlış yere mi bakıyorum. bana özelden mesaj at hangi apartman bari boşuna bakınmayayım :)

buarada karnım ağrımaya başladı benim. moralim sıfır şuan offf yaaaa mafoldumben mafoldumben

Ben pazar gününü bekliyorum...ınşallah gelmez..

İnsan düşününce daha çok istiyor bebek sahibi olmayı,öncedenden isterdim ama bazı endişelerim vardı bakıp bakamama hususunda ama şimdi umutla bekliyorum 20 eki mi inş.ben de anne adayı olurum:1rolleyes:

ins bende yine yumurtlama donemlerine gore hatta adetim bitsin ertesi gun baslicam adet gununne kadar hergun full denemelere devam,,,kocisde sIksIn biraz disini,,, opuyorumnanaktan melegimiz gelene kadar dimi ama ....amin amin amin canim darisi bana ve tumisteyen arkidislermizin basina,,,ins ins ins bende kasimda hamisim diye bagiririm napim,,,

yok defnecim işin kötü tarafı hiç bişey yok:gitme:
yani hani olsa bişeyler olurdu diyorum bir haftam var regliye
zaten adet olmadan öncede bende hiç bir belirti olmaz ne göğüslerde şişlik ne bel ağrısı ne kasık
sadece ilk gün gelmeden önce hafif karın ağrısı o kadar
psikolojim bozuldu iyice valla kafamda bir sürü soru işaretleri offf offfsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…