:roflol: :roflol: :roflol: hic gulcegim yoktu ilaaahii ozgecaycim yaa allah tamamina erdirsin canim benim,,,yaa bende aslinda bu ay 2 gune bi deniyim diyodum ama gene duramiyorum ya kacirrirsam yumurtayi diye hergunmu denesem diyorum benim kocis de hazir zati,,,7/24 acik banka subesi gibi...atm lerden 24 saat cekme sansi veriyo bana :kedi: sırnaşık şey sırnaşık şey...
geç döllenme mi yalancı gebelik mi,dış gebelik mi,kist mi,idrar yolları için kullandığım ilaçtan mı?bir sürü seçenek var.iyi düşüneyim iyi olsun.hayırlısı olsun.iyiki siz varsınız.eşimle konuşamıyorum bunları.
hahaha canım yaa ben de şimdi çok güldüm :)))
yok bak hergün calışınca spermlerin kalitesi azalıyormus gerçekten de.. e nasıl olsa içinde 3 güne kadar yaşıyorlar ne gerek var.. hem daha önce hergün denemişsin. boşver bu sefer de 2 günde bir olsunn.. hiçbişiyi kaçırmazsın merak etmee :kedi:
ayseyıldırım geldinmi adaşım hemşerim
Bugün doktora gittim ve kesemizi gördük küçücük bişi..
slm kızlar ben de aranıza yeni geldim,24 ekimi bekliyorum umarım kırmızı kart görmem bu ay...tüm isteyenlerde kırmızısız günler inşallah.....
özgecaycım ben bu ay günaşırı yapıcam.senin sistemi uyguluycam yani.arı poleni gebeliği artırımış duydunuzmu kızlar.
geldim hemşerim nasılsın
ben yarını bekliyorum sabırsızlıkla
hoşgeldin cnm. kaç aydır istiyorsunuz bebiş.
Kızlar ya benİm regl gÜnÜm normalde 29 gÜnde bİrdİ ama 2 aydır 27 gÜnde bİr adet oluyorum bu normalmİ
hahaha canım yaa ben de şimdi çok güldüm :)))
yok bak hergün calışınca spermlerin kalitesi azalıyormus gerçekten de.. e nasıl olsa içinde 3 güne kadar yaşıyorlar ne gerek var.. hem daha önce hergün denemişsin. boşver bu sefer de 2 günde bir olsunn.. hiçbişiyi kaçırmazsın merak etmee :kedi:
korunmayı bıraktıktan sonra aksamalar oluyor canım. benim 26 idi şimdi 23 e kadar düştü. normaldir korkma canım. eğer 21in altına düşerse doktora görünmek gerekiyor diye biliyorum.
Spermler 3güne kadar yaşamıyor,yanlış bilgi veriyorsunuz.Sperm 24 saat canlı kalır,yumurta ise 12 saat.Gün aşrı birlikte olmakta fayda var,sperm kalitesi ve çokluğu açısından ama unutulmaması gereken bir dipnot yumurta 12 saat içinde spermle karşılaşmazsa bütün çabalar o ay için boşa gidiyor.
Spermler 3güne kadar yaşamıyor,yanlış bilgi veriyorsunuz.Sperm 24 saat canlı kalır,yumurta ise 12 saat.Gün aşrı birlikte olmakta fayda var,sperm kalitesi ve çokluğu açısından ama unutulmaması gereken bir dipnot yumurta 12 saat içinde spermle karşılaşmazsa bütün çabalar o ay için boşa gidiyor.
evet doğrudur karşılaşmazsa boşa gider..bunu da herkes bilir....
yanlış bilgi veriyorsun demeyelim...
internette çoğu yerde yazıyor+ben tüp bebek merkezli bir hastanede yıllardır çalışıyor olmamın ve doktorlarla sürekli içiçe olmamın üzerine onlardan öğrendiklerimi ve kendimde de uyguladıklarımı söylüyorum..
ayrıca çocugu olması için uğraşan insanlara ümit vermek gerek, ümitlerini kırmak değil...
böyle düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?