hehehe kaydirigubbakcemile3 nasıl olacak öyle yaww...
selam kızlar sabahta yazdım ama cevap veren olmadı bugün benim adet günüm test yaptım negatif ama 3-4 gündür yaşadığım adet ağrılarımdan eser kalmadı çok rahatım adetim bitmiş gibi göğüs uçları acıyor sadece bide alt karnım geriliyo gibi böyle bişe olabilirmi hamileyken adet olana kadar umut ediyorum ne yapim.... :Saruboceq:
selam kızlar sabahta yazdım ama cevap veren olmadı bugün benim adet günüm test yaptım negatif ama 3-4 gündür yaşadığım adet ağrılarımdan eser kalmadı çok rahatım adetim bitmiş gibi göğüs uçları acıyor sadece bide alt karnım geriliyo gibi böyle bişe olabilirmi hamileyken adet olana kadar umut ediyorum ne yapim.... :Saruboceq:[/QUO
canım benimde adet günüm bugün dün akşam olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ama bugün hiç eser yok göğüslerimde ağırlık var ve kahverengi kısımları genişledi sanki bence bir kaçgün daha bekle geç döllenme olabilir kırmızılar gelmezse tekrar test yaparsın inşallah hamişizdir...:)
ya canım bendede 3 gün geçti bende yaptım negatif çıktı belki sen geç döllenmiş olabilirsin azcık daha bekle olmazsa doktora git derim
slm kızlarr...ben gekdimm
kırmızılar gelsin diye bende dua ediyorumkaydirigubbakcemile3 valla canım hayırlısı artık doktora gidicem hafta sonuda geçsinbenimde aynı bugün 4. gün dün yaptım negatifti hiç adet belirtiside yok bende artık adet olayım da kist falan olmasın diye dua ediyorum:sinifsinif:
slm kızlarr...ben gekdimm
hoşbulduk kızlarr. eee güzel haberleriniz yokmu?
ama ben yeni geldim benide yazın .20. eylül idi .18 ekim engeç 20 ekimde
hosgeldın canııımmm:dance::dance::dance:
azızecım galıba ben tatlışoglumu ıstemedende olsa uzdumyaaa oncekı sayfalarda okursan anlarsın:gitme::gitme::gitme:
aa noldu tatlım yaa.
kaçıncı sayfa?
502 sayfa
Kızlar benide ekleyin kasım listesine bugün regl oldum arada 1-2 gün oynayabiliyo ama beklenmeyen gün 12 kasım.
azızecım galıba ben tatlışoglumu ıstemedende olsa uzdumyaaa oncekı sayfalarda okursan anlarsın:gitme::gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?