kızlar ben testlerin resmini çektim nasıl ekliycem
canım hayırlısı benim de bir kresinde böyle olmuştu 5 gün gecikti test yapmıştım negatif kan testi de negatif çıkınca muayene oldum bugün yarın olacaksın dedi hakikaten akşamına da hastalanmıştım nedenini sordum psikolojik olarak şartlandırma olabilir dedi biz yapıyoruz anlıycan bu dönemlerde özellikle regli günleri yaklaşırken kendinizi hamilelik duygusuna kaptırmayın demişti sen de rahatolmaya çalış canım hayırlısı artık arkadaşım
şimdii ben hamilemiymişimdelikafadulden:sm_cool::dance::teytey::hooray:
kızlar gunaydınlar nasılsınız ben cok ıyıyım yavrumun kesesını gordum az once cok mutluyum dr kan testıne gerek yok tamam dedı gebelık var.tavsıyelerde bulundu .bırde alttan bakmadı bılgınıze karından ultrason yaptı.adetımı 10 gun gecmıstı bugun. sıkısıkmısın dedı evet dedım.baktı ve gordu.15 gun sonra tekrar cagırdı ayyy offf cok heyecanlıyım ya.ıcım ıcıme sıgmıyor.saat erken kımseyı arayamıyorum sızde olmasanız halım nıceydı valla.:teytey::ecrin_bebek::dance:
kızlar gunaydınlar nasılsınız ben cok ıyıyım yavrumun kesesını gordum az once cok mutluyum dr kan testıne gerek yok tamam dedı gebelık var.tavsıyelerde bulundu .bırde alttan bakmadı bılgınıze karından ultrason yaptı.adetımı 10 gun gecmıstı bugun. sıkısıkmısın dedı evet dedım.baktı ve gordu.15 gun sonra tekrar cagırdı ayyy offf cok heyecanlıyım ya.ıcım ıcıme sıgmıyor.saat erken kımseyı arayamıyorum sızde olmasanız halım nıceydı valla.:teytey::ecrin_bebek::dance:
aslında rahatım canım hamileliğe çok odaklanmıyorum daha 4 aylık evliyim aceleside yok :kedi:hayırlısı o yüzden bekliyorum şimdilik
benim test örneklerime bakarsan canım ilk yaptığım benimde öle idi.Hamişsinnn....kalktım dün test aldım eczaneden girdim lavaboya test yapmaya bi baktım tek çizgi sonra bi baktım t yerinde hafifi bi pembelik biraz daha bekledim silik çizgi şimdi dahada belirginleşmiş şimdi ben hamiemiyim yakaydirigubbakcemile3
amin canım..vayyyy :) maşallah ne diyelim kaydirigubbakcemile3
hayırlısı ile kucağına da alamayı nasip olsun inş. sağlıkla... tebrıkler
filizim test örneklerini vermişsin. kaç gün gecikince gördün testte
kalktım dün test aldım eczaneden girdim lavaboya test yapmaya bi baktım tek çizgi sonra bi baktım t yerinde hafifi bi pembelik biraz daha bekledim silik çizgi şimdi dahada belirginleşmiş şimdi ben hamiemiyim yakaydirigubbakcemile3
Ne güzel darısı bizlere özge değilmi?
ay canım yaaa kıyamamm, onu kesesini yerim ben.. ohh yerleşsin bakalım annişinin içine..
ben de haftaya görecem bakalım hayırlısı olsun...
15 gün sonrada pıt pıt ları duyacaksın herhalde büyük ihtimalle..
çok sevindim hayırlsı olsun canım..
ne tavsiye etti[/QUOTE
saol canım ins 15 gun sonra cagırdı zaten.herhalde duyulur.cok olmamak kaydıyla fındık cevız badem ye balık tavuk ye bol su ıc.peynır yogurt ye gıbı tavsıyelerde bulundu.mınıcık bırseydı ısaretleyıp bıze gosterdı cok guzel bır duygu daha sımdıden.darısı senın basına canım sende 21 ınde gorursun ıns.:teytey:hihoyyyt
çok güzel bir duygudur emnim inşalah biz de yaşarız bu duyguyu en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirisin inşallah canım. Sen gün saymaya da başlarsın şimdi şafak kaç??kaydirigubbakcemile3
ay canım yaaa kıyamamm, onu kesesini yerim ben.. ohh yerleşsin bakalım annişinin içine..
ben de haftaya görecem bakalım hayırlısı olsun...
15 gün sonrada pıt pıt ları duyacaksın herhalde büyük ihtimalle..
çok sevindim hayırlsı olsun canım..
ne tavsiye etti[/QUOTE
saol canım ins 15 gun sonra cagırdı zaten.herhalde duyulur.cok olmamak kaydıyla fındık cevız badem ye balık tavuk ye bol su ıc.peynır yogurt ye gıbı tavsıyelerde bulundu.mınıcık bırseydı ısaretleyıp bıze gosterdı cok guzel bır duygu daha sımdıden.darısı senın basına canım sende 21 ınde gorursun ıns.:teytey:hihoyyyt
amin canımcım inşallah bakalımm hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?