defnecim benimde bir sene oldu canım.........
zaten insan kendi takmasa bile böleleri yüzünden daha çok takıyoklava:
bugünde kayınvalidem aradı yokmu bişeyler diyo kadın böle sık sık sormazdı
aaaaaaaaaa bugün ne oluyo böle herkes üstüme geliyo anlamadım yaaa
allahım böyle bi imtihanla bizi sınama yarabbim bizi isyankar kullarından eyleme:Saruboceq: :Saruboceq: sana sığınıyoruz senden başka sığınacak derman isteyecek kimsemiz yok mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım bizlerin kucaklarınıda boş bırakma:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
defnecim benimde bir sene oldu canım.........
zaten insan kendi takmasa bile böleleri yüzünden daha çok takıyoklava:
bugünde kayınvalidem aradı yokmu bişeyler diyo kadın böle sık sık sormazdı
aaaaaaaaaa bugün ne oluyo böle herkes üstüme geliyo anlamadım yaaa
allahım böyle bi imtihanla bizi sınama yarabbim bizi isyankar kullarından eyleme:Saruboceq: :Saruboceq: sana sığınıyoruz senden başka sığınacak derman isteyecek kimsemiz yok mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım bizlerin kucaklarınıda boş bırakma:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
imbatcım çoooookkkk teşekkürler canımmm....aminnn inşallah sağlıkla alırım kuzumu inşallah...
allahım size de en kısa zamanda nasip etsin...
aminnn canım bakalım hayırlısı daha benim ilk aylarım gerçi bu ay umudum yok ama gene de adete kadar bekliyorum yumurtlama gününü kaçırdım da:bbo: O sebeple ihtimal vermiyorum hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz ben en çok hamile arkadaşlar için dua ediyorum hamile kalmak bi şekilde mümkün olabiliyor ama o savunmasız kuzucukların daha çok duaya ihtiyacı var rabbim onları korusun sağlıkla annelerine babalarına kavuştursun:saruboceq: Kimseyi de bu duygudan yoksun etmesin topluca aminnnn diyelim:saruboceq:
defnecim ben çrbya eşimede aldım randevu oda bi spermiyogram versin dedi doktorum sizde bi yaptırın isterseniz canım ne olur ne olmaz
iyi akşamlar kızlarr...ben geldim.
nasılsınız görüşmeyeliyerimseniben
iyi akşamlar azizecim iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın
galiba kırmızı kart gören arkadaşlarımız var yanlış hatırlamıyosam lilada gördü:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?