Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu arada kızlar kasım ayında hamile kalırsam tam evlilik yıldönümümze denk geliyo
allahımmm ne olur rabbim gönlümüze göre ver artık bekleyişlerimizin muradına erelim
allahım şafi isminin yüzü suyu hürmetine hepimize şifalar verrr :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aminn cnm aminn rabbım herkezın gönlüne göre versın ınsallahh

yok biz çalıştık bitti, artık bebiş yolda, o yuzde kociş uzuuunn bi dinlenmeye cekildi kaydirigubbakcemile3
e çok yoruldu adam yazık..
otomatiğe bağlamış gibi 2 günde 1, 2 günde 1 kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: hic gulcegim yoktu ilaaahii ozgecaycim yaa allah tamamina erdirsin canim benim,,,yaa bende aslinda bu ay 2 gune bi deniyim diyodum ama gene duramiyorum ya kacirrirsam yumurtayi diye hergunmu denesem diyorum benim kocis de hazir zati,,,7/24 acik banka subesi gibi...atm lerden 24 saat cekme sansi veriyo bana :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey...

mam
canım inşlhhh gelmez güzel haberini alırız :Saruboceq:

inşallah canım.benim pek umudum yoktu ilk denememiz diye.ama gün geçtikçe umutlanmaya başladım.hele eşimi görsen bana hamile muamelesi yapıyor.kırmızıları görürsem en çok onun için üzüleceğim.:sinifsinif:

allah iyiliğini versin canım yadelikafadulden delikafadulden

daha ilk ay ise canım fazla strese girme derim
15 aydır bekliyoruz biz senağlama
benim eşimde pek hevesli ama ben ondan çokk taktığım üzüldüğüm ara ara da ağladığım için hiç bi belirti gösteremiyo zavallım ben üzülmiyim diye :çok üzgünüm:
allah herkesin gönlüne göre versin
sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşlhhhhhhhhhhh

öyle canım ama işte insanın elinde değil ama bu aydan çokk umutluyum çünkü tiroid az çalışıyomuş bu hafta dktra gidicem ilaç yazacak tiroidi düzelenler ya o ay yada bir sonraki ay hemen hamiş kalmışlar
allahım inşlhh bu ilacı vesile kılar rabbimmm

senin dualrın klabul oluyo be azize valla ben buna inanıyorum ozlmgkhn e de çok dua etmiştin hadi bakalım hayırlısı :))

o zaman ümitlenmek için gerçekten önemli bir nedenin var.dualarım seninle.inşallah kasım ayı senin ayın olur.

mam
canım sağolasın inşlhhh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
inşlhh bir dahaki ay hamilelik dönemlerimizi konuşuruz canım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…