Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ahuhayat son adet tarihin neydi canım?kan testi yaptırdınmı yoksa direk ultrasonamı girdin..

6 eylul du canım yok dr um gerek gormedı kan testıne 10 gun geçe gıdınce keseyı gorunce gerek yok dedı canım :teytey::lepi:evet karından ultrason yaptı.

Son düzenleme:
günaydin kizlar. ben dün yazmistim sizlere. carsamba adet olmam gerekiyodu ama hala olmadim kasiklarim agriyo hala baska hic bir belirti yok bende. test de yapamiyorum korkuyorum belki yarin yaparim.. hamile arkadaslar hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canlarim cok sevindim sizin adiniza allahim insallah bizlerede nasip eder tez zamanda..

2 gun gecmıs olacaksın sanırım kese gorunmez kan testı yapar ama ayın 26 sında gıdersen keseyı gorur kan testı ıstemeyebılır tabıkı her dr degısebılır.:dance::roflol:

canım ben 30 günde bir adet olmuyodum ama 26 günde bir yani 11 inde gelmesi gerekiyordu adetin 1 hafta geçmiş olacak...

saol canım darısı tum ısteyenlerın basına.daha cok var teyzesı mınıcık daha bır gorsen kucucuktu yaa.:teytey::dance:

canım benim ya minicik demek Allah ona güç versin de sıkı sıkı tutsun anneciğini inşallah :Saruboceq: sen de kendine dikkaet et canım

kızlar bırde bana 4 tane ılac yazdı magnezyum bıldıgımız aspırın folıc asıt progestan anlamadım ama ıctım hepsınıa.s:1no2:tabıkı sordum oda gebelıgı desteklemek dusuk olmamasını saglamak dedı.

ozmos tebrık ederım canım hamılesın işteee bu topıc cok berektlı cokkkk :dance::dance::dance::dance::dance:

tahmın ederım kı kese ıcın yınede erken beklenen adet tarıhını 10 gun gecmesı gerekıyor dıye bılıyorum.delikafaduldenhihoyyyt
anladım canım..
kızlar bırde bana 4 tane ılac yazdı magnezyum bıldıgımız aspırın folıc asıt progestan anlamadım ama ıctım hepsınıa.s:1no2:

aspirin kanı sulandırmak için..folik asiti zaten içiyoruz ama progestan düşüklerde veya bir tehlike olduğunda veriliyor canım..sormadınmı dr.a..

magnezyum kramp olursa diye birde kabızlık için aspirin kanı sulandırmak için kullanılır folic asit bebk gelişimi progestanı niye verdi anlamadım canım

Bebişi olacak anniş adayları tebrik ediyorummm :) Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inş.
Buraya yazıp yazmadığımı hatırlayamadım beni de ekler misiniz listeye? Ben de bu ay gördüm kırmızıları, bir sonraki SAT 8 kasım, çalışacağız mecburen :) Herkese hayırlı sağlıklı nesiller hayırlı ömürler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…