Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar bir sorum var
benim yaklaşık 1 haftadır göz altı çevremdebi gariplik var
hafif mor ve halkalar var
hiç böyle olmazdı
acaba hamilelik belirtisi olabilirm
mi
ayyy inşaallah hamileyim..

madem regl günün bitane testle deneyebilirsin...

test yapmak için erken olabilir mi acaba
bundan 6 - 7 ay önce de 7 gün gecikmem oldu kan testi yaptırdım bi umutla ama negatif çıktı
8. gün hastalandım çok üzülmüştüm o yüzden şimdi bir süre beklemek istiyorum :kedi:

ama o pembe akıntı neden olur çok merak ediyorum

1-2 gün bekle o zaman tatlım anlıyorum seni

:teselli: beklesem iyi olacak sanırım sonra hayal kırıklığına uğramak kötü oluyor

pembe akıntı bebek rahime tutunurken oluyomuşşşşşş
bence hamişsin hadi bakalım hayırlı haberini alırız inşilhhhhhhhh sositososito

bu ay bana ugursuz geldı gecen ay gıbı butun aksılıkler benı buluyor neyse bunada sukur ne dıyelım ALLAHIM BILDIGI BIRSEY DEMEKKI BOYLE OLUYOR

yaa kızlar bu siteye noluyo böyle...bitürlü yazamıyım hata veriyo.
sizdede oluyomu?

Valla artık gebelık testlerıne hıc ama hıc ınacım kalmadı artık bır daha gebelık testı almıyacammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sızede tafsıye canlarım adet gecıkınce sadece doktora gıdın gebelık testlerı sadece morel bozmakdan baska seye yaramıoooo suan bakın 8 gun gectı yaptıgım gebelık testlerı olumlu ama ortada bırsey yok adet oluyorum

mız mız
canım ne oldu yahuuu bende bugün listeye baktım senin adın yokkkk
acaba kimyasal gebelikmi yaşadın CADIARZU

kızlar benim bugün itibari ile 10 gün geçti kan değerim 1496.3 ama kese görünmedi neden acaba endişeliyim biraz...

kızlar test için herzaman söylüyorum acele etmeyin.
bekleyin adet en az 4 5 gün geçsin...sonra üzülmeyin güzeller yaa...
en doğrusuda 1 hafta beklemek ben allahın izniyle öyle yapıcam.

azize ben adetttt oldum canim. cok mutluyummmmhihoyyytdün daha konusmustuk yaa Allahim duymus sesimi :) hadi bakalim hayirlisi artik

mız mız cım demekki zamanı değilmiş büyük hayal kırıklığı yaşadın seni çoook iyi anlıyorum ama sabretmekten başka yapacak hiçbişey yok
inşaallah gelecek aya hamile kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…