Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benimde kontrolüm pazartesi 13 gün kanamam oldu benim, bitti simdi.kontrolü alttan mi yapiyolar?birde önce normal adet görmeyi beklemek gerekmiyo mu ki acaba?

cnm beni 1 gün hastanedeyatırdı dr.um ewet alttan muayne ve karından ultrason başka türlü parça kalıp kalmadığı belli olmuyo bu arada bünyeye bağlı herşeyin normalse adeti bekleme zorunluluğun yok tek şart hamile kalırsan kesinlikle ilk 8 hafta yatıcaksın dedi dr. ben razıyım valla.. sakıncası yoksa sendemi düşük yaptın cnm

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun ya allahtan hayırlısı ama bnm bildiğim kdarıyla kürtajdan hemen sonra sakıncalı hamilelik yani 1 yada 2 ay geçmesi lazım bu arada bnmde 7 yaşında kızım varçok sağlıklıgetirdim dünyaya ama 3 yıldır olmuyo bizde istiyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm dilerim herşey istediğin gibi olr inş.:Saruboceq:

amin.insallah hepimiz icin.benim hamile kalmada sorunum olmuyo.cabuk kaliyorum hamile.artik kismet ilerisi ne gösterir bilemeyiz tabiki.herseyim hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda.:Saruboceq:

amin.insallah hepimiz icin.benim hamile kalmada sorunum olmuyo.cabuk kaliyorum hamile.artik kismet ilerisi ne gösterir bilemeyiz tabiki.herseyim hayirlisi ne ise o olsun hakkimizda.:Saruboceq:

bnm yerimede gez dışarıda ben yatıyorum hapis gibi sıkıldım uuufff...

başaklar titizdirrr :lepi:

ben çok titizimde eşimde üstüne başına ay gömlegim yok kravatım pantolonum hepsi çiçek gibi ütülü olacak bankada öyle ama evde çok dagınıktır oglumda temiz daha küçük ama eline ayagına çok temiz büyüynce naparım bilmiyorum şimdi bende biraz temizlik yapayım zemuszemus

slm kızlar ben geldimm...nasıl durumlar? belirtiler varmı:ecrin_bebek:
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor haftasonu?
yaa benim de senin gibi svilcelerim çıktı yüzümde canım yaa dün de 36.7 olan ateşim 36.4 düştü bugün de 36.4 hamiş dilim galiba

iyiyim tatlımm işleri bitirdim yemeyimi yaptım ohh rahatım.
bi sizlere bayım dedim...evet canım adetime 4 5 gün kala sivilcelendim.
anladım adet olcamı vede oldum...sivilce demek adet demek zaten bende böyle hiç şaşmaz.
bakalım sen yine bekle canım kısmet...özge adetine 4gün kala belli oldu hamileliği.
sende bi kan testi yapsan rahatlarsın canım.
hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor haftasonu?
yaa benim de senin gibi svilcelerim çıktı yüzümde canım yaa dün de 36.7 olan ateşim 36.4 düştü bugün de 36.4 hamiş dilim galiba

evdeki gebelik testinde silik de olsa bişi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum
şimdi 4 ügn kala yaptırsam negatif çıksa kafayı yicem daha günüm geçmedi diye kendimi kandırcam biliyorum en iyisi beklemek pztesiden sonra belki inş.

selam kızlar nasılsınız ayşecim doğumgünün kutlu olsun canım nice sağlıklı yıllara inş bebişinle..

özgecim iyiyim canım napıyım oğluşla uğraşıyorum sende nasıl heyecan hala devam ediyormu?nasıl hissediyosun kendini..

selam kızlar nasılsınız? benim dün regl günümdü ama henüz olmadım ve ne regl olacağıma dair ne de gebeliğe dair bir belirtim yok öncden de bazen belirtisiz gelirdi reglim ama olacağım gün kasıklarımda hafif ağrılarım olurdu şimdi hiç bir şey yok aşılamalardan sonra düzenim mi değişti diyorum ama geçen ay normal olmuştum yani yine 1 gün gecikmeli olmuştum olduğuğum gün de belimde ve kasıklarımda ağrı olmuştu kanamam başlamadan önceCADIARZU

canım neden test yapmıyorsun??:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…