benimde kontrolüm pazartesi 13 gün kanamam oldu benim, bitti simdi.kontrolü alttan mi yapiyolar?birde önce normal adet görmeyi beklemek gerekmiyo mu ki acaba?
cnm beni 1 gün hastanedeyatırdı dr.um ewet alttan muayne ve karından ultrason başka türlü parça kalıp kalmadığı belli olmuyo bu arada bünyeye bağlı herşeyin normalse adeti bekleme zorunluluğun yok tek şart hamile kalırsan kesinlikle ilk 8 hafta yatıcaksın dedi dr. ben razıyım valla.. sakıncası yoksa sendemi düşük yaptın cnm[/QU
tünaydın kızlar
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm
sanada tünaydinn.iyiki dogdunnnnnn.nice mutlu senelereeeopuyorumnanaktan
tünaydın kızlar
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmmm
çok sağol canım bugün kendim ve bütün bebiş isteyenler için bi dilek tutucam
benimkine düsük denmiyo herhalde.13+3 haftaliktim down send.süphelendi doktor 2li testim riskli cikti.CVS testi icin randovüm vardi karnimdan igneyle bebegin esinden parca alacaklardi onun icin gittik ama bebegim 2 gün önce icimde ölmüstü.kürtaj yaptilar.bu benim ikinci hamileligimdi ilk cocugum cok saglikliAllaha sükür.bunda böyle birsey geldi basima .kismet iste.simdi test sonucunu bekliyorum bebek niye öldü diye.pazartesi ögrenecegiz iste.
iiki doğdun nic senelere
cnm çok geçmiş olsun ya allahtan hayırlısı ama bnm bildiğim kdarıyla kürtajdan hemen sonra sakıncalı hamilelik yani 1 yada 2 ay geçmesi lazım bu arada bnmde 7 yaşında kızım varçok sağlıklıgetirdim dünyaya ama 3 yıldır olmuyo bizde istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm dilerim herşey istediğin gibi olr inş.:Saruboceq:
amin.insallah hepimiz icin.benim hamile kalmada sorunum olmuyo.cabuk kaliyorum hamile.artik kismet ilerisi ne gösterir bilemeyiz tabiki.herseyim hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda.:Saruboceq:
başaklar titizdirrr :lepi:
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor haftasonu?slm kızlar ben geldimm...nasıl durumlar? belirtiler varmı:ecrin_bebek:
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor haftasonu?
yaa benim de senin gibi svilcelerim çıktı yüzümde canım yaa dün de 36.7 olan ateşim 36.4 düştü bugün de 36.4 hamiş dilim galiba
iyiyim tatlımm işleri bitirdim yemeyimi yaptım ohh rahatım.
bi sizlere bayım dedim...evet canım adetime 4 5 gün kala sivilcelendim.
anladım adet olcamı vede oldum...sivilce demek adet demek zaten bende böyle hiç şaşmaz.
bakalım sen yine bekle canım kısmet...özge adetine 4gün kala belli oldu hamileliği.
sende bi kan testi yapsan rahatlarsın canım.
selam kızlar nasılsınız? benim dün regl günümdü ama henüz olmadım ve ne regl olacağıma dair ne de gebeliğe dair bir belirtim yok öncden de bazen belirtisiz gelirdi reglim ama olacağım gün kasıklarımda hafif ağrılarım olurdu şimdi hiç bir şey yok aşılamalardan sonra düzenim mi değişti diyorum ama geçen ay normal olmuştum yani yine 1 gün gecikmeli olmuştum olduğuğum gün de belimde ve kasıklarımda ağrı olmuştu kanamam başlamadan önceCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?