Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım sordunmu sezeryan dan sonra normal doğum yaptırabiliyomu?
senin ilk dopumun sezeryandı söyledinmi canım?

bence çıkabilir silikte olsa ama keşke hamilelik düünüyosan ilaç almasydın derim ben

azizecim bu ay daha hastalanmadım ama çok ümitli de değilim o yüzden kasım listesindeki tarihi 19ü olarak düzeltebilir misin? ama bu arada inşallah gerek kalmazz -4 geri sayım başladı bakalım :Saruboceq:

canım sordunmu sezeryan dan sonra normal doğum yaptırabiliyomu?
senin ilk dopumun sezeryandı söyledinmi canım?
söyledim kız söylememmi normal dogum yok canım sezryan normal dogumda sancı çekerken kesik yer yırtılabilirmiş ben inanmıyorum ya bence riske etmek istemiyorlar

slm canm...sende test yap artık varsa çıkar canım.
gününden önce yapan bile oldu ve çıktı. hadi yapta bize haber ver tatlımm :lepi:

hemen ümitsizliğe kapılma tatlımm...
bekleyip görelim neler olcak belkide hamilesindir canımyerimseniben
azizecim bu ay daha hastalanmadım ama çok ümitli de değilim o yüzden kasım listesindeki tarihi 19ü olarak düzeltebilir misin? ama bu arada inşallah gerek kalmazz -4 geri sayım başladı bakalım :Saruboceq:

hadi ben çıktım kızlar oglum uyudu ilaçlarını verdim hem bronşit hemde bogzları şişmiş o uyurken bende biraz temizlik yapıyım sonra çok arıycam bu boş vakitleri

canım benimde böyle yoğun kıvamlı süt kesiği gibi beyaz kokusuz akıntım var,
bebiş belirtisimi bilmiyorum

bence çıkabilir silikte olsa ama keşke hamilelik düünüyosan ilaç almasydın derim ben

çok hakılısın ama ihtimal görmüyodum çünkü bu ay bikere yaramazlık yapabilmiştik:) oda yumurtlama günlerim arasında değildi . öğretmenim çok yoğun çalışıyorum zaten sağlıklıyıken eve geldiğimde halim kalmıyo hasta oluncada son raddeye kadar dişimi sıktım en sonunda doktora gittim ona ihtimal olabilir dedim bilmiyorum ne kadar duydu. anlıcan şekerim kafam çok karışık off offfffff gelecekse gelsin artıkkkkkk

özlem güzel anne naber
sanada sorayım senin akıntın oldumu olduysa nasılsı farklımıydı
regl gününden önce tabi

slm kızlar nasıl keyifler...defnecim evet bekliyoruz benimde bugün son çalışmalara başlıycaz artık:))) bana klomen verdi doktor bu ay,şu anda onu kullanıyorum eşimin tahillerde iyi çıktı çok şükür şu an bir sorun yok...ben geçen ay bal tarçın çörekotu yaptım canım,biraz zor yedim ama yedim..yani benim bişey olmadı belki devam etmek gerekiyor bilmiyorumm...doğal birşey sonuçta dene istersen sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…