selam kızlar nasılsınız? listede ben 9 ekim olarak varım ama henüz regl olmadım, bekliyorum hiç bir ağrım sızım da yok yani regl belirtisi ne hamilelik belirtisi var, kızlar belirtisiz hamile kalınırmı?
2,5 senedir uğraşıyorum her ay hayal kırıklığı yaşadığım için artık umutlanmıyorum
KIS AZIZE CALISMALARA BASLADIMI kaydirigubbakcemilekızlar ben geldim...nerelerdesiniz?
iyiyim canım bende 17 ekimi bekliyorum işte göğüslerim şiş gibi birazda ağrı var ...bebişimiz 9 haftalık oldu demek ne güzell...bir kaç ay sonrakendini tamamen hissttirecek sana çok zaman başka bir heyecan yaşayacaksın inş...:Saruboceq:
canım ,bizim özgemiz var o 4 gün öncesinde kan testi yaptı onun çıktı ama şimdi idrarda çıkıyormu bilmiyorum canım test varmı evde?
inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:
maaşallah canım yaa nasılda geçiyo günler...allah tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:
KIS AZIZE CALISMALARA BASLADIMI kaydirigubbakcemile
slm kızlar nasılsınız..özlemcim merhaba nasıl gidiyor,görüşemedik epeydir..bizker beklemedeyiz:)))
YA EBNDE DUYDUM KI KAN TAHLILI 2 GUNLUK HAMILE OLSAN BILE CIKIOMUSS.BUNDAN ONCEKI AYLARDA YAPMISTIM ADET OLMADAN AMA NEGATIF CIKMISTI SIMDIK 4 GUN KALINCA HEYECAN YAPTIMM EWDE TESTIM YOK ALMADIM BILEREK YOKSA DAYANAMAM YAPARIM.:kedi:
amin özlemcim , inşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu..zaman ne çabuk geçiyor 9 haftalık olmuş bile bebiş..inşallah canım sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin.
YA EBNDE DUYDUM KI KAN TAHLILI 2 GUNLUK HAMILE OLSAN BILE CIKIOMUSS.BUNDAN ONCEKI AYLARDA YAPMISTIM ADET OLMADAN AMA NEGATIF CIKMISTI SIMDIK 4 GUN KALINCA HEYECAN YAPTIMM EWDE TESTIM YOK ALMADIM BILEREK YOKSA DAYANAMAM YAPARIM.:kedi:
selamm ben geldimmm :teytey:
hoşgeldim tatlımm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?