Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

beyzacım resimler çok şeker yaa...ama düyün resimlerin yok merak ettim tatlım ya

hoşbulduk şekerler beyza hiç belli olmaz o bi bakmışsın ALLAH yollamış melegini

ayşecim nasılsın....bebiş göbüştedir inşallahhh..

cenım benim tüm hamileliklerimde yumurtlamadan sonra adte gibi ağrı kasık batması oldu....inşallah seninde öyledir....:Saruboceq::CüvCüv:

canım göğüste şişlik ağrı gibi şeylerde olsumu??

yalnız ben hapı ağustosta bıraktımm yaa en az 3 ay olmaz diolar eğer doğruysa kasımda yada aralıkta anca hamile kalırım :sinifsinif:

canım hiç belli olmaz belkide şimdi bebiş geliyodur...
ama sen kasım da olacak falan de kendine ki stres yapma çabuk gelsin bebiş...

ayşecim nasılsın....bebiş göbüştedir inşallahhh..

cenım benim tüm hamileliklerimde yumurtlamadan sonra adte gibi ağrı kasık batması oldu....inşallah seninde öyledir....:Saruboceq::CüvCüv:

canım bende çok umutluyum inşallah öyledir yaza sana yeğen getircem inşallah

tamam şimdi gerçekten geldim oglusumu babası yıkadı bende yatırdım bugün geç yatırdım nasıl olsa yarın yuva yok biraz ultimatom geçtim uyur inşaallah hemen

inşallah tatlım yeğenim nasıl yaramazlık yapıyomu
bişeyler istiyomu canı

çok şükür iyişimdilik inşallah böyle iyi gider...iğnelerimizilaçlarımız tam gaz devam...

canı bir ara şeker pancarı istemişti..komşuma bahsetmiştim o da hemen memleketini, aradı eşi memleketteymiş istedi ondan..gece adamlar tarlaya gidip pancar söküp getirdiler sağolsunlar....:)))şımarık olacak yav bebişim baksana..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…