Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

semasu
ayyyy sinir oluyorum yaaaa ölelerine şeytan diyoki allahım onlarda böle şeyler yaşasında anlasınlar
ama sonra diyorum allah düşmanıma bile göstermesinmafoldumben

aminnnnnnn canımmmm :Saruboceq: ne güzel dua etmişsin Rabbim dualarını duysun gönlüne göre versin inş :Saruboceq: benim kayınvalidem o konuda karışmaz sağolsun. yorum yapmaz. ama ben kendim bıktım artık 12 ay oldumu olacak mı stres oldum. ben ara vericem sanırım.

imbatcım çoooookkkk teşekkürler canımmm....aminnn inşallah sağlıkla alırım kuzumu inşallah...
allahım size de en kısa zamanda nasip etsin...

gittim canım muayene oldum. herşey olması gerekenden iyi dedi. adetlerimde düzenli. kan testi bile yapmaya gerek yok dedi. yumurtlama gününü denk getiremiyorsunuzdur falan dedi. bilmiyorum başka doktora mı gitsem kararsız kaldım. çok ta iyi bi doktor gittiğim hem özelde. bişey olsa sırf para için zaten dolu tahlil falan yatptırırdı diyorum. eşim gitmedi ama onu götürmek lazım bi de sanırım

inşallah canım allahın en kısa zamanda verecek..hamiş duası geçer ben hep dua ediyorum...göbüşümüde sürüdüm arkamdan gelin diye..::))

benimde eşim üzülüyo diye kayınvaldeye söledik hamile olduğumu iyiki gazeteye vermemişiz boşa masrafolacakmış sağolsun sağır sultana duyrumuş....oda hergün izin al buraya gel yaşın geçti drgidelim diyodu..
yani anlıcanız kızlar insanlarda kaynanalarda hep aynı...

imbatcım çoooookkkk teşekkürler canımmm....aminnn inşallah sağlıkla alırım kuzumu inşallah...
allahım size de en kısa zamanda nasip etsin...

aminnn canım bakalım hayırlısı daha benim ilk aylarım gerçi bu ay umudum yok ama gene de adete kadar bekliyorum yumurtlama gününü kaçırdım da:bbo: o sebeple ihtimal vermiyorum hayırlı zamanda gelsin bebişlerimiz ben en çok hamile arkadaşlar için dua ediyorum hamile kalmak bi şekilde mümkün olabiliyor ama o savunmasız kuzucukların daha çok duaya ihtiyacı var rabbim onları korusun sağlıkla annelerine babalarına kavuştursun:Saruboceq: kimseyi de bu duygudan yoksun etmesin topluca AMİNNNN DİYELİM:Saruboceq:

defnecim ben çrbya eşimede aldım randevu oda bi spermiyogram versin dedi doktorum sizde bi yaptırın isterseniz canım ne olur ne olmaz

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

defnecim ben çrbya eşimede aldım randevu oda bi spermiyogram versin dedi doktorum sizde bi yaptırın isterseniz canım ne olur ne olmaz

evet canım dur bakalım bi adet olayım birlikte başka doktora gideriz yaptırırız. inş onda bişey yoktur :Saruboceq:

ayşencim profiline yazdım canımcım. avatar ekle profil resmi eklemişsin sen :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
listemizde yeni hamilelerimiz varmış çok sevindim darısı başımıza
tebrik ederim arkadaşlar... Allah tamamına erdirsin inş..

iyi akşamlar kızlarr...ben geldim.
nasılsınız görüşmeyeliyerimseniben

iyi akşamlar azizecim iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın
galiba kırmızı kart gören arkadaşlarımız var yanlış hatırlamıyosam lilada gördü:çok üzgünüm:

bende iyiyim canım. benim adetim yeni bitti inşallah bu son olur:Saruboceq: kasımda olmam:Saruboceq: seninde bir haftan kaldı canımm:teytey: inşallah hayırlı haberini alırım tatlımm:Saruboceq: sende kan testi yap özge gibi onun hemen çıktı. adetine 4gün kala.
iyi akşamlar azizecim iyi diyelim iyi olalım
sen nasılsın
galiba kırmızı kart gören arkadaşlarımız var yanlış hatırlamıyosam lilada gördü:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…