kızlar ben bugün test yaptım hamileymişimmm
inşl bir dahaki seferine öle olmaz canım..[/QUOTE
ınsallahta valla ben topıclerı karıstırdım heryerden cvp yazıyorum vallakaydirigubbakcemile3
cnm ya senin içtiğin iltihap için bir toz ilaç vardı adı neydi bende alayım bari.onu kulandıktan sınra geçtimi iltihabın.önerirmisin bana
ay ne bileyim cnm ya.kritik günlaeri kaçırmayım dedim ama hata yapmışım.bakalım bu ay ilk kez gün asırı denicez.dua et hepimize
cnm ya senin içtiğin iltihap için bir toz ilaç vardı adı neydi bende alayım bari.onu kulandıktan sınra geçtimi iltihabın.önerirmisin bana
evet gecti cnm da valla adını hatırlamıyorum hem ne kadar dogru olur bılmem yanı sonucta doktor yazdı ben de kullandım ama adını hatırlamıyorum sen de ıltıhaplanma mı varmıs aysecım
evet gecti cnm da valla adını hatırlamıyorum hem ne kadar dogru olur bılmem yanı sonucta doktor yazdı ben de kullandım ama adını hatırlamıyorum sen de ıltıhaplanma mı varmıs aysecım
bu doktor değilde bundan önceki var dedi fitil verdi ama kullanmadım.bu doktorum adet son günü gitmiştim net anlaşılmadı ama yok galiba dedi.ben yinede kullanmak istiyorum fitil en azından. varsada söksün istiyorum.
ayyy evet yaa bende oyle yapmistim gecen ay 26 eylude basladik 9 ekimdi adet gunum 5miydi 6 ekimmiydi ogune kadar hergun yaptik tutsun diye ama doktorlar esin spermlerinde problem yoksa hergun olabilir diolarmis bi doktor sitesinde okumustum,,,dun adeteen sonra ki ilk fikfikimizi gerceklestirmis bulunuyoduk bugunde yapmak niyetindeydim ama bu ayda gun asiri deniyelim bakalim...benim kocis iyi dayanmis walla 10 gun fln ust uste :roflol:
bu doktor değilde bundan önceki var dedi fitil verdi ama kullanmadım.bu doktorum adet son günü gitmiştim net anlaşılmadı ama yok galiba dedi.ben yinede kullanmak istiyorum fitil en azından. varsada söksün istiyorum.
fitil ne alaka ben anlamadım ama sen nıe kullanmak ıstemedın fıtılı
canım birde iltihaplanma belirtileri neler olmuştu sende bileyim karşılaştırayım
fitil ne alaka ben anlamadım ama sen nıe kullanmak ıstemedın fıtılı
tartıştığım doktor vermişti fitili canım. akıntın çok dedi. iltihap olabilir dedi.kullan bu fitili dedi. ama daha sonra tartışınca benle bende sinir oldum çıktım odadan. verdiği fitilide kullanmadım niye bilmem kızdım ya
slm kızlar işte ekim ayı listemizhayırlı olsun hepimize
azize1.......................................2 ekim
yarencik60.................................1 ekim
sier............................................13 ekim
sleepy80.....................................17 ekim
fen_ci..........................................17 ekim
nevki...........................................17 ekim
tatlişoğlum...................................17 ekim
gamzelim.66.................................10 ekim
sultis.06.........................................27ekim
kızlar adet tarihlerinizi yazın ekliyim
canım birde iltihaplanma belirtileri neler olmuştu sende bileyim karşılaştırayım
idrar yaparken yanma, hafif kaşıntı ve akıntı cnm
nazarsan tebrikler canım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah..ne güzel bu ay çok hamiş haberi aldık ve inşallahta almaya devam ederiz..
kızlar şimdi kırmızıları kesin gördüm.kahverengi akıntı kırmızıya dönüştü.of yaaaaaaaaa
:1rolleyes1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
benin eşim haftaya kontrole gidiyor cnm. bakalım belli olcak.umarım güzel haberler alırız. bu ayda gün aşırı deniyelimde tuttururuz belki tatlım. ne dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?