saol canım ii dileklerin için saol..canım gebelik testi vermedim daha nasip olmadı ama diğer kan testleri öyle gebelik testi öyledir öğleden sonrakiler ertesi güne kalır ama sabah verilenler öğleden sonra çıkar inşallah doktarun ağzındanda duyarsın mutlu haberi canım allahım hepimize nasip etsin inşallah... :Saruboceq:
bence gideceğin devlet hastanesini önceden arayıp sor, her devlet hastanesinde de aynı gün verilmiyor..
ama sabah yaptırıp öğleden sonra alıyorsan tabii ki mantıklı olarak devlete git yani o kadar para vermek yerine..
bide b-hcg için muayene falan gerekmez, sallamış onlar.. direkt laboratuara gidip yaptırabilirsin..
kızlarrrr test yaptım şimdi ikinci çizgi o kadar net ki hamilemiyim şimdiii ALLAHIM inansım gelmiyooo yarın adte tarihim
bence sen beleş yaptırmışsındır:jeyyar: nede olsa çalıştığın yer:jeyyar: ohhhhh ne ala........
ahhh ah kızlar bide ben görsem şu iki çizgiyi bi arada:kedi:
herkese merhaba aranıza yeni katıldımzemuszemus
zemuszemus
fılızım senın gunun gecmıyomu zaten canım nıye kafana takısyosun bu kadar canııım
canım sağlık ocağıda yapar sanırım emin değilim ama devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmak için kadın doğuma sıra alman gerekecek ve dr yönlendircek ..
çok sevindim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı bütün bekleyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?