Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar sabahta yazdım ama cevap veren olmadı bugün benim adet günüm test yaptım negatif ama 3-4 gündür yaşadığım adet ağrılarımdan eser kalmadı çok rahatım adetim bitmiş gibi göğüs uçları acıyor sadece bide alt karnım geriliyo gibi böyle bişe olabilirmi hamileyken adet olana kadar umut ediyorum ne yapim.... :Saruboceq:

ya canım bendede 3 gün geçti bende yaptım negatif çıktı belki sen geç döllenmiş olabilirsin azcık daha bekle olmazsa doktora git derim

ya canım bendede 3 gün geçti bende yaptım negatif çıktı belki sen geç döllenmiş olabilirsin azcık daha bekle olmazsa doktora git derim

benimde aynı bugün 4. gün dün yaptım negatifti hiç adet belirtiside yok bende artık adet olayım da kist falan olmasın diye dua ediyorum:sinifsinif:

benimde aynı bugün 4. gün dün yaptım negatifti hiç adet belirtiside yok bende artık adet olayım da kist falan olmasın diye dua ediyorum:sinifsinif:
kırmızılar gelsin diye bende dua ediyorumkaydirigubbakcemile3 valla canım hayırlısı artık doktora gidicem hafta sonuda geçsin
slm kızlarr...ben gekdimm

hoşgeldin canım

Filim ve Tatlışoğlum;
Listeyi şimdi gördüm. Hayırlı olsun, gözünüz aydın. Çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

slm azizecim şimdilik beni listeden sil canım ya benim adet tarihim geçsin o zaman yapayım test sonra kesinleşince yazalım canım yaa..

azızecım galıba ben tatlışoglumu ıstemedende olsa uzdumyaaa oncekı sayfalarda okursan anlarsın:gitme::gitme::gitme:

canım neden üzülüyorsun sen olanları söyledin lütfen üzülme... buraya paylaşmaya dertleşmeye geliyoruz kesinlikle üzülmedim... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…