Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ay ne bileyim cnm ya.kritik günlaeri kaçırmayım dedim ama hata yapmışım.bakalım bu ay ilk kez gün asırı denicez.dua et hepimize

ayyy evet yaa bende oyle yapmistim gecen ay 26 eylude basladik 9 ekimdi adet gunum 5miydi 6 ekimmiydi ogune kadar hergun yaptik tutsun diye ama doktorlar esin spermlerinde problem yoksa hergun olabilir diolarmis bi doktor sitesinde okumustum,,,dun adeteen sonra ki ilk fikfikimizi gerceklestirmis bulunuyoduk bugunde yapmak niyetindeydim ama bu ayda gun asiri deniyelim bakalim...benim kocis iyi dayanmis walla 10 gun fln ust uste :roflol:

slm arkadaslar nasilsiniz?yeni hamislerimzi cook kutluyorum allah saglikli evlatlar nasip etsin tum hamislerimize inss..dariiz bizlere kizlarr calismaya devammmmm

benin eşim haftaya kontrole gidiyor cnm. bakalım belli olcak.umarım güzel haberler alırız. bu ayda gün aşırı deniyelimde tuttururuz belki tatlım. ne dersin.

:1rolleyes1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

nazarsan tebrikler canım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah..ne güzel bu ay çok hamiş haberi aldık ve inşallahta almaya devam ederiz..

nazarsan tebrikler canım sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah..ne güzel bu ay çok hamiş haberi aldık ve inşallahta almaya devam ederiz..

ayy inşallah insallah ama ben birdaki aya transfer oldum. reyo sende hamilemisin cnm

kızlar şimdi kırmızıları kesin gördüm.kahverengi akıntı kırmızıya dönüştü.of yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…