yasmin benimde 4.ayım evliliğimde 11 temmuzda evlendim senin ne zaman
canım gözün aydın bebişin kalp atışınıda görürsün inşallah sonrada doğumunu tabi
Allahım olmayanlarada versin dua et izim için ayağınıda sür iyice
saol canım her zaman dualarım sızlerle bundan emın olun.allahım nerde varsa kucagını bos bırakmasın ins.:teytey:hihoyyyt
ahuhayat son adet tarihin neydi canım?kan testi yaptırdınmı yoksa direk ultrasonamı girdin..
6 eylul du canım yok dr um gerek gormedı kan testıne 10 gun geçe gıdınce keseyı gorunce gerek yok dedı canım :teytey::lepi:
ahuyayat soru sormuştum sana canım???
Hım benimde 16 eylüldü adet tarihim pazartesi doktora gidicem erkenmi acaba?
2 gun gecmıs olacaksın sanırım kese gorunmez kan testı yapar ama ayın 26 sında gıdersen keseyı gorur kan testı ıstemeyebılır tabıkı her dr degısebılır.:dance::roflol:
saol canım darısı tum ısteyenlerın basına.daha cok var teyzesı mınıcık daha bır gorsen kucucuktu yaa.:teytey::dance:
canım ben 30 günde bir adet olmuyodum ama 26 günde bir yani 11 inde gelmesi gerekiyordu adetin 1 hafta geçmiş olacak...
anladım canım..tahmın ederım kı kese ıcın yınede erken beklenen adet tarıhını 10 gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum.delikafaduldenhihoyyyt
kızlar bırde bana 4 tane ılac yazdı magnezyum bıldıgımız aspırın folıc asıt progestan anlamadım ama ıctım hepsınıa.s:1no2:
canım benim ya minicik demek Allah ona güç versin de sıkı sıkı tutsun anneciğini inşallah:Saruboceq: sen de kendine dikkaet et canım
kızlar bırde bana 4 tane ılac yazdı magnezyum bıldıgımız aspırın folıc asıt progestan anlamadım ama ıctım hepsınıa.s:1no2:tabıkı sordum oda gebelıgı desteklemek dusuk olmamasını saglamak dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?