Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar neler yaptınız oyle yaa birkaç gundur nete giremedim kuzenim evlendı dun onun dugun işleri vardı neler değişmiş oyle oku oku bıtmedi valla....

neguzel hamılelerımız var hemde bırsuru inşallah rahat bir hamılelık gecırırsınızkızlar bebeklerınızı sağlıkla kucagınıza alırsınız.
topikdeki dıger kızlarda sızın arkanızdan gelirde bir an once hamile kalır..

KIZLARR MERABA BEN YENI GELDMBENI DE ALIN ARANIZA ADETIME 4 GUN KALDI EGER OLMAZSAM ALLAHIN IZNIYLE HAMILKEYIMMMM zemuszemus

slm canım seninde günün geçmişti sanırım tekrar test yaptınmı nasılsın?

slm kızlr özlem nasılsın nasıl gidiyor hamilelik azizecim sen naptın artık sende çalışmalara başlarsın...

hoşgeldin canıma.s. hayırlı haberini alırız inşallah:Saruboceq: senide listeye ekliyommmm
KIZLARR MERABA BEN YENI GELDMBENI DE ALIN ARANIZA ADETIME 4 GUN KALDI EGER OLMAZSAM ALLAHIN IZNIYLE HAMILKEYIMMMM zemuszemus

iyiym canım sağol iyi gidiyor çok şükür dua ediyorum hepinize canım sen nasılsın

iyiyim canım bende 17 ekimi bekliyorum işte göğüslerim şiş gibi birazda ağrı var ...bebişimiz 9 haftalık oldu demek ne güzell...bir kaç ay sonrakendini tamamen hissttirecek sana çok zaman başka bir heyecan yaşayacaksın inş...:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız? listede ben 9 ekim olarak varım ama henüz regl olmadım, bekliyorum hiç bir ağrım sızım da yok yani regl belirtisi ne hamilelik belirtisi var, kızlar belirtisiz hamile kalınırmı?
2,5 senedir uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı yaşadığım için artık umutlanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…