iyi geçti bekledigimden iyidi ilgili bi doktora benziyo sezeryandan korktugumu söyledim şimdi bunları düşünme dedi ve kiloma taktı çok dikkat edeceksin beş kilo alcaksın ve diyetisyen kontrolünde liste yle yemek yiycekmişim normal dogum olmaz dedi bide ilaç verdi progestan bu bebegin tutunmasını saglar dedi zaten düşecekse düşer dedicokacimcoook
bence çıkabilir silikte olsa ama keşke hamilelik düünüyosan ilaç almasydın derim benya kızlar beninm adetim gelmedi hala 17 ekimdi 3 gün geçti test yapayımmı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bu ay şiddetli bi grip geçirdiğim için ilaç kullanmıştım acaba onun içinmi gecikti yoksa hamilemiyim o yüzden bilemiyorum acaba diyorum test yaparsam çıkar mı offffffff ya gelecekse gelsin şu kırmızı kart gelmeyeceksede bi haber versin canımmmmmm çok sıkıntıdayımmmmmmmm ne diyosunuzzzz
söyledim kız söylememmi normal dogum yok canım sezryan normal dogumda sancı çekerken kesik yer yırtılabilirmiş ben inanmıyorum ya bence riske etmek istemiyorlarcanım sordunmu sezeryan dan sonra normal doğum yaptırabiliyomu?
senin ilk dopumun sezeryandı söyledinmi canım?
ya kızlar beninm adetim gelmedi hala 17 ekimdi 3 gün geçti test yapayımmı ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bu ay şiddetli bi grip geçirdiğim için ilaç kullanmıştım acaba onun içinmi gecikti yoksa hamilemiyim o yüzden bilemiyorum acaba diyorum test yaparsam çıkar mı offffffff ya gelecekse gelsin şu kırmızı kart gelmeyeceksede bi haber versin canımmmmmm çok sıkıntıdayımmmmmmmm ne diyosunuzzzz
azizecim bu ay daha hastalanmadım ama çok ümitli de değilim o yüzden kasım listesindeki tarihi 19ü olarak düzeltebilir misin? ama bu arada inşallah gerek kalmazz -4 geri sayım başladı bakalım :Saruboceq:
amin canım benim akıntım yok şeker ilk hamileligim de çok vardı ama bunda yok sadece tuvalette böyle beyaz bayaz parçalar görüyorum kalktıgımda bide ben ilkinde idara yollarında iltihap vardı belki onda o kadar çok akıntım oluyodu
bence çıkabilir silikte olsa ama keşke hamilelik düünüyosan ilaç almasydın derim ben
slm canm...sende test yap artık varsa çıkar canım.
gününden önce yapan bile oldu ve çıktı. hadi yapta bize haber ver tatlımm :lepi:
inşallh azizecim eşime söliyimde gelirken test getirsin akşam yapsam çıkarmı acaba
günaydın kızlar
azizecim ekim listesindede kasım listesinde de adımı göremedim acaba fazla giremedim diye beni listeden çıkardınmı
15 kasıma beni yazarsan sevinirim öptüm canım...:)
slm azizecim sabahta yazmıştım galiba görmedin...
inşallh azizecim eşime söliyimde gelirken test getirsin akşam yapsam çıkarmı acaba
senin adın listede canımm şimdi baktımyerimseniben
tamam canım şimdi gördüm teşekkürler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?