Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Takma kafana aysenciğim ya bende aynı durumdayım benim birde pazar günü olcak bakalım artık hayırlısı diyelim ya...

filizcim inşllhh güzel haberini verirsin inşllh hamişsindir tatlım:Saruboceq: ne kadardır istiyosunuz bebek?
çarşamba dktra gidiyorum tsh az çalışıyomuş ilaç yazılacak bakalım hayırlısı dua edin

dur bakalım be tatlım daha erken hem bak ne güzel hiçbir belirti olmaması bence süper. bak benim karnım ağrımaya başladı. hiç umut kalmadı bu ayda :gitme: senin umudun var bence. hem herkeste belirti olacak diye de bişey yok. umudunu kırma hemen :teselli:

kızlarrr ben geldimmm...nasılsınız bakalım....ben hep dua ediyorum..allahıminşallah hepinizi en kısa zamanda hamiş sayfasına aktaracak...

defnecim teşekkürler canımopuyorumnanaktan
seninde erken değilmi yani daha 6 gün varmış regliyeCADIARZU
inşllhh kırmızıları görmeyiz bu ay yaa ne olur allahım duy sesimizi:Saruboceq:

kızlar dün okuyamadım bugün bir açtımm ohhhhhkaydirigubbakcemile2 hamilelerimiz çoğalmış kızlar hayırlı olsun bu güzel haberlerle çok mutlu oluyorumkaydirigubbakcemile3 Allah sonuna kadar sorunsuz bir gebelik geçirmenizi nasip etsin :Saruboceq: dualarım sizinle sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin:Saruboceq: bu aylar dikkat edin kendinize bebişlere iyi bakın yerimseniben bize de dua edin hayırlı zamanlarda bu haberi verelim diye :lepi: ben adat olucam galiba benim kırmızılar sinyallere başladı zaten bu aydan ümidim yoktu ama diğer ay şu yumurtlama gününü boş geçmiycem nasip olursa tabiiihihoyyyt

semasu bende seni takip ediyodum canım inşllh kırmızı kart görmezsin
haberini beliyorum

sağolsın canım inş bebeğim gelir bu ay
2 gün geçti reglim bakalım artık paztsiyi bekliyorum
sende moralini bozma bence hiç belli olmaz. olmayacak dersin olur, her şey tamam bu ay olur dersin olmaz.
Rabbim hepimizde sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

valla kızlar stres yapmayın...hamilelik belirtisi konusunda uzamnım hemen farkediyorum diyen ben bu sefer hamile değilim diyordum hamileymişim...ağrılarda hemen adet olucam demeyin önceki hamileliğimde adet haftası ağrıdan ölüyordum ama gelmeyeceğini biliyodum...

kızlar bu arada çokk fesat oldum galiba ben artık bu bebek olmaması beni bozdu iyice
şimdi size dün yaşadığım bi olayı anlatayım
annemlerin alt kat komşusunun oğluyla aynı zaman evlendik ve gelini 5 aylık hamile kadın beni her gördüğünde daha yokmu bişeyler diye sorması ve başkalarının yanındada imalı imalı bakması öle sinir ediyoki beni anlatamam sonra bane bi de dün ee dktra gitsenize belki bi sorun vardır demesi iyice gıcık oluyorum.....bende en sonunda allah ne zaman verirse bende size o zaman sölerim dedim ölece baktı bi tuhaf oldu....
kendimi kötü hissediyorum gerçekten yakında deliricem galibadelikafadulden delikafadulden

kızlarrr ben geldimmm...nasılsınız bakalım....ben hep dua ediyorum..allahıminşallah hepinizi en kısa zamanda hamiş sayfasına aktaracak...

hoşgeldin canım amiinnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

defnecim teşekkürler canımopuyorumnanaktan
seninde erken değilmi yani daha 6 gün varmış regliyeCADIARZU
inşllhh kırmızıları görmeyiz bu ay yaa ne olur allahım duy sesimizi:Saruboceq:

benim başlar 4-5 gün önceden ağrılar anlarım. ondan eminim kuşum :gitme: napalım bu da Rabbimin takdiri :gitme:

Saol canım inşallah.Daha yeni başladık canım 2 aydır istiyoruz bakalım artık..

öyle defnecim bu halimize şükürler olsun
mevlam ne zaman vereciğini bilir
ama işte insanoğlu sabırsız:1no2:

ya şu dengesiz insanlara sinir oluyorum klava: klava: sanane kardeşim sana mı sorucaz demek lazım ama ondan bile mutlu olur onlar. sakın kafana takma canım. çok ta süper cevap vermişsin daha da bişey diyemez :umursamaz:

öyle defnecim bu halimize şükürler olsun
mevlam ne zaman vereciğini bilir
ama işte insanoğlu sabırsız:1no2:

benim bu ay tam 1 sene doldu :gitme: en çok o zoruma gitti ama napalım bizim yapabileceğimiz bişey yok artık. soğudum resmen bugün tribe bağladım kendimi. neyse sağlığımız yerinde olsun çok şükür bin şükür halimize

uyuz oluyom bölelerine...
cevap olarak gelinin bir an önce doğum yapsın başı göğe erince bende yapcam diyesi geliyor insanın..sana ne ya...ister yaparım ister yapmam..dr giderim gitmem sana rapor mu vericem yafff...klava:
aaaa kızdırdı beni yaaaa..

ben 4 senedir duyuyorum bunları çünkü...
çocuğun yok mu ee napalım tıp ilerledi olur demiyolar mı eline ne geçerse at kafalarına...belki isteyerek yapmıyorum...

çok iyi yapmıssın hatta az bile yapmışsın bence.. ona neymiş..

hiç anlamam yaa böyle tipleri, sanki kendi derdin kendine yetmiyomus gibi...

canım merhaba öncelikle hamileliğin hayırlı olsun:lepi: bu arada adaşız bir de izmirdesin sanırım bende izmirden geldim buraya eşimin işi nedeniyle izmiri çoook özlüyorummm((( yazılarından hatırladığım kadarıyla talihsizlikler yaşamıştın :bbo: umarım hamileliğin de doğumunda sorunsuz geçer sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sana ve bebeğine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum :Saruboceq:

defnecim benimde bir sene oldu canım.........
zaten insan kendi takmasa bile böleleri yüzünden daha çok takıyoklava:
bugünde kayınvalidem aradı yokmu bişeyler diyo kadın böle sık sık sormazdı
aaaaaaaaaa bugün ne oluyo böle herkes üstüme geliyo anlamadım yaaa
allahım böyle bi imtihanla bizi sınama yarabbim bizi isyankar kullarından eyleme:Saruboceq: :Saruboceq: sana sığınıyoruz senden başka sığınacak derman isteyecek kimsemiz yok mübarek gününün yüzü suyu hürmetine allahım bizlerin kucaklarınıda boş bırakma:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

takma kafana canım bizim yan apartmanda bi kadın var her gün soruyor yokmu daha bişi diye benimle birlikte gelin aldılardı gelini doğurdu ya iyice cesaretlendi artık günde iki kez sorduğu bile oluyor
geçen gün öğlen eve geldim penceredymiş sordu, akşam iş çıkışı eve gelirken yine sordu bende öğlenden akşama kadar 4 saat içinde çocuk olmuyor hem uzaktan uzağa yapamıyoruz biz dedim ( eşimle iş yerlerimiz çok uzak)
senin gelinin numarasını verde aryım teknikleri sorayım dedim
ayyy tövbeee ne ayııppp diyo bana
bende sen hergün sorarken ayıp değilmi dedim
bak artık sormuyor iyi oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…