bu arada kızlar kasım ayında hamile kalırsam tam evlilik yıldönümümze denk geliyo
allahımmm ne olur rabbim gönlümüze göre ver artık bekleyişlerimizin muradına erelim
allahım şafi isminin yüzü suyu hürmetine hepimize şifalar verrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3
mam
canım inşlhhh gelmez güzel haberini alırız :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: hic gulcegim yoktu ilaaahii ozgecaycim yaa allah tamamina erdirsin canim benim,,,yaa bende aslinda bu ay 2 gune bi deniyim diyodum ama gene duramiyorum ya kacirrirsam yumurtayi diye hergunmu denesem diyorum benim kocis de hazir zati,,,7/24 acik banka subesi gibi...atm lerden 24 saat cekme sansi veriyo bana :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey...
daha ilk ay ise canım fazla strese girme derim
15 aydır bekliyoruz biz senağlama
benim eşimde pek hevesli ama ben ondan çokk taktığım üzüldüğüm ara ara da ağladığım için hiç bi belirti gösteremiyo zavallım ben üzülmiyim diye :çok üzgünüm:
allah herkesin gönlüne göre versin
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşlhhhhhhhhhhh[/QUOTE
birbirimize dua etmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.üzme kendini kafan rahat olursa gelir hemen bebişin göbüşüne.hepimiz için geçerli bu.
evet canım zamanı gelmiş artıkyerimseniben hadi inşallah ayy bende heycanlandım senin için testi yap hemen haber ver tatlımm...özel msj at daha iyi oluropuyorumnanaktan dualarım seninle canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
öyle canım ama işte insanın elinde değil ama bu aydan çokk umutluyum çünkü tiroid az çalışıyomuş bu hafta dktra gidicem ilaç yazacak tiroidi düzelenler ya o ay yada bir sonraki ay hemen hamiş kalmışlar
allahım inşlhh bu ilacı vesile kılar rabbimmm
mam cnm birtek ikimizmi varız
iyi akşamlar bayanlarrrr ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?