yok defnecim işin kötü tarafı hiç bişey yok:gitme:
yani hani olsa bişeyler olurdu diyorum bir haftam var regliye
zaten adet olmadan öncede bende hiç bir belirti olmaz ne göğüslerde şişlik ne bel ağrısı ne kasık
sadece ilk gün gelmeden önce hafif karın ağrısı o kadar
psikolojim bozuldu iyice valla kafamda bir sürü soru işaretleri offf offfsenağlama
canım kaç gün var adetine?
semasu bende seni takip ediyodum canım inşllh kırmızı kart görmezsin
haberini beliyorum
kızlarrr ben geldimmm...nasılsınız bakalım....ben hep dua ediyorum..allahıminşallah hepinizi en kısa zamanda hamiş sayfasına aktaracak...
defnecim teşekkürler canımopuyorumnanaktan
seninde erken değilmi yani daha 6 gün varmış regliyeCADIARZU
inşllhh kırmızıları görmeyiz bu ay yaa ne olur allahım duy sesimizi:Saruboceq:
filizcim inşllhh güzel haberini verirsin inşllh hamişsindir tatlım:Saruboceq: ne kadardır istiyosunuz bebek?
çarşamba dktra gidiyorum tsh az çalışıyomuş ilaç yazılacak bakalım hayırlısı dua edin
kızlar bu arada çokk fesat oldum galiba ben artık bu bebek olmaması beni bozdu iyice
şimdi size dün yaşadığım bi olayı anlatayım
annemlerin alt kat komşusunun oğluyla aynı zaman evlendik ve gelini 5 aylık hamile kadın beni her gördüğünde daha yokmu bişeyler diye sorması ve başkalarının yanındada imalı imalı bakması öle sinir ediyoki beni anlatamam sonra bane bi de dün ee dktra gitsenize belki bi sorun vardır demesi iyice gıcık oluyorum.....bende en sonunda allah ne zaman verirse bende size o zaman sölerim dedim ölece baktı bi tuhaf oldu....
kendimi kötü hissediyorum gerçekten yakında deliricem galibadelikafadulden delikafadulden
öyle defnecim bu halimize şükürler olsun
mevlam ne zaman vereciğini bilir
ama işte insanoğlu sabırsız:1no2:
kızlar bu arada çokk fesat oldum galiba ben artık bu bebek olmaması beni bozdu iyice
annemlerin alt kat komşusunun oğluyla aynı zaman evlendik ve gelini 5 aylık hamile kadın beni her gördüğünde daha yokmu bişeyler diye sorması ve başkalarının yanındada imalı imalı bakması öle sinir ediyoki beni anlatamam sonra bane bi de dün ee dktra gitsenize belki bi sorun vardır demesi iyice gıcık oluyorum.....bende en sonunda allah ne zaman verirse bende size o zaman sölerim dedim ölece baktı bi tuhaf oldu....
kendimi kötü hissediyorum gerçekten yakında deliricem galibadelikafadulden delikafadulden
valla kızlar stres yapmayın...hamilelik belirtisi konusunda uzamnım hemen farkediyorum diyen ben bu sefer hamile değilim diyordum hamileymişim...ağrılarda hemen adet olucam demeyin önceki hamileliğimde adet haftası ağrıdan ölüyordum ama gelmeyeceğini biliyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?