Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

slm kızlar nasılsınız..özlemcim merhaba nasıl gidiyor,görüşemedik epeydir..bizker beklemedeyiz:)))

inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:

inşallah canım benim yaa gerçekten sabırsızlanıyorum bende merak içinde bekliyorum büyümesini hayırlısıyla sağlıkla büyüsünde başka birşey istemiyorum :))))
17si gelmez şimdi sana hayrılısı olsun canım benim dua edelim inşallah hamişsindir :Saruboceq:

canım ,bizim özgemiz var o 4 gün öncesinde kan testi yaptı onun çıktı ama şimdi idrarda çıkıyormu bilmiyorum canım test varmı evde?

YA EBNDE DUYDUM KI KAN TAHLILI 2 GUNLUK HAMILE OLSAN BILE CIKIOMUSS.BUNDAN ONCEKI AYLARDA YAPMISTIM ADET OLMADAN AMA NEGATIF CIKMISTI SIMDIK 4 GUN KALINCA HEYECAN YAPTIMM EWDE TESTIM YOK ALMADIM BILEREK YOKSA DAYANAMAM YAPARIM.:kedi:

inşallah hamilesindir canım:Saruboceq:

canım benim çok sağol ama ben gerçekten heyacnlı falan değilim çok rahatım yani hiç konduramıyorum hamile olduğumu, yarın falan regl olurum diye düşünüyorum, yinede dualarını eksik etme sende bendenkaydirigubbakcemile5

maaşallah canım yaa nasılda geçiyo günler...allah tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:

inşallah amiin canım benim :Saruboceq:
valla bulantı olmayınca çok güzel geçiyo günler inşallah başlamaz tekrar bulantılar çünkü çok sıkıntı çektim biliyosun canım

slm kızlar nasılsınız..özlemcim merhaba nasıl gidiyor,görüşemedik epeydir..bizker beklemedeyiz:)))

evet canım görüşemedik bi ara bulantılardan pek giremedim burda olduğum zamanlardada denk gelemedik demekki canım benim iyi gidiyor canım
inşallah allahım sizede biran önce bu duyguyu tattırır çok dua ediyorum hepinizin güzel haberlerini almak istiyorum hayırlısıyla canım

YA EBNDE DUYDUM KI KAN TAHLILI 2 GUNLUK HAMILE OLSAN BILE CIKIOMUSS.BUNDAN ONCEKI AYLARDA YAPMISTIM ADET OLMADAN AMA NEGATIF CIKMISTI SIMDIK 4 GUN KALINCA HEYECAN YAPTIMM EWDE TESTIM YOK ALMADIM BILEREK YOKSA DAYANAMAM YAPARIM.:kedi:

canım inşallah hamilesindir, ben regl gününü bekle derim ama çok heyecanlıysan kan tahlili yaptırabilirsin kesin sonuç alırsın

ya kıslar doktorlar adetten once kan testını onermıyolar cunku kadınların cogu hamıle kjalırmıs ama adetle sonlanırmıs ve bunu bı cok kadın anlamazmıs bılee o yuzden canım bekle derım ben sana az kalmıs sabır et canım

amin özlemcim , inşallah hepimiz yaşarız bu güzel duyguyu..zaman ne çabuk geçiyor 9 haftalık olmuş bile bebiş..inşallah canım sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin.

Hmm saolun goruslerınz ıcın onemlı sızlerın goruslerıı..bu kadfar bekledım 4 gun daha beklerım

canım o zaman sabret bi kaç gün daha ..zemuszemus

hepinize iyi akşamlar kızlar koskocaman öpüyorum hepinizi umutlu güzel günler diliyorum haberlerinizi bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…