Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

saol canım ii dileklerin için saol..

evet naparsın işte canım nasıl soyacaklar..

kızlar ben 17 ekimi bekleyemedim bugün test yaptım evde ama sonuç negatif:1no2: silik de olsa ikinci çizgi çıkmadığına göre:1shok:bu ay kısmet değilmiş, kasımı bekleyeceğiz ve bu sefer daha çok çalışacağız.

fılızım senın gunun gecmıyomu zaten canım nıye kafana takısyosun bu kadar canııım

evet canım geçiyo da ne biliyim işte son adet tarihim 16 eylül dü.yarın 1 ay olcak işte.olmazsa pazartesi gidip ultrasona gireyim...

kızlar testlerle alakalı yazmışsınız.. sağlık ocağına herhangi bir saatte gidip idrar testi yapılabiliyor mu? ve kaç gün gecikmede yapıyorlar, sıra fişivs. gerekli mi?. Devlet hastanesinde kan testi için günün geçmesini beklemek ve sıra no su alarak muane olmak gerekmiyor mu? d. hastanelerindekiler çok aksi ya işlem yapıp da direk kan odasına gidersek döverler bizi be:) şaka bi yana bilgisi olan varsa yazar mısınız arkadaşlar

canım sağlık ocağıda yapar sanırım emin değilim ama devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmak için kadın doğuma sıra alman gerekecek ve dr yönlendircek ..

canım sağlık ocağıda yapar sanırım emin değilim ama devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmak için kadın doğuma sıra alman gerekecek ve dr yönlendircek ..

arkadaşlar diğer sayfalarda direk laboratuara gidip yaptır falan diye yazmışlar yanlış hatırlamıyorsam ondan şaşırdım.

eet cnm geçti yaptım silik çıktı yarın sabah yine yapıcam..

silikse zaten hamilesindir hamdolsun. tebrikler...
ikinci çizgi çıkmaz öyle kolay kolay nazlıdır
hayırlı olsun canım.. canım acil çıkmam lazım eşim bekliyor... gezmeye gideceğiz:) görüşürüz.
kendine dikkat et... Allahıma emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…