Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar gunaydınlar nasılsınız ben cok ıyıyım yavrumun kesesını gordum az once cok mutluyum dr kan testıne gerek yok tamam dedı gebelık var.tavsıyelerde bulundu .bırde alttan bakmadı bılgınıze karından ultrason yaptı.adetımı 10 gun gecmıstı bugun. sıkısıkmısın dedı evet dedım.baktı ve gordu.15 gun sonra tekrar cagırdı ayyy offf cok heyecanlıyım ya.ıcım ıcıme sıgmıyor.saat erken kımseyı arayamıyorum sızde olmasanız halım nıceydı valla.:teytey::ecrin_bebek::dance:

aslında rahatım canım hamileliğe çok odaklanmıyorum daha 4 aylık evliyim aceleside yok :kedi:hayırlısı o yüzden bekliyorum şimdilik

ay canım yaaa kıyamamm, onu kesesini yerim ben.. ohh yerleşsin bakalım annişinin içine..
ben de haftaya görecem bakalım hayırlısı olsun...

15 gün sonrada pıt pıt ları duyacaksın herhalde büyük ihtimalle..

çok sevindim hayırlsı olsun canım..

ne tavsiye etti

canım gözün aydın bebişin kalp atışınıda görürsün inşallah sonrada doğumunu tabi
Allahım olmayanlarada versin dua et izim için ayağınıda sür iyice

aslında rahatım canım hamileliğe çok odaklanmıyorum daha 4 aylık evliyim aceleside yok :kedi:hayırlısı o yüzden bekliyorum şimdilik

çok iyi o zaman canım bu arada biliyorsun mevsim değişikiklierinde adet günlerinde değişiklikler oluyor erken yada geç geliyor canım opuyorumnanaktan

benim test örneklerime bakarsan canım ilk yaptığım benimde öle idi.Hamişsinnn....
vayyyy :) maşallah ne diyelim kaydirigubbakcemile3

hayırlısı ile kucağına da alamayı nasip olsun inş. sağlıkla... tebrıkler
amin canım..
filizim test örneklerini vermişsin. kaç gün gecikince gördün testte

ilkini 2.gün yaptım pazar günü bekliodum salı yaptım diğerinide bugün yaptım 5.gün...

tebrikler canımmmmmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus

mız mız canım çok acele etmişsin çıkmaması normal ancak kanda çıkabilir
idrar için en azından 20 21 ini beklemen lazım bence
sanki 40 kere hamile kalmışım gibi konuştum ama bilfiğim öğrendiğim b u canım
bu arada benimde 20 si

Ne güzel darısı bizlere özge değilmi?

çok güzel bir duygudur emnim inşalah biz de yaşarız bu duyguyu en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirisin inşallah canım. Sen gün saymaya da başlarsın şimdi şafak kaç??kaydirigubbakcemile3

gunaydın kızlar ne guzel anne adaylarımız coğalmış..
hepınızı tek tek tebrık ederım kızlar....
rahat bır hamılelık gecırırsınız inşallah...

ahuhayat son adet tarihin neydi canım?kan testi yaptırdınmı yoksa direk ultrasonamı girdin..

çok güzel bir duygudur emnim inşalah biz de yaşarız bu duyguyu en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirisin inşallah canım. Sen gün saymaya da başlarsın şimdi şafak kaç??kaydirigubbakcemile3

saol canım darısı tum ısteyenlerın basına.daha cok var teyzesı mınıcık daha bır gorsen kucucuktu yaa.:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…