Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayy negüzel...sen sanki mutlu deyilsin canım? hiç heycanda yok sende...???

yok canım ya hani demiştim ya biraz erteleyelimbebeği die eşimle aram bozulmustu suann küsüz hala diemedim keyfim yok :gitme: istemio deilim sadece erteleyelim dedim onun hakimlik sınavları benim stajım beğenilme durumum falanda filanda

bence bu çok güzel süpriz olur eşine:jeyyar: aranızı yavrunuz düzeltirzemuszemus hiç durma canım hemen ver müjdeyi yerimseniben hiç korkma herşey çooook güzel olur.

buarada kızlar adet tarihim 17siydi ama maalesef dün kahvarangi akıntım gelmeye basladı yani yrn falan kırmızıları görcem

bence bu çok güzel süpriz olur eşine:jeyyar: aranızı yavrunuz düzeltirzemuszemus hiç durma canım hemen ver müjdeyi yerimseniben hiç korkma herşey çooook güzel olur.

bilmiorumm :1no2: çok üzdüm onuu dicem tmm ama biraz daha bekleyeyimm :çok üzgünüm:

beyzacım bencede söyle biran önce azizeye katılıyorum.ben dayanamaz çoktan söylemiştim

simdi kesinlestigine gore bidaha tebrik edim canim benim allah tamamina erdirsin ins ins ins sagsalim saglikli ve hayirli evlatlar kucagina almayi nasip etsin,,,bak esini bile kusturmussun sen istiyosun esin istiyomus eminim buyuklerinizde istiyodur eee bebisinde gelmis gobisine konmus daha ne istiyosun be canim gecen sana yazmistim bende okul var bitmek uzere suanda sinavlarla bogusuorum hemen meslek okulu baslicak ayni anda okul icin staj yada is olabilir fln da fln ama buyuk bi askla melegimin bana mrb dicegi gunu bekliyorum diye hersey yoluna girer allahin izniyle,,,yeterki sen ona sahip cik oda sana sahip ciksin,,,ayy ne gusel yaa walla keske benim melegimde gelse imrendim bak simdi sana yasitiz assagi yukari bende 87 liyim sen benden hizli ciktin walla ne gusel,,,sen bebeigini dusun kendini zorlama yorma uzme dikkat et gerisi okul is fln hepsi yoluna girer merak etme,,,

heee bak esas dicemi unuttum esin hakimlik sinavi fln kafaya takmamis bebis icin sana kusmus ee sende onun istedigini ona verebiliceksin(bebisi)bunun bahanesiyle barisin be tatlim...uzmeyin birbirinizi ver mujdeli haberide mutlulugunuz ikiye katlansinda su guselligin tadini beraber cikartin,,,,(bence)yapip yapmamak sana kalmis tabi,,,

cok teşekkür ederim sana tatlımm yaa ne güzel seyler yazmıssınn :gitme: duygulandımm inşalalh rabbim sanada sağlıklı hayırlı bebek verir en kısa zamandaaa öpüorumm sneiii kaydirigubbakcemile5

zamanını çok geçirme bence beyzacım.barışmak için en güzel vesile bence.bu şekilde gönlünüde almış olursun

slm kızlar yeni hamişleri tebrik ederimmm,beyzacım üzme kendini canım,bu çok güzel bir haber..hem erken anne olmak çok güzel olsa gerek.ben beklediğime o kadar pişmanımki bak yaş 30 bir yıldır uğraşıyoruz olmuyor.keşke evlendiğim gibi olsaymış diyorum şimdi...tedavilerle uğraşıcaz zor bir süreç yıpratıyor insanı.tabi senin içinde zorluklar var anlıyorum,ne diyim hayırlısı canımm.ama ben senin adına çokkk sevindimmmmmmm:))))

teşekkür ederim balım inş en kısa zamanda sende kalırsınnn inşalalhhhhhhhh :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…