günaydııınnnn kıslaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 zemuszemus
şimdii ben hamilemiymişimdelikafadulden:sm_cool::dance::teytey::hooray:
hamileysen akıntı vardır canım normal benim okadar yok amahihoyyythem hamile olup hem de yumurtlama akıntısı gelebilir mi? şeffaf akıntı var ben de çok kıvamlı olmamakla beraber..
günaydınn canımhihoyyyt
nasılsın tatlişkom, iyisin demi...
var mı bşiler
hem hamile olup hem de yumurtlama akıntısı gelebilir mi? şeffaf akıntı var ben de çok kıvamlı olmamakla beraber..
ya benim özel sigortam var kan testi normald e çok pahalı doktor yönledirirse karşılıyo o yüzden iki gün sonra tekrar test yapıyım öyle gidiyim dedim doktora çizgi ötekine göre az amam baya belli ALLAHIM sana şükürler olsun :Saruboceq:canikom hemen git kan testine koşş koşşşş...
filizim test örneklerini vermişsin. kaç gün gecikince gördün testte
iyiyim canım sen nasılsın yok canım kırmızılar gelmedi bekliyorum artık :gitme:
bencede git yaptır ozmoscummmkanıma girmeyin kız :ecrin_bebek:
aman aman gelmez olsunlar...
olsun canım sen genede ümidini yitirme
yaptım canım negatif bugün 4.günüm kırmızılar gelmedi:gitme:kırmızılar gelsin diye duaya başlıyacam artıkkaydirigubbakcemile3haftasonu geçsin belki son bir test yapaım ya da direk doktora gecikmem olmazdı hiç:umursamaz:
canım benim çizgi çıktıysa cok cok büyük ihtimal hamilesin zaten..ya benim özel sigortam var kan testi normald e çok pahalı doktor yönledirirse karşılıyo o yüzden iki gün sonra tekrar test yapıyım öyle gidiyim dedim doktora çizgi ötekine göre az amam baya belli ALLAHIM sana şükürler olsun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?