görürsün canım ya....
Kızlar ben şu 2.testi yapsammı acaba şimdi yoksa sabahımı beklesem..ilk testte silik çıkmıştı ya...
bence sabah ilk idrarını bekle.. yine silik de olsa çizgi cıkarsa da kan testi yaptırırsın..
görürsün canım ya....
Kızlar ben şu 2.testi yapsammı acaba şimdi yoksa sabahımı beklesem..ilk testte silik çıkmıştı ya...
gunaydin arkadaslar ben dun gece adet oldumm.4 gunluk gecikme basunaymiss o kadar umutlar bos cikti offf..benide kasim ayina ekleyebilirsiniz artik
canım silik te olsa var demek yine yapsan aynı çıkar...sen yarın en iyisi kan testi yap. bakalım değerler kaçmış.
Öyle yapayım canım sabah o testi yapayım evde,sonrada kan vermeye gideyim..Ama pazartesiye kalır ya değilmi?
bu ay göreceksin canım hiç merak etme ben inanıyorumkaydirigubbakcemile5
canım kan vereceğin yere bağlı.. özellerde 1,5 - 2 saatte veriyorlar hemen çok rahat oluyo.. bence imkanın varsa özelde kan ver...
sağlık ocağında falan verirsen evet pazartesiye kalabilir..
ama ahuhayat mesela sağlık ocagında idrar testi yaptırdı, onun sonucunu hemen aldı, öyle birşey de yapabilirsin
idrarı evde yapıcam ya zaten canım.olmazsa özele yaptırayım kan testini...
eet öle yapayım ama pazartesiye kalcak sonuçlar nası bekliycem
kan testleride çok pahalı oluyo yaa özellerde...
canım kan testini devlet hastanelerinde sabah verirsen öğleden sonra alırsın sağlık ocaklarnda sadece idrar testi var diye biliyorum bende pazaartesiye kadar olmazsam inşallah devlete gidip kan testi isticem çift çizgi görmek nasip olmucak sanırım..hayırlısı olsun inşallah
evet biraz pahalı oluyo, hastanesine göre 25-50 arası değişiyor.. küçük bi özel hastaneye gidilebilir..kan testleride çok pahalı oluyo yaa özellerde...
evet canım şimdi sordum muayene ile birlikte 30-40 ı buluyor en iyisi sağlık ocağına vereyim bekleyim..
hım seni senikaydirigubbakcemile3evet biraz pahalı oluyo, hastanesine göre 25-50 arası değişiyor.. küçük bi özel hastaneye gidilebilir..
ben indirimli yaptırıyom ya rahatım kaydirigubbakcemile3
bekle tabi yaa...valla bende olsa beklerim.
zaten dr. gidicen orayada bi okadar para vercen...
evet biraz pahalı oluyo, hastanesine göre 25-50 arası değişiyor.. küçük bi özel hastaneye gidilebilir..
ben indirimli yaptırıyom ya rahatım kaydirigubbakcemile3
o kadar çabuk çıkıomu devlet hastanesinde ya bende vereyim o zaman...
o kadar çabuk çıkıomu devlet hastanesinde ya bende vereyim o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?